Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Psychické problémy

Jaroslava 15.12.2017

Dobrý den, jsem už zoufala z toho, že od září, kdy mi začali zdrav.potíže se nic neděje, tím že mé obtíže jsou již 4 měsíce, přeposílám mail dotaz,který jsem vznesla k nejmenované lékařce a bohužel bez odezvy (potíže v krátkosti: brnění nohou,rukou, tres, bolesti do hlavy, migréna, horkost do hlavy, bolesti zad bederní,hrudní i krční, slabo, zle, zjištěny chlamydie asi plicní neléčeny od zjištění 9.11., nasazené ATB až 30.11. které beru dodnes již 16 den načala jsem již 3krabičku čili ATB v kuse budou 25 dní, když jsem je neměla a v listopadu nebyla léčena, zdrav. stav se rapidně zhoršoval, nyní jen polehávám a je mi zle, na pohotovosti v té době jsem byla, ale nepřijmuli mne, nelím tedy, kdo mi pomůže, kdo mne vyléčí kdo mi řekne diagnózu, je uspěchaná doba, v čekárnách spousty pacientů., takže lékaři nemají čas, objevilo se prudké zvracení v listopadu bez ATB i nyní při ATB, mám na pravé straně krku uzlinu, která bolí a pálí, nevím zda je to zánětové nebo nádorové, bylo mi pouze doporučeno uzlinu sledovat. všude slyšim, že když se nemoc nepodchytne včas, může být pozdě, já jako pacient včas lékae navštívila, ale ani po 4 měs. vlastně nevím, co mi je, můžu se jen domnívat, že mi buď začíná nemoc, nebo to je otrava rtuti, neboť příznaky, které jsou popsané u chronické otravy rtuti, s nima se zhoduji, ale také chlamydie, kdy infekční řekl neléčit, že si tělo vytvoří proilátky, načež 3 lékaři mají opačný názor okamžitě nasadit ATB nebo se rozmnoží, napadnou zdravé buňky a na hostiteli to vede až ke smrti, že zatíží mozek, hlavu mám v jednom ohni, ale nevím, zda chlamydie, otrava rtuti chronická, ale nevim, kde bych k ní přišla nebo prostě zánět nebo páteř, neboť mám velké bolesti a v září jsem navštívila maséra, který mne nemasíroval, jen posadil na 20min. na masírovací křeslo a pak že prý mu to ukázalo 8 bloků, tak že mi to odblokuje a začal od krční páteře sovy nádech výdech mne hlavou krotit směr vzhůru kdy mi tam ruplo, to samé na druhou stranu a tímto způsobem rotačně celou páteř, v září se objevila i ta uzlina na krku, v oblasti zad mezi lopatkami mám napětí a jakoby se to místo neprokrvovalo, bolest i krční a bederní oblasti a brnění nohou, ruce když se myji tak dlsně modrají, teplota těla kolem 35C ale horkost hlavy a někdy i pálení rtů, pohyblivost omezena, motání hlavy, závratě, černo před očima..
obracím se na Vás touto cestou o radu. Zjistili mi velkou infekci v těle, jedná se o chlamydia trachomatis IgA ELISA, IgG ELISA a chlamydia pneumoniae IgA ELISA a IgG ELISA, toto jsem se dozvěděla 9.11., hematolog mi sdělil, aby mi obvodní napsala ATB, ale nenapsala, řekla že počkáme na infekční, kam jsem měla jet 20.11., stav v té době velice vážný a v tomto čekacím období 2 týdnů se stav rapidně zhoršil, brnění do celého těla, zimnice, klepavka, zvracení, průjem, bolesti hlavy, studené končetiny, po umytí rukou až modrání dlaně, bolesti v zápěstí.. Stalo se mi, že mne jednou v noci vzbudila klepavka, zimnice a měla jsem ztrátu řeči (TIA?), stalo se mi také, že mne vzbudilo bolestivé brnění do hlavy a měla jsem ztrátu vidění, vrátilo se to na nočním studeném ovzduší. Nechala jsem si udělat skener orgánů (orientační nikoliv diagnostický - www.ec-medica.cz) a tam mi vyhodnotili, že mám špatné okysličení mozku, dostala jsem také průkaz jako pacient s trombozou, potíže krční páteře, narušenou imunitu a infekce v těle, nedostatek kyseliny listové, což mne překvapilo, zeleninu jím, jsem vegetarián, po nasazení kys.listové jsem měla pálení jazyka, tlaky do hlavy a podrážděnost, ale také zvýšení rtuti v těle. Toho 20.11. mi na infekční ambulanci z výsledků ze dne 30.10 napsal pro obvodní lék.zprávu, že z hlediska pozitivity serologie na chlamydie není příčinou potíží, že to mají zdravé osoby a není indikace k terapii ATB. Čili jsem stále byla dál neléčená, doktor z hematologie, ortoped a gynekoložka u které jsem byla, ale u ní mám vše v pořádku, čili to není gynekologického původu, tak se domnívají, že ATB jsou nutné a tak mi paní doktorka z gynekologie nasadila doxyhexal a to mne utlumilo stav brnění do hlavy, které jsem měla již v nezvladatelné míře, kdy se mi přidala i podrážděnost,neboť už něco jiného ovládalo mé tělo, ale slabo, špatně mi je i přes ATB, jen cítím, že se utlumilo, bojím se, že až nebudu mít ATB, že to opět propukne, měla jsem je na 10dní,poté mi na 5dní doxyhexal napsal lékař z hematologie, nyní již 15dní jsem na ATB, dnes s nimi končím a mám jen doxygene, nevím tedy zda ho nasadit ihned zítra a nebo zda má být mezi ATB nějaký odpočinek? Včera mi v lékárně doporučili probiotika, ale já celý den dnes zvracím a je mi strašně špatně, jen polehávám, ale ani spát nemohu, jak je mi zle. Když žádám o hospitalizaci, bylo mi řečeno, že nemají na čem mne přijmout respektive na základě čeho, tak už tedy nevím, kdo mne zachrání, když ne lékař a nemocniční prostředí.. Nevím, jak pokračovat, mám zájem se vyléčit, zjistit příčinu, ale tu sama nenaleznu, trpělivě jsem čekala na termíny i v čekárnách lékařů, v příloze vloženo, ovšem do této doby mne nikdo nikterak neléčí a já stále nevím, co se mnou vlastně je! A co bude až doberu ATB, z toho mám obavy, neboť ty mi utlumili to brnění do celého těla, které mne absolutně pohltilo, nyní jsem jen na lůžku a bolesti zad i v klidu, horkost do hlavy a vše co jsem výše psala. Děkuji za váš čas a budu doufat, že mi poradíte a ukážete směr. Pěkné Vánoce (žena 38 let, matka téměř 6ti leté dcerky)
Skener orgánů, kde byla mírná abnormalita:
Výsledek testu - (výtažek ze 72 str.,kde to není v pořádku):

