Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Mohu být těhotná?

Gynekologie Iveta 23.10.2018

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat. od 1.10 večer do 6.10. Ráno jsem měla MS první dny byly silné. Jelikož jsem byla měsíc od vysazení prášku tak, MS se dostavila skoro ve stejný termín jako vždy. Hned toho 6.10. Večer jsme měli s přítelem sex s tím, že ejakuloval do mě. Pote v dalším týdnu 4× sex a sobota 13.10. Jsem měla večer úplně na toaletnim papíře úplně čirý, průhledny táhly hlen který nezapachal. Bylo to jen když jsem se utrela a bylo toho poměrně hodně toto trvalo do neděle někdy do odpoledne. Jindy jsem tohle nikdy neměla. Mívám jen bílý výtok ale ne v takové míře. V neděli večer-noc 14.10.prisli velké bolesti do podbřišku bolest stridala pravou a levou stranu. Poté mě to bolelo ikdyž jsem zatnula sval nebo i při chuzi. Trvalo to jen tu noc. Ráno už to bylo dobré. Tak jsme měli s přítelem opět sex asi 4×. Po 2 dnech se objevil bílý výtok ale opravdu jen malinko (jen malá skvrnka na kalhotkách) a do toho velmi citlivé bradavky a tlak v prsou a pocit těžkosti a pocit že se mi zvětšily. Občas mě pichne v podbřišku. Cca za 10 dnů by se měla dostavit MS. Bude to 2 měsíc od vysazení antikoncepce. S přítelem se snažíme o miminko. Tak bych byla ráda kdyby se MS nedostavila :( Mohlo se jednat o uhnizdovani? Zatím žádné špinění jen občas bolest v podbřišku a pocit na zvraceni. Test jsem si dělala dnes 23.10. A negativní když by tedy ovulace byla cca okolo toho 15.10.-16.10. Je na test ještě brzy? Nejvíc mě zaskočil ten pruhledny hlen nikdy jsem ho neměla.Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová


Dobrý den Iveto, bohužel není možné diagnostikovat těhotenství na základě přítomnosti hlenu či bolesti podbřišku. Je pravdou, že při nidaci, tedy uhnízďování oplozeného vajíčka, může žena pociťovat bolesti v podbřišku podobné předmenstruační bolesti, ale ve Vašem případě to může být i v souvislosti s nedávno vysazenou antikoncepcí a s obnovením ovulace. Tato je totiž po čas užívání hormonální antikoncepce blokována. Těhotenský test je potřeba provádět vždy 14 dní po očekávaném příchodu menstruace, tedy po 2 týdenním zpoždění. Dřívější pokusy mohou dávat falešné výsledky.
Držím palce a přeju hodně štěstí!
S pozdravem

Odpovídá lékař:

odb.as. MUDr. Luděk Fiala Ph.D., MBA


Dobry den, s těhotenství je treba mit velkou trpělivost a cas od casu jsou pocity ruzne ani příznaky nejsou podobne , takze pokud byvaji nejake změny porad to neznamena ze jste nejak nemocna nebo jde o komplikaci. Navic po vysazeni antikoncepce casto nastávají dve varianty/ prvni ze zena relativne rychle otěhotní jde o odrazový efekt po vysazeni hormonu v druhem pripade trva delsi dobu nez si telo zvykne ze musi hormony produkovat samo a ze je nedostává
Soustredte se na případnou ovulaci bud ji poznate sama nebo i za pomoci testu a v tom obdobi Mejte sex a urcite se to behem relativne krátké doby podari. Predstavy o tom ze kdyz budeme mit sex castejitak je vetsi pravděpodobnost otěhotnění nejsou uplne spravne protoze pocet i kvalita spermii se pri častém sexu snižují takze i toto je treba vzit v uvahu
Drzim palce
MUDr Ludek Fiala MBA

