Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Obava z těhotenství

Antikoncepce Iveta 13.8.2018

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera jsem měla nechraneny styk. Já beru antikoncepci už 8 let. A někdy se stane, že si zapomenu vzít pilulku. A zrovna včera když jsem měla s přítelem nechraneny sex s tím že se "udelal" do mě. Vecer jako každý jiný kdy beru HA jsem zapomněla užít pilulku a ani po 12 hod. jsem si ji nevzala. Je riziko, že mohu být těhotná? Jinak jsem první týden po MS a před 5 dni jsem začínala nové plato. Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den paní Iveto, ano, je zde riziko otěhotnění, doporučuji užít Postinor. Bohužel v tomto termínu užívání antikoncepce je při jejím vynechání riziko otěhotnění vyšší než při vynechání v druhé polovině plata. S pozdravem.

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Lidák


Dobrý den, riziko těhotenství je minimální, může se ale ozvat mírné krvácení z poklesu hladiny estrogenu. Doporučuji tedy nevynechávat, případně používat jinou antikoncepci. S pozdravem PL

Související dotazy

Obavy z těhotenství
Dobrý den, mám strach z těhotenství, proto s přítelem...
Obava z těhotenství
zdravím, mám problém, měl jsem s přítelkyní pohlavní...
Obava z těhotenství
Zpoždění mesnstruace. Dobrý den. Chtěla bych se...
Obava z těhotenství
Dobrý den mám velmi naléhavý dotaz zajímalo by mě zda...
Obava z těhotenství
Dobrý den, s přítelkyní jsme měli během její menstruace...
Těhotenství?
Dobrý den, beru Triregol 21 a už 11.3. jsem dobrala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z těhotenství

Dobrý den mám velmi naléhavý dotaz zajímalo by mě zda můžu otěhotnět když neberu...

Obava z těhotenství

Dobrý den chci se zeptat 19.6 sem se vyspala se svým přítelem a 21.6 sem měla...

Obava z těhotenství

Dobrý den, mám takovou otázku já jsem měla pohlavní styk 6 dni po Menstruaci...

Obava z těhotenství

Dobrý den, je mi 13 let mám takový menší problém se svým přítelem(17) jsme měli...

Obava z těhotenství

Dobrý den, s přítelkyní máme často nechráněný sex. Menstruaci očekává 1.5 ale...

Obava z těhotenství

Ve dnech 27.-31. 8. jsem měla pohlavní styk s kondomem. Poslední menstruaci...

Obava z těhotenství

Dobrý den, minulý měsíc jsem si zapomněla vzít ha v prvním týdnu, následně jsme...

Obava z těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, beru antikoncepci Mywy, po menstruaci jsem si první...

Obava z těhotenství

Dobrý den, Měl bych dotaz, jedná se o moji partnerku. Před dvěma dny jsme měli...

Obava z těhotenství

Dobrý den - s přítelem jsme měli orální sex: z mé strany felace, pak jsme se...

Obava z těhotenství

Dobrý den, mám takový problém: beru Lindynette 20, v sobotu v 21:00 jsem si...

Obava z těhotenství

Dobry den . Po menstruaci jsem dostala zánět dělohy brala jsem antibiotika a...

Obava z těhotenství

Dobrý den, mám dotaz. Je možné, že když jsem měla s klukem nechráněný pohlavní...

Obava z těhotenství

Dobrý den, s přítelkyní jsme měli během její menstruace sex. Bylo to ve Středu...

Obava z těhotenství

Dobrý den, 6.4 jsem měla mít menstruaci, ale ta se bohužel nedostavila.. 14.4...

Obava z trombózy horních končetin

Ve čtvrtek jsem byla na odběru krve kvůli kontrole celiakie, praskla mi žíla...

Obava z vážné nemoci

Dobrý den paní doktorko, je mi 24, měřím 165 cm, vážím 52 kilo, nekuřačka, téměř...

Obava z vážného onemocnění

Dobrý den, asi před 6 týdny mě začaly trápit bolesti zad, které jsem nikdy předtím...

Obava z výdutě aorty

Dobrý den.Chtěl bych vás poprosit o váš názor.Všiml jsem jsi zřetelné pulzace...

Obava z vztekliny

Dobry den, Pred dvoma tidny v parku v Praze. Był tam pes ktery se bavil...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Útvar na penisu

Dobrý den, chci se zeptat na vřed na přiložené fotografii, toto již mám asi...

Lámání a třepení nehtů

dobrý den již půl roku se mně třepí a lámou nehty na rukou.dle lékaře se jedná...

Plynatost,říhání,časté močení

Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda je možné,že bych měla jisté trávicí problémy...

Bolest a otok kolene

Dobry den pracuji jako lesní dělník ve středu jsem spadl na kamen a udeřil se...

Bílé pupínky a výrůstek ženského genitálu


Angína ?

Přeji krásný den, Můj dotaz je ohledně "divné angíny" . Jeden den ráno jsem...

Exantém

Dobrý den, potřebovala bych poradit...dnes v noci jsem nemohla vůbec spát kvůli...

HPV testy

Dobry den, Partnerke bola identifikovana pritomnost HPV, konkretne aj kmenu...

Noční bolesti kloubů a svalů

Dobrý den. Mam dotaz a je mi hrozne ouzko kdyz mam moje bolesti popsat......

Snížená funkce ledvin

Dobrý den! Léčím se cca 2 roky s lehkou hypertenzí (beru denně Toluru 40mg),...

Hučení v uších


Névy, melanom

Dobrý den, můžete mi prosím přeložit nález z histologie do laikovi "srozumitelné"...

Únava, mravenčení

dobrý den, chtěla jsem se zeptat posledni dobou celkova unava, mravenčení, jakoby...

Hematom po císařském řezu

Dobrý den jsem po cisarskem rezu 3 měsíc teď dost krvácím a na pohotovosti mi...

Bolest v podbříšku

Dobrý den, chtěla bych se poptat na to, co by mohla znamenat bolest podbříšku....

Bolesti třísel, stehen

Dobrý den, už asi dva měsíce mam bolesti a nepříjemné pocity jakoby v oblasti...

Otoky nohou a jejich příčiny

Dobrý den, chci se zeptat na příčinu oteklých nohou, lýtka a kotníky. Vždy...

Furolin a sluníčko


Stav po operaci vyhřezlé ploténky

Dobrý den Prodělal jsem operaci vyhřezlé ploténky(odstranění hernie disku...

Osteochondroza bederní páteře, Morbus Scheuermann, zvětšená hrudní kyfoza 35 stupňů, vypadávání SI skloubení

Dobrý den, je mi 18 let a už nějakou dobu mám diagnostikovanou osteochondrozu...

Reklama
Zavřít