Kardiovaskulární a cerebrovaskulární přehled
Stav zásobování mozkové tkáně krví 6.138 - 21.396 / výsledek: (4,323) Mírně abnormální

Gastrointestinální funkce přehled
Koeficient absorpce tenkého střeva 3.572 - 6.483 / výsledek: 3,419 Mírně abnormální

Funkce jater přehled
Obsah tuku v játrech 0.097 - 0.419 / výsledek: 0,505 Mírně abnormální (+)

Funkce žlučníku přehled
Bilirubin (DBIL) 0.218 - 0.549 / výsledek: 0,117 Negativní
Funkce ledvin přehled
Urobilinogen normální hodnota je:negativní (-), naměřená ale byla: Pozitivní(+)
Funkce plic přehled
Odolnost dýchacích cest ODC 1.374 - 1.709 / výsledek: 1,28 Snížení
Mozek přehled
Index paměti(ZS) 0.442 - 0.817/ výsledek: 0,302 Mírné zhoršení
Opěrná soustava přehled
Míra připnutí ramenního svalu : normál.hodnota < u 0.2, naměřená je: u 0,30
Minerální hustota kostí přehled
Koeficient osteoklastu 86.73 - 180.97 / výsledek: 184,993 Mírně abnormální (+)
Stupeň osteoporózy 0.124 - 0.453 / výsledek: 0,5 Mírně abnormální (+)
Revmatické choroby kostí přehled
Koeficient osteoporózy 2.019 - 4.721 / výsledek: 5,128 Mírně abnormální (+)
Koeficient revmatismu 4.023 - 11.627/ výsledek: 15,649 Mírně abnormální (+)
Krevní cukr přehled
Obsah cukru v moči 2.204 - 2.819 / výsledek: 1,822 Negativní
Základní fyzický stav přehled
PH 7.350 - 7.450 / výsledek: 7,184 Kyselé
Toxiny přehled
Toxická rezidua pesticidů 0.013 - 0.313 / výsledek: 0,336 Mírně abnormální (+)
Stopové prvky přehled
Ca 61.431 - 78.329 / výsledek: 61,242 Mírně abnormální (+)
Vitamín C 4.543 - 5.023 / výsledek: 4,534 Mírně abnormální (+)
Gynekologie přehled
Koeficient ovariálních cyst 2.012 - 4.892 / výsledek: 6,56 Mírně abnormální (+)
Kůže přehled
Index kožní vlhkosti 0.218 - 0.953 / výsledek: 1,411 Mírně abnormální
Endokrinní systém přehled
Nadledvinkový index 2.412 - 2.974 / výsledek: 2,295 Mírně abnormální
Prsa přehled
Koeficient fibroadenomu prsu 0.433 - 0.796 / výsledek: 1,13 Mírně abnormální
Imunitní systém přehled
index odolnosti mukózy 4.111 - 18.741 / výsledek: 3,527 Mírně abnormální
Vitamíny přehled
Vitamín B6 0.824 - 1.942 / výsledek: 0,74 Mírně abnormální (+)
Aminokyseliny přehled