Související dotazy

Myslíte, že bych mohla být těhotná?
Krásný den pane doktore. Chtěla bych se zeptat. Zhruba...
Jsem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych vědět jaká je šance že jsem...
Nadýchala se postřiku proti škodcúm, těhotná
Dobry den, dnes jsem z testu zjistila ze jsem tehotna,...
Mohu být těhotná?
Dobrý den,měla jsem poslední menstruaci 30.1.2010 a...
Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?
Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko,...
Mohu být těhotná?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné být...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat-měla jsem nechráněný sex 10.10., kdy...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že jsem těhotná. Před dvěma...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, beru antikoncepci Clormetine, pauzu jsem udělala 8 dnů místo sedmi,...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, před 3 dny se mi stala nepříjemná situace. Po masturbaci mého přítele...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,měla jsem 4.den menstruace pohlavní styk s...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možná malinko hloupý dotaz. 1.3 jsme byli...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, prosím vás, ráda bych se zeptala, zda mohu být těhotná i přesto,...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu být těhotná. Pakliže jsem užívala...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtela jsem se zeptat jestli bych mohla být těhotná? Poslední menses...

Mohu být těhotná?

Dobrý den dnes je to 16 dní bez menstruace testy negativní. Nyní slabé krvácení....

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na 2 otázky. 1. užívám hormonální antikoncepci...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, pár dní po ovulaci se mi udělalo slabo.Motala se mi a bolela mě...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, je mi 16 a dva měsíce beru antikoncepci. Jaké je riziko těhotenství,...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci , kvůli vypadávání vlasů...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, měla jsem pohlavní styk před dvěma měsíci, poté jsem menstruaci dostala...

Mohu být těhotná?

Dobrý den,mám takový intimní dotaz. Včera jsem byla s přítelem a měli jsme pohled.styk...

Mohu být těhotná?

Dobrý den,mám přítele se kterým sme spolu měli sex v období plodných dnů.Každý...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, zda-li může dojít k otehotneni v případě,...

Mohu být těhotná?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli mohu být těhotná.Beru antikoncepci a...

Mohu být těhotná?

Dobrý den,chci se zeptat měla jsem měsíčky ,které mi skončili a ještě jsem nezačala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Susp. hluboký zánět žil

Dobrý den. Již asi 4 týdny mám obrovské bolesti pravého lýtka a to až přechází...

Poruchy zraku po operaci šedého zákalu

Dobrý den. Dne 12.12.2017 jsem prodělala operaci šedého zákalu na pravém oku....

Otok po artroskopii kolene

Dobrý den. Jsem 7 dní po artroskopii kolene. Je normální ze nad kolenem je...

Bušení srdce,nevolnost

Dobrý den paní doktorko, asi před třemi měsicí se mi objevilo silné bušení...

Opakující se vaginální mykozy

Dobrý den, už několik let se potýkám s recidivou vaginální mykozy. Propuká...

Bolest pod kolenem

Dobrý den ,již několik dní mě bolí pod kolenem ,bolest jde někdy i do lýtka...

Hladina hcg

Dobrý den,jsem 7+5tt.Lékařka na uz neviděla as a vel. odpovídala 6+5.Vzala mi...

Horká voda a varlata

Dobrý den, byly mi doporučeny sedací koupele a při poslední jsem si udělal...

Vyrovnaná lordosa


Skrvna od komára-borelióza-foto

Dobrý den, odpovídala jste mi na dotaz http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/skvrny-po-stipnuti-komarem-borelioza-69221...

Osteochondróza disku L5/S1, Spondyloartrotické změny L1/L5


Jeanine a antibiotika Duomox

Dobrý den. Beru antikoncepci Jeanine a dostala jsem antibiotika Duomox. První...

Pocit zvýšené teploty, pocení

Dobrý den, mám pocit horečky, ale mám maximálně kolem 37°C. Stalo se mi to teď...

Bolest levého boku

Dobrý den, už asi druhý měsíc mě trápí bolest levého boku, nejspíš od bederní...

Udělala se mu boule na krku

Dobrý den , mam 3 týdenní miminko a udělala se mu boule na krku , podle umístění...

Dobře diferencovaný spinocelulární kancinom

Dobrý den, na tváři se mi udělal během dvou týdnů asi 10mm velký útvar, který...

Alkohol po antibioticích

Dobrý den Kdy je možné po dobráni Xorimax 500 požít alkohol Děkuji

Strie u mužů

Dobry den, měl bych na Vas dotaz, asi pred rokem jsem zacal tloustnot,hlavne...

Alergie na kofein

Dobrý chtěla bych se zeptat, zda je možné mít alergii na kofein, popřípadě podle...

Reklama