Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Karanténa

Infekce Jana 7.1.2022

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda musím mít karantenu přijela mi ségra z Anglie.Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Vy osobně karanténu mít nemusíte, ale vaše sestra musí mít negativní PCR test před příjezdem do ČR nebo provedený zde v ČR po příjezdu. Přeji hezký den

Související dotazy

Karanténa
Dobrý den, prosím Vás ráda bych se zeptala na přesný...
Pozitivní covid a karanténa
Dobrý den, léčím se s coronavirem od prokázaného testu...
Návrat ze zahraničí a karanténa
Dobrý den. V pátek 13.3. jsem cestoval osobnim autem...
Karantena a kontakt s covid-19
<p>Dobrý den chtěla jsem se zeptat,byla jsem u mojí...
Karanténa a testování
Dobrý den, přes týden jsem se dozvěděla, že jsem byla...
Karanténa a kontakt
Dobrý den , bydlím v RD v prvním patře ,v přízemí bydlí...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kapslová endoskopie

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli kapslová endoskopie je jen pro vybrané...

Kapslová endoskopie - tenké střevo

Dobrý den, asi před 2 lety jsem byl vyšetřen v praze kasplovou endoskopií, kdy...

Kapslová endoskopije

Dobrý den. Už rok trpím náhlímy bodavímy bolestmy na levé horní straně břicha...

Kapsulitida

Hezký den pane doktore, prosím o radu-od srpna se léčím s adhezivní kapsulitídou.Nejdříve...

Kapsuloskopie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde se u nás provádi vyšetrřní "kapsuloskopie",...

Kapvaka nebo zanet moc. trubice

Dobrý den, nedávno jsem měla náhodný rizikový nechráněný sex a den po té se...

Karanténa

Dobrý den. Mám zvláštní dotaz. Delší dobu nemám praktického lékaře ale musím...

Karanténa

Dobrý den, nemám praktického lékaře. Je tedy nějaká možnost jak získat potvrzení...

Karanténa

Dobrý den, mám obavu že jsem přišel do kontaktu s člověkem který má pouze podezření...

Karanténa

Krásný dobrý den, Mám na Vás dotaz týkající se testování a karantény. Mám již...

Karanténa

Dobrý den, mám raději uvést do domácí karantény sebe i svou rodinu, když jsem...

Karanténa

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, pokud se vrátím z rizikové země do Čr, tak...

Karanténa

Dobrý den, vrátila jsem se ze 14ti denní služební cesty z Německa a jsem v karanténě....

Karanténa

Dobrý den, přítelkyně je ruského původu a má přechodný pobyt. Pojišťovna VZP....

Karanténa

Dobrý den, přiletěla jsem z Velké Británie před třemi dny. Dnes jsem kontaktovala...

Karanténa

Dobrý den, prosím Vás ráda bych se zeptala na přesný postup karantény v případě...

Karanténa

V pátek 13.3. odjel zaměstnanec do německa vrátil se v sobotu do půl noci Měl...

Karanténa

Dobrý den, můj dotaz není vyloženě na koronavirus, ale přímo s ním souvisí....

Karanténa a covid

Dobrý den, prosím o radu. Od čtvrtka 8.10 Jsme měla příznaky na covid. V pondělí...

Karanténa a dušnost

Dobrý den, včera mi skončila karanréna - izolace po 10-ti dnech od diagn. covid...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

KREVNÍ SKUPINA

Dobrý den, prosím Vás jaký je rozdíl mezi krevní skupinou A+, A1+ popř. A2+....

Nechutenství, pocit plnosti

Dobrý den, už cca 10 dní mě trápí pocity nechutenství a plného žaludku, za...

Psychické potíže

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně užívání antidepresiv.Od února jsem...

Zvýšená hodnota hemoglobinu v krvi

Dobrý den, mému příteli byl náhodou při alergickém vyšetření zjištěn v krevním...

Sludge žlučníku

Dobrý den chtěla bych se zeptat byla jsem poslána na Sono pro bolesti břicha...

Bolesti páteře a horní končetiny

Dobrý den, pane doktore,prosím o Váš názor. Je mi 64 let. Asi před 6 týdny...

Dochází k ztrátě bílé kůry mozkové

Dobrý den , moje maminka má dlouhodobě třes celé hlavy po vyšetření na MR nám...

Piha

Dobrý den mam mezi prsy pihu na zacatku je to normální piha a pak je vystouplá...

Možnost otěhotnění po sterilizaci


Svědění konečníku u dítěte

Dobrý den vážení, chtěla jsem se zeptat, dcera 3,5 let si od něděle stěžuje...

Vysvětlení nálezu z RTG srdce a plic

Dobrý den, prosím o vysvětlení mého nálezu z RTG srdce + plic, kam jsem byl...

Bolesti žaludku


Stíny na plících

Dobrý den, přibližně před třemi roky jsem měla kožní nemoc Erythemu nodosum...

Tampony po konizaci čípku

Dobrý den, ve čtvrtek to bude 6 týdnů po konizaci čípku. Na kontrole po 3...

Bolest zad v oblasti ledviny

Dobrý den, již přes rok mě trápí bolesti zad v okolí leve ledviny. Bolest je...

Bulka u zápěstí

Dobrý den.Má 4,5 letá dcera má na ruce přímo na konci loketní kosti v místě...

Recidivující pásový opar


Penicilin a kyselé potraviny


Pihy

Dobrý den, je mi 31 let a před nedávnem se mi udělala na podbřišku u třísla...

Nebolestivé fleky na stehnech

Dobrý den! Rád bych Vás poprosil o Vaši radu ohledně mého problému. Před...

Reklama