Aktuální testované výsledky Testované položky - Normální hodnoty - Naměřené hodnoty - Výsledek testu
Lyzin 0.253 - 0.659 / výsledek: 1,005 Středně abnormální (++)
Tryptofan 2.374 - 3.709/ výsledek: 6,164 Středně abnormální (++)
Fenylalanin 0.731 - 1.307 / výsledek: 2,357 Středně abnormální (++)
Metionin 0.432 - 0.826 / výsledek: 0,853 Mírně abnormální (+)
Threonin 0.422 - 0.817 / výsledek: 0,844 Mírně abnormální (+)
Těžké kovy přehled
Rtuť 0.001 - 0.336 / výsledek: 0,669 Mírně abnormální (+)
Rtuť(Hg):Rtuť je stříbrnobílý tekutý kov, který se při pokojové teplotě odpařuje. Chronická otrava rtutí je nejčastější zejména ve výrobě. Při dlouhodobé inhalaci rtuťových par a prachu může docházet k neurologickým abnormalitám, zánětům dásní a třesu. Při vysokých dávkách rtuti při vdechnutí může dojít až k akutní otravě. Pokud se rtuť dostane do našeho organismu, může se ukládat v pojivové tkáni, ledvinách, játrech, slezině, střevní stěně, hormonálních žlázách či nervovém systému. Projevy takovéto chronické otravy bývají často nespecifické - od studených končetin, vypadávání vlasů, přes zažívací poruchy, různé neurologické a psychické potíže až po závažné stavy jako např. chudokrevnost, léčbě odporující chronická kandidóza, revmatické choroby či onemocnění ledvin. Koncentrace rtuti v ovzduší je 1,2 – 8,5 mg/m může způsobit akutní otravu, koncentrace vyšší než 0,1 mg/m může způsobit chronickou otravu. Mezi hlavní napadené orgány při akutní toxicitě patří ledviny, plíce, trávicí ústrojí, při chronické toxicitě je cílovým orgánem mozek, zažívací trakt a ledviny. Postup toxicity je obecně shrnut do tří bodů: 1. inhibice enzymu – rtuť spolu s celou řadou aktivních skupin enzymů, jako jsou např. karboxylové, fosforylcelulózové, hydroxylové a thiolové aminokyseliny může navázat na enzymovou inaktivaci. 2. Reakce způsobená aktivací vápníku – například aktivovaná fosfolipidová hydrolýza může způsobit vytvoření velkého množství kyseliny arachidonové, thromboxanu a kyslíkových radikálů, což způsobuje poškození tkáně. 3. Imunitní patogenita – rtuť může způsobit nejen imunitní glomerulární zranění, ale může také bránit funkci T lymfocytů a tím reguluje imunitní systém poruch.

Alergeny přehled
Bakteriální alergie 0.431 - 1.329 / výsledek: 1,544 Mírně abnormální (+)
Mikrobiální infekce 0.543 - 1.023 / výsledek: 1,198 Mírně abnormální (+)
Popis parametrů
Bakteriální alergie:
Ve vzduchu existuje celá řada bakterií. Abychom si udrželi odolnost vůči nim, je dobré držet diety, pít hodně vody a dostatečně cvičit. Alergeny: jsou látky, které vyvolávají alergickou reakci. V podstatě to můžou být jakákoliv látky. které jsou schopny vyvolat imunitní odpověď. Alergeny podle výskytu můžeme rozdělit na venkovní (pyly, spory plísní) a domácí(roztoči, domácí zvířata). Další nehomogenní skupinou jsou potravinové alergeny, zvířecí jedy, chemikálie a léky.

