Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Klacid

Léky Tomas 30.5.2018

Beru ATB Klacid 2x denne 500mg. Mam z toho horko v ustech a na rtech. Zatim je to snesitelne, ale jsem tim trochu znepokojen. Da se s tim neco delat krome vymeny ATB? Tu bych zvazoval az v pripade zavaznejsich obtizi. Je znamo, z jakeho duvodu tento jev nastava?

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, pane Tomáši, spíše by se nemělo jednat o nežádoucí účinky antibiotiky Klacid, ale vyloučené to není. Bohužel pokud je to nesnesitelné, pak je vhodné antibiotika vysadit, nebo dočasně cucat například mentolové bonbony. Jiné řešení bohužel nemám. S pozdravem.

Související dotazy

Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Antikoncepce a Klacid
Dobrý den, Užívám hormonální antikoncepci Verezana...
Klacid
Beru již 4. den Klacid 500 kvůli nálezu na průduškách....
Flek na jazyku po ATB terapii
Dobrý den již týden mám Flek na jazyku nijak nebolí...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kinetóza

Dobrý den, již od dětství trpím kinetozou ve všech dopravních prostředcích.Ted...

Kinetoza

Dobry den. Chtěl bych se zeptat. Je kinetoza jen dočasny stav a nebo je nelečitelna...

Kinetoza

Dobrý den, prosím o radu. Jedeme na dovolenou do zahraničí, kde budeme cestovat...

Kinetoza, nadměrné říhání

Dobrý den, několik let se potýkám s cestovní nevolností, autobus je pro mě...

Kinito a průjem

Mohu mít po požití leku kinito prujem

Kj na udržení hmotnosti


KKdyž mám dostat měsíčky, mám cca 2-3 dny průjem


Kkk

Dobrý večer, Paní Doktorko dnes jsem byla na punkční biopsii krční mandlí. Nález...

Kl. kost, hrudní koš


Klacid

Dobrý den, jsem ve 12tt a zjistili mi ureaplasma ureleticuma a mykoplasmata....

Klacid

Dobrý den, beru Lanzul a Rosucard.. Od včera beru Klacid na anginu. Chci se...

Klacid

Beru již 4. den Klacid 500 kvůli nálezu na průduškách. Stále mi není dobře,...

Klacid


Klacid

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám od lékaře předepsaný lék klacid, mám ale...

Klacid

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zhruba před měsícem mi bylo dáno nitřoděložní...

Klacid - cedlejší účinky

Dobrý den pane doktore. Byl mi předepsán Klacid, protože nemohu brát penicilín....

Klacid - černý kašel


Klacid 250

Dobrý den. Prosím, v CAR mi odhalili nějakou pohlavně přenosnou bakterii (bohužel...

Klacid 250

Dobrý den chtěla jsem se zeptat když beru klacid 250 jestli mohu pít alkoho,.....

Klacid 250 v těhotenství

Dobrý den! Jsem v 15.tt a lékař na ORL mi napsal na zánět dutin Klacid 250...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest hlavy

Pri predklonu se asi neco nahromadi do dutin a nejde udrzet dal hlavu v predklonu.cim...

Bolest pod kolenem

Dobrý den, je mi 45 let,cca 4 roky nekuřák,mám nadváhu,nemám sedavé zaměstnání....

Zvýšené GMT

Dobrý den mám GGT 3,19 Bilirubin 31,0 Chodím na gastroenterologii,tlak v pravém...

Zlomenina vnitřního kotníku

Dobrý den. Před týdnem jsem si špatným šlápnutím zlomila vnitřní kotník (cca...

Bulka v pochvě

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Na velkém stydkém pysku dole u vchodu...

9 rokov sa liecim na tetaniu a panicku poruchu

Dobry den.Mam 34 rokov.Momentalne som v 28tt...uz 2 rok sa trapim s navalmy...

Bolest nohy

: Před pěti léty laparoskopická operace pravého kolene/atráza,meniskus/ nyní...

Boule u hrudní kosti

Dobrý den, je mi 25 let a asi před půl rokem se mi na hrudní kosti dole lehce...

Snížení bílých krvinek


Pichani u srdce

Dobrý den, již od 13 let mě trápí stejný problém pichani u srdce, které se stupňuje...

Závratě, slabost, nevolnost

Krásný dobrý den přeji, už předem píši, že můj dotaz by měl být asi v obou...

Lehká skoliosa a bolest bod lopatkami


Bolest břicha na pravém boku a průjem


Wobenzym a operace páteře

Dobrý den, Jsem po operaci páteře, mám Sjogren syndrom, beru 3×5 Woenzym ,...

Chrůpky bazáně na plicích

Ad 258054 dekuji.a o co by se mohlo napriklad jednat,pokud by to chrůpky neustoupily?lekarka...

Červené skvrny na penisu

Dobry den asi 3 tydny mam na penisu cervene pupinky nepali ani nesvedi co to...

Růst vousů, místní ztráta vousů

vousy na brade dobry den, vousy si holim strojkem podobnym na zastrihavani...

Kratší menstruace - těhotenství?

Dobrý den, dostala jsem menstruaci ve středu odpoledne, v pátek večer mi skončila,...

Přenos STD

Ahoj, může se panna nakazit pohlavní nemocí. Holky mi tvrdili že může na záchodě.

Nadýmání


Reklama
Zavřít