Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Obava s těhotenství

Gynekologie Alice 28.6.2017

Dobrý den, mám nejspíš absurdní dotaz. Mohu být těhotná po minutě nechráněného styku? Přítel si pak vzal kondom, ale ta první minuta byla bez. Je nějaká šance, že jsem z toho otěhotněla?

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Slečno Alice, není, pokud nedošlo k ejakulaci, tak není možnost otěhotnění pouze při pohlavním styku. Nemusíte mít žádné obavy. S pozdravem MUDr. Obrová.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Obavy z těhotenství
Dobrý den, mám strach z těhotenství, proto s přítelem...
Obava z těhotenství
Zpoždění mesnstruace. Dobrý den. Chtěla bych se...
Obava z těhotenství
zdravím, mám problém, měl jsem s přítelkyní pohlavní...
Obava z těhotenství
Dobrý den mám velmi naléhavý dotaz zajímalo by mě zda...
Obava z těhotenství
Dobrý den, s přítelkyní jsme měli během její menstruace...
Těhotenství?
Dobrý den, beru Triregol 21 a už 11.3. jsem dobrala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava - zánět střed. ucha

Dobrý den, prodělávám relativně silnou rýmu (nachlazení), včera jsem měl silně...

Obava nakažení klíštětem

Minulý týden jsem v Jižních Čechách chytla klíště a odstranila ho kroužkovitým...

Obava o nádor nosohltanu

Dobrý den, paní doktorko, Obracím se na Vás s dotazem ohledně mé obavy z nádoru...

Obava o syfilis

Dobrý den, v prvních dnech července jsem měl chráněný pohlavní styk a nechráněný...

Obava o těhotenství

Dobrý den. Je mi 18 let, a před dvěma dny 15.11. jsem měl sex se svou přítelkyní...

Obava o těhotenství

Dobrý Den, moje přítelkyně po našem doopravdy chvilkovém sexu bez kondomu (cca...

Obava o varle

Dobrý den, už je to poměrně hodně dávno asi třičtvrtě roku,když mě výrazně bolelo...

Obava o zdraví

Dobrý den, mám zánět v lokti. Asi 3 měsíce zpátky jsem měl angínu a měl jsem...

Obava o zdravotní stav syna

Dobrý den, mám osmiměsíčního syna.V pondělí tj.5.12. jsem ho odpoledne uspala,ale...

Obava pred potratem

Je mi 38let,prvni tehotenstvi,6tyden,zacala jsem jiz podruhe krvacet,jsem v...

Obava s těhotenství

Dobrý den ráda bych věděla zda můžu otěhotnět když se chlap udělá na ženský...

Obava s toxoplazmózy

Dobry den, jsem v 10. tydnu tehotenstvi a na chalupe na Sumave krmime kocky,ktere...

Obava z alergie na latex

Dobrý deň.. Som chalan, mám 15 rokov. S mojou frajerkou sa obávame, žeby sme...

Obava z ALS

Dobrý den, pokusím se být, co nejstručnější. Je mi 39 let, jsem žena. Před...

Obava z als

dobry den,jiz delsi dobu me trapi zaskuby ve svalech ruzne po tele. je to stav...

Obava z ALS

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Před třemi týdny jsem prodělala svůj...

Obava z ALS

Dobrý den, před třemi týdny jsem prodělala svůj první tetanický záchvat....

Obava z ALS

Dobrý den, moje problemy zacaly v cervenci na rockovem festivale, kde jsem sel...

Obava z autismu

Dobry den chtela bych se zeptat na mou dcerku .Jsou ji dva roky a pet měsíců.na...

Obava z boreliózy

Dobrý večer, udělaly se mi na lýtku 2 fleky, jeden větší, průměr asi 1 cm na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysvětlení nálezu na ECHO

Dobrý den, prosím můžete mi vysvětlit co znamená BEM vyšetření do maxima?...

Naražený prst na noze


Arteriální hypertenze

Dobrý den p, doktore prosím Vás už asi 3 dny mám spodní diastolický krevní tlak...

Laringitida

Dobrý den, můj vnuk byl teď v nemocnici, neboť trpí laringitidou, prosím o sdělení,...

Bouličky varlat

Dobrý den, už dlouho, co si pamatuji 2roky určitě mám u varlat takově dvě bouličky,...

Mateřská znaménka

Dobrý den, chci Vás poprosit, jestli mi můžete orientačně říct, zda znaménka...

Bolest konečníku při sezení, chůzi

Dobrý den, již cca 2 měsíce mě trápí tlak v konečníku a nyní občas až bolest,...

Masti Imacort a Imazol

Jaký je rozdíl mezi imacortem krém a imazolem plus krém?

Bolest v oblasti hrudní kosti

Dobrý den, už 3 týdny mě bolí v oblasti horní 2/3 hrudní kosti při hlubokém...

Slinné kameny

Dobrý den můj manžel byl 3.4.2009 operován ve Znojmě odebrali mu slinnou žlázu...

Možné příznaky těhotenství


Extraintestinální yersiniosa

Dobrý den,byla mi zjištěna extraintestinální yersinioza mohu tím ohrozit rodinu?Beru...

Používání KLACIDU 500 a kouření

Dobrý den, je mi 19 let a již prvním týdnem užívám dvakrát denně KLACID 500....

Přeskakování v oblasti hrtanu


Již druhý den mám puls docela vysoký

Dobrý den, již druhý den mám puls docela vysoký.. pohybuje se dnes kolem 88...

Gastrofibroskopie

Dobrý den. Zítra mam podstoupit gastroskopii. Již jednou jsem ji absolvovala,takže...

Bolest zad a žaludku

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat , mám problémy ze žaludkem a střevama , a...

Mravenčení


Artroskopie menisku

Dobrý den, v prosinci jsem se podrobil artroskopii kolene, když byla na MR diagnostikována...

Přejídání

Dobrý den, poslední 3 měsíce se téměř každý den přejídání (někdy i zvracím),...

Zavřít reklamu