Mikrobiální infekce:Většina mikroorganismů produkuje mikrobiální toxiny, jedovaté látky bílkovinné povahy, jež poškozují organismus hostitele. Některé vypouštějí toxiny již při běžné infekci, především však až ve stavu infekčních ložisek. Mikroorganismy jsou neviditelné. Mikroby pro člověka představují jeden z nejdůležitějších vlivů vedoucích k infekčním onemocněním. V 50% je lidské onemocnění způsobeno virem. Ionizující záření:V oblasti radiační ochrany u biomasy je produkováno ion - záření. Vystavení se ionizujícímu záření při práci, např. nevhodnými ochrannými opatřeními, porušováním pravidel, vystavování lidského těla radiaci, která překračuje určité meze, mohou mít škodlivé účinky. Ionizující záření se může rozdělit na přímo ionizující a nepřímo ionizující. Přímo ionizující záření je tvořeno nabitými částicemi (protony, elektrony, pozitrony atp.) Nepřímo ionizující záření zahrnuje nenabité částice (neutrony, fotony atp.), které prostředí samy neionizují, ale při interakci s prostředím uvolňují sekundární přímo ionizující částice. Ionizace prostředí je zde tedy způsobena těmito sekundárními částicemi. Vznik ionizujícího záření souvisí se strukturou atomů a jejich jader. Přírodní zdroje ionizujícího záření jsou: kosmické záření, sluneční záření a přírodní radioizotopy.Velikost vlivu ionizujícího záření na organismus záleží na typu, na podmínkách, na dávce záření a také na citlivosti těla. Ionizující záření může způsobit nemoc z ozáření, která v těle způsobí jako systémové reakce, postihne téměř všechny orgány,nastanou patologické změny v systému, změny na nervovém systému, změny krvetvorných orgánů a zjevné změny v zažívacím systému. Ionizujícího záření, které poškozuje tělo, lze rozdělit na akutní a chronické. Při krátkodobém působení tohoto záření může nastat akutní poškození zdraví, obvykle se nachází u pacientů, kteří byli u jaderných nehod a u pacientů s radiační terapií. Při dlouhodobém působení záření může nastat chronické poškození zdraví, jako je poškození kůže, poruchy krve, leukopenie a poruchy při plodnosti. Kromě toho může vyvolat rakovinu, poškození či úmrtí plodu.

Funkce očí přehled
Oční buněčná aktivita 0.118 - 0.892 / výsledek: 1,354 Mírně abnormální (+)
Oční buněčná aktivita: Buněčná aktivita je buněčný fyziologický stav a funkce, kdy dochází k snížení teploty a zpomalení metabolismu buněk. Nízká teplota po dlouhou dobu vede k buněčné smrti, ale nízká teplota do určité míry může být prospěšná, vysoká teplota vede též k buněčné smrti.

Obezita přehled
Hnědá tuková tkáň 4.202 - 2.791 / výsledek: 1,442 Vážná abnormalita (+++)
Hladina inzulínu 0.097 - 0.215 0,243 Mírně abnormální (+)
Hnědá tuková tkáň:
Funkce hnědé tukové tkáně je tvorba tepla. Když je organismus stimulovaný přijímáním potravy nebo nachlazením, buňky v hnědé tukové tkáni se zahřívají a rozhodují proto o úrovni metabolizování energie organismem. Oba dva výše zmíněné případy – příjem potravy a nachlazení – vyvolávají produkci tepla. Hnědá tuková vrstva je hlavním regulátorem tepla uvnitř těla. Přebytečné tělesné teplo vypouští z těla pryč a přispívá k rovnováze tělesného energetického metabolismu. Zimomřivost ukazuje na nedostatek hnědé tukové tkáně.

Hladina inzulínu:
Inzulín má významnou úlohu v podpoře ukládání tuku. Inzulín je užíván jako indikátor celkového obsahu tuku, a v jistém smyslu může být použit jako faktor sledování obezity. Plazmové inzulíny a koncentrace celkového obsahu byly významně pozitivně korelovány.

Index růstu kostí přehled
Epifyzeální linie 0.432 - 0.826 / výsledek: 0,392 Mírně abnormální
Epifyzeální linie:
Mezi diafýzou a epifýzou dlouhých kostí se nachází chrupavčitá struktura, která se nazývá epifyzodiafyzární ploténka. V průběhu růstu sice postupně osifikuje, ale zároveň se nezmenšuje, takžezajišťuje další růst kostí. V průběhu dospívání v souvislosti se sekrecí pohlavních hormonů kost postupně ztrácí svou schopnost růstu. Když je proces osifikace dokončen, nemá již kost prostor pro růst ani materiál, díky kterému by se mohla zvětšovat.

