Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Jiný problém

Jiný problém Nikola 4.1.2018

Dobrý den, chci se zeptat zda je velké riziko otěhotněni, když jsem na konci 1.řady antikoncepce a po 2 hodinách užití tabletky jsem měla radsi stolici až průjem. Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, zde je či není průjem neovlivňuje účinnost antikoncepce. Účinnost HA mohou ovlivňovat některé léky. Pokud jste něco na střevní obtíže užívala nebo máte doporučenou nějakou léčbu, konzultujte to s lékárníkem... Při střevní viróze bych ale pohlavní styk nedoporučovala. Při léčení viróz je důležitý je také klidový režim a tedy i pohlavní abstinence. Kromě toho je zde riziko přenosu nemoci i na partnera.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Jiný problém
Dobrý večer, chci se jen zeptat, trápí mě stehovavé...
Jiný problém
Dobrý den, Mám otázku. Své přítelkyni jsem při...
Jiný problém
Dobrý den, jak mám postupovat? Mám vyhledat pro každou...
Jiný problém
Dobrý den, po nástupu teplých dní, se mi na dolních...
Jiný problém
Dobrý den, léčím se na psychiatrii s depresemi. Můj...
Jiný problém
Dobrý den, před 5 lety jsem prodělala konizaci děložního...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jiný problém

Dobrý den, prosím vas jsem jak na trni už pul roku ma nejake problemi .A mam...

Jiný problém

Dobrý den, mám na vás dotaz tákající se antikoncepce. Od svých 16ti let jsem...

Jiný problém

Dobrý den. Moje mamka které je 43 let, měla dnes výpadek paměti. Popíši Vám...

Jiný problém

Dobrý den. V pátek (15. 6.) jsem začala užívat antibiotika Xorimax 500mg tbl.,...

Jiný problém

Dobrý den před několika lety jsem měl zánět varlete. Vyléčil jsem ho pomocí...

Jiný problém

Dobrý den, léčím se na psychiatrii s depresemi. Můj psychiatr ví, že jsem měl...

Jiný problém

Dobrý den Žena 53 let Chtěla jsem zeptat.Při vyšetřeni ultrazvukové transvaginální...

Jiný problém

Dobrý den, už asi měsíc ne-li déle, mě trápí bolest pod levým zebrem, při nádechu...

Jiný problém

Dobrý den, první problémy mi začaly cca před rokem, kdy jsem si bez tréninku...

Jiný problém

Dobrý den, Po prodělaném nachlazení provázeném silným kašlem (přeléčeno antibiotiky)...

Jiný problém

Dobrý den ,mi 26let mužů se zeptat? Ja pořad dlouho době váhání ze žena bude...

Jiný problém

Vážení lékaři, mám dlouhodobě problém s chůzí-bolesti v koleně. Jsem po operaci...

Jiný problém

Dobrý den, 25.1.2018 mám jít na laparoskopii slepého střeva a jelikož beru antikoncepci,...

Jiný problém

Už několik dní mě trápí občasné svědění v oblasti konečníku,při stolici bolest/pálení...

Jiný problém

Dobry den, dnes se mi stala velmi neobvykla vec, cca 1/2 hod po sexu s pritelkyni...

Jiný problém

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli lze při sigmoideoskopii na první...

Jiný problém

Dobrý den, Předem píši to, že jsem objednana k lékaři, ale než tam zajdu chtěla...

Jiný problém

Dobrý den , chtěla bych se zeptat byla jsem hospitalizována před 14 dní v nemocnici...

Jiný problém

Dobry den,jak procitam veskere clanky tak premyslim jestli je nepsal nekdo z...

Jiný problém

Dobrý den, po nástupu teplých dní, se mi na dolních končetinách otevřely jakési...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Zakřivení penisu

Dobrý den chci se zeptat okolí mého penisu je mi 13 můj penis měří 15 cm,ale...

Zakřivení penisu

Dobrý den, mám zakřivení penisu na stranu viz. foto, mezi 10° - 15° , je to...

Zakřivení penisu

Dobrý den, mám problém se zakřivením penisu při erekci (doprava) a mírnou bolestí....

Pupínky na pochvě

Dobrý den,mám takový problém.Můj kluk mě prstil,a od té doby mě začala bolet...

Pupinky na penisu,male vyrustky na kuzi penisu

Dobrý den,měl bych na vás dotaz.Asi před rokem jsem zjistil,že mám na kůži penisu...

Pupínky v pochvě

Dobrý den, už asi 2-3 dny mám na pochvě pupínky, které se táhnou až na zadek....

Zakřivení penisu

Dobrý den, děkuji za včerejší bleskovou odpověd. Z té fotky neni moc dobře zakřivení...

Pupínky na pochvě

Dobrý den, už pár dnů mám na pochvě přesněji na stydkém pysku takové bělavé...

Zakřivení penisu

Dobrý den, mám dost zakřivéný penis do levé strany, nevím čím to je. Chci se...

Zakřivení penisu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám takový chlapský problém, je možné, že se...

Zakřivení penisu

Dobrý den, je takto zakřivený penis v pořádku nebo bych měl jeho tvar nějak...

Pupínky na pochvě

Dobrý den, už pár dnů mám na pochvě přesněji na stydkém pysku takové pupínky...

Bulka v podpaží

Dobrý den, je mi 17 let a před 2 dny jsem si nahmatal bulku v podpaží mírně...

Kvasinkové Infekce

Prosim o radu na koho se mam obratit pri kvasinkove infekci. Trapi me roky jak...

Zakřivení penisu

Dobrý den. Všimli jsem si, že mám penis zkřivený na levou stranu. Je rovný,...

Puchýřky v pochvě

Zdravím, před týdnem jsem měla pohlavní styk a od tě doby mám zánět močového...

Zakřivení penisu

Už rok užívám temoxifen podle doporučení lékaře a přesto došlo asi po půl roce...

Pupínky na pochvě

Dobrý den, prosím o radu zda jsou tyto pupínky mazové žlázy nebo by mohli...

Zakřivení kontaktních čoček

Dobrý den, po porodu druhého dítěte se mi zhoršil zrak. Nosila jsem dioptrie...