Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Infekce Martin 12.11.2016

Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných infekčných chorôb a vírusov z dôvodu že mám opuchnuté lymfatické uzliny na krku.. kožná doktorka mi už tretí krát odobrala krv z dôvodu že jej HIV vyšli najprv neisto, potom viac pozitívne ako negatívne a teraz ak mi to znova vyjde rovnako tak má označí ako HIV pozitívneho, doktorka na infekčnom mi povedala že výsledky na mononukleózu mi vyšli pozitívne, môže to ovplyvniť výsledky HIV ? Ďakujem za odpoveď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Fischerová

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Revmatologická ambulance na Průtahu s.r.o. Děčín

Dobrý den Martine. Ve vašem případě bych neváhala a rovnou se obrátila na nejbližší AIDS centrum. Ať máte jistotu. Jejich seznam najdete na internetu. těžko říct, jestli onemocnění mononukleozou by ovlivnilo testy na HIV, ale onemocnění EBV virem (mononukleoza ) nebo CMV virem je u HIV pozitivních časté.
Pěkný den. Fischerová Jana

Související dotazy

HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Dobrý den, je možné, že když by byl nějaký problém v rámci HIV, tak by problém...

HIV

Dobry den, asi 10-12 dni po nechranom styku som mal zimnicu, jeden deň zdurene...

HIV

Dobrý den mam dotaz asi před týdnem jsem měl orální sex byl, zažil jsem ho poprvé...

Hiv

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné se nakazit virem hiv masturbací rukou...

Hiv

Dobrý den, jak jsem již zmiňoval dříve, před týdnem a pul jsem měl rizikový...

HIV

dobrý den Opět jsem určitě jeden z těch, kteří si mysleli, že se jich to netýká....

HIV

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat když, muž vystřídá moc žen tak nemusí být...

HIV

Přeji hezký den, může se objevit HIV primoinfekce již po týdnu od nechráněného...

HIV

Dobry Den, byl jsem v nevěstinci vše praktikovano z kondomem ale jeden nahle...

HIV

Dobry den, prosim vas , 10-12 dni po nechranem styku som mal zimnicu, na druhy...

HIV

dobry den vazena panidoktorko pane doktore prosim o pomoc po nechranenem pohlavnim...

Hiv

Dobry den, je pravda ze hiv se neprenasi slzy, potem, moci a sliny? Jen pokud...

HIV

Dobry den, moj problem spociva ze od samej dobroty neviem ako dalej a tak obcas...

Hiv

Dobry den. Pred necelymi 4 tydny jsem mela pohlavni styk s muzem a nejsem si...

HIV

Dobrý den, už jsem se zde ptala ale nedostala jsem uspokojivou odpověd. Pochopila...

HIV

Dobrý večer, mám čisto teoretickú otázku, ktorá znie, či je možný prenos vírusu...

HIV

Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky na zádech,břiše a hrudi,trošku...

Hiv

Dobry den asi pred 10 tydny mi zjistily kapavku, ted me pred 3 tydny jsem dobral...

HIV

Dobry den mam zistenej hiv + lecim se uz 6 tyden a mam cd 4 100 zvysili se mel...

HIV

Dobry den, chtel jsem se zeptat, zda-li bychom mel jit na testy, pokud jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jsem panna a chci používat menstruační tampony

Když jsem panna a chci používat menstruační tampony. Jak ho pak přes blánu vytáhnu...

Bolest páteře

Dobrý den, již dva měsíce mne trápí svalové záškuby a to především v dolních...

Problém s penisem

Dobrý den. Asi dva měsíce mám problém nejspíše s nějakou plísní na penisu....

Detralex

je možné pit alkohol při braní detralexu?

Bolesti v oblasti trojúhelníku


Jizva po laparoskopické operaci kýly

Dobrý den, jsem 4 týdny po laparoskopické operaci tříselné kýly. Vše se mi skvěle...

Spermicid

Dobrý den uvažuji , že bych jeste použivala Spermicid krém , užívám HAK Minisiston...

Křeče na prstech na nohou

Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že mi z ničeho nic asi tak na pět minut...

Bolest paže/žíly po odběru krve

Normálně mám s odběry proDobrý den! Před týdnem jsem byla na odběru krve (kvůli...

Depo Provera

Dobrý den :) chtěla bych se zeptat jestli,když jsem si ve 3. dnu MS šla píchnout...

Chůze jako v opilosti

Dobrý den, již druhý měsíc se potýkám s problémem s chůzí. Zkrátka venku neudržím...

Salmonelóza

Dobrý den, před necelým týdnem jsem dostal salmonelozu. Měl jsem vysoké horečky...

Operace FESS

Dobrý den,v následujících měsících mě pravděpodobně čeká revize nosních dutin...

Krupička (pupínky) na vnitřní straně rtu

Dobry den udelali se mi v horni rtu a obou koutcich bile tecky..ktere se misty...

Bolesti v oblasti trojúhelníku pod hrudním košem


Vlhký kašel

Dobrý den, osmí den mě trápí zahleněnost. Zpočátku se to objevilo spolu s...

Pocity na omdlení

Dobry den us nevim Coto je cejtil sem vnitrne pocit na omdleni slabi pocity...

Tlak ve varleti

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na mírnou bolest/tlak, která už asi dva měsíce...

Bolesti břicha, slinivky, malabsorpce


Otok a bolest po vypalování bradavice

Dobrý den pane doktore Predevcirem mi vypalovali bradavici starou pul roku...

Reklama
Zavřít