Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

IPL Advance Lumea značky Philips

Hematologie Martina 24.5.2018

Dobrý den, chtěla bych si koupit domácí přístroj IPL Advance Lumea značky Philips, na odstraňování chloupků. Mohu jej používat i v případě Laidenské mutace(forma heterozygot)?? žádné léky na ředění krve neužívám, ani jiné na tuto poruchu. Děkuji Martina Hermanová

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den paní Martino, nevidím v zakoupení a používání přístroje IPL Advance Lumea značky Philips žádný problém. Nemělo by jeho užívání mít žádný vliv na krevní srážlivost ani na vznik trombů. S pozdravem.

Související dotazy

Rizika IPL ??
Dobrý den, dnes jsem zjistila těhotenství, bohužel...
Ipl epilace
Dobry den, zakoupila jsem si pristro na ipl epilaci...
Ipl odstranění chloupků
Dobrý den, žiju dlouhodobě v zahraničí. Mám problémy...
Depilacia IPL
Dobry den, mam autoimunne ochorenie, ktore sa prejavuje...
Kojení a IPL
Je prosím IPL (trvalá epilace pomocí intenzivního světla)...
Veregin advance
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na dotaz ohledně doplňku...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Inzulin u těhotenské cukrovky

Dobrý den, Jsem v 30.tydnu těhotenství a mám tehotenskou cukrovku. Ráno...

Inzulinom

Dobry den chtela bych se zeptat,je mi 29a byla mi namerena hladina cukru v krvi...

Inzulínová pumpa

Když zadám do vyhledavače inzulínou pumpu, nic mi to nenajde.

Inzulínová rezistence a nadváha

Jsem diabetik na lécích i inzulínu. Nyní chodím k diabetikovi, ale je to již...

Ionizace vzduchu a mateřství

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda proces ionizace vzduchu zakoupeným ionizátorem...

Ionizátor vzduchu, kašel

Dobrý den, trpím neustálým zahleňováním, vykašlávám bílé hleny, nos stále ucpaný,...

Iontoforéza

Dobrý den, trpím nadměrnou potivostí rukou a nohou bez příčiny (veškeré...

Iontoforéza

Dobrý den, jsem trombofilik, trombofilní stav-mutace protrombinu 20210A v heterozygotní...

Iontoforéza v Praze

Dobrý den. Již dlouho mě trápí bolesti kloubů a v posledních zhruba 3 letech...

IPL a spálené mateřsk znaménko

dobrý den, před 14 dny jsem byla na IPL v oblasti třísel, došlo bohužel k úplnému...

IPL epilace

Dobrý den, podstoupil jsem tento zákrok v oblasti podpaží a mám tam i jednu...

Ipl epilace

Dobry den, zakoupila jsem si pristro na ipl epilaci philips lumea. V kontraindikacich...

Ipl epilace spouští menstruaci?

Dobry den, pouzivam ipl depilator beurer bez zarudnuti i podrazdeni pokozky....

Ipl odstranění chloupků

Dobrý den, žiju dlouhodobě v zahraničí. Mám problémy s nadměrným růstem chloupků...

IQ a pseudodemence při depresi

Dobrý den. Máme doma následující problém. Syn, 39 let, se před pár lety (asi...

IQ testy

Dobrý den, v rámci přijímacího řízení k měšťákům jsou i psychologické testy....

IQ testy

jeden psychiatr mi nameril nadprůměrnou inteligenci druhy - pohovor - slaba...

Iracionální touha po těhotenství

Nedávno jsem začala pociťovat silnou touhu být těhotná, jako by si moje tělo...

Iritace duodena

Dobrý den. doktorka mi řekla že mám zánět dvanáctníku, že to není nic vážného.....

Iritace n. ulnaris

Dobrý den, již několik měsíců mě trápí brnění a mrtvení malíčku, prsteníčku...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oční poruchy

Dobrý den, podruhé se mi stalo, že vidím jakoby v periferním vidění jakési "paprsky",...

Bolesti v oblasti spánku, ucha, krku

Dobrý den, můj dotaz se týká bolesti v levém uchu spojenou s bolestí na levé...

Úzkostná panická porucha


Nevolnost,návaly horka,točení hlavy, zimnice


Statiny

Dobrý den, chci se zeptat zda užívání Zocor 40 mg dlouhodobě mě nemůže způsobovat...

Bolest v konečníku

Dobry den, mam bolesti v konecniku,ktere vystreluji obcas do pochvy, kdyz jsem...

Tachykardie

Dobrý den,chtěla bych znát váš názor. Jsem po operaci srdce-defekt komorového...

Hleny v krku, neustálé pokašlávání

Dobrý den, již léta mě trápí problém, který mě poměrně intenzivně obtěžuje....

Alergie na penicilin

Dobrý den. Jsem alergická na amoclen a amocyklav. Moc jsem ATB v životě nepotřebovala...nyní...

Vermox v těhotenství

Dobrý den nakazila jsem se od syna a mam roupi doktorka předepsala celé rodině...

Bušení srdce

dobrý den chtěla bych se zeptat. už 3 tydny trpím pocitem bušení srdce je to...

Opakovaná bolest v krku

Dobry den, uz treti tyden me trapi neustala bolest v krku a pocit v knedliku...

Statiny

Beru lék na snížení cholesterolu. Dočetla jsem se, že statiny blokují tvorbu...

Stržení nehtů

Dobry den, po delsi chuzi v nevhodne obuvi mi zmodraly dva nehty na prstu u...

Modřina pod nehtem

Dobrý večer, na palci u nohy už pár týdnů mám "modřinu". Před časem jsem si...

Skvrny na jazyku

Dobrý den, už několik let nevím co se skvrnatými na jazyku, stomatolog mi tvrdil,...

Léze penisu

Dobry den, chcel by som sa opytat z coho mam take opuchnute miesto pod zaludom...

Zvětšené uzliny v tříslech u dítěte

Dobrý den, paní doktorko, všimla jsem si, že 3 a půl letý syn má v tříslech...

Světlá stolice, kručení v břiše


Nevolnost po malém množství alkoholu


Reklama
Zavřít