Koenzymy přehled
Kyselina pantotenová 1.116 - 2.101 0,933 Mírně abnormální (+)
Kyselina pantotenová: Podílí se na výrobě energie v těle a může ovládat metabolismus tuků. Je nutná pro zdravou činnost mozku a nervové živiny. Pomáhá v těle jako anti-stresové hormony (steroidy) sekrecí. Pro udržení zdravé pokožky a stejně tak i vlasů. Nachází se v mnoha potravinách rostlinného i živočišného původu, především v mase a vnitřnostech, celozrnném pečivu a luštěninách.

Menstruační cyklus přehled
Fibrinogen 2.807 - 3.294 / výsledek: 1,544 Mírně abnormální (+)
Dráhy a kolaterály přehled
Řídící dráha (tu-maj) 11.719 - 18.418 / výsledek: 9,54 Mírně abnormální
Ústřední dráha (čchung-maj) 6.138 - 21.396 / výsledek: 5,707 Mírně abnormální
Řídící dráha (tu-maj):
Prochází středem těla a propojuje všechny jangové dráhy, nazývá se mořem jangových dráh. Celkově řídí všechen jang v celém těle. Má vztah k duševnímu životu, k pohlavním funkcím a ovlivňuje chod prakticky celého organismu, reguluje a vykonává dozor. Chorobné poruchy:epileptické záchvaty, bolesti vystřelující z podbřišku směrem k srdci, hemeroidy, pomočování, neplodnost, sucho v krku, křečovité stuhnutí páteře, mdloby.

Ústřední dráha (čchung-maj):
V horní části je propojena s jangovými dráhami, dole s jinovými, vpředu s dráhou početí a vzadu s řídicí dráhou, takže ovlivňuje pohyb a stav čchi ve všech drahách. Chorobné poruchy: neplodnost u žen, poruchy menstruace, bolesti v podbřišku, impotence, silné bolesti v břiše, silná menstruace, návaly hněvu, pocity plnosti pod žebry.

Činnost srdce a mozek přehled
Cerebrovaskulární zásobení kyslíkem(Sa) 0.710 - 1.109 / výsledek: 0,674 Mírně abnormální (+)
Lipidy v krvi přehled
Triglyceridy(TGC) 1.116 - 2.101 / výsledek: 3,275 Mírně abnormální
Doplnění informací: Děkuji za odpověď, dnes jsem byla na pohotovosti s ukrutnou horkostí hlavy, bolí mne v zádech, nemohu si lehnout ani na záda ani na břich, nejde mi spát, kapačka nepomohla, je mi zle na zvracení, ale jak jsem Vám již psala beru 15dní doxyhexal a včera první tableta doxybene, ale ten internista řekl, že mám ATB přerušit. Nevím co dělat, zda těch dalších 9 dní brát a nebo opravdu přerušit? To znamená když přerušim 16dní jsemměla ATB nebo vytrvat a to bude po dobrání přesně na Vánoce 25 dní na ATB, poraďte prosím, brát či nikoliv? A kdo vlastně z odborníků léčí chlamydie?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Ve vašem dotazu chybí konkrétní otázka, na co se ptáte. Žádáte pomoc a tu by vám měl po zhodnocení všech nálezů od odborných lékařů poskytnout váš ošetřující lékař(ka). Co se týká chlamydií, jedná se o svízelnou infekci, která reaguje hůře na antibiotika, proto se léčí více dní, než běžné bakteriální infekce. Udáváte, že antibiotika máte, tak vyčkejte do jejich dobrání a následné kontroly u lékaře. Navštěvujete více odborníků, přes hematologii, infekční, gynekologii, praktickou lékařku a všichni řeší vaše chlamydie, je potřeba, aby tito odborní lékaři napsali závěr svého vyšetření a praktická lékařka nálezy uzavřela a informovala vás. Současně kromě infekce řešíte alergii, zaměřujete se na toxické kovy, potraviny. Do toho se zaměřujete na neurologické potíže, obracíte se na fyzioterapeuta a další nelékařské profese. Doporučovala bych vám, abyste více věřila vaší praktické lékařce, která váš zdravotní stav řeší, to je i odpověď na váš dotaz, kde máte hledat pomoc, tak právě u ní. Myslím, že spoustu věcí si vyčtete na internetu, hledáte se v nich a to není dobře, vaše potíže pravděpodobně souvisí i s psychikou, zkuste vyhledat pomoc i psychologa, popovídat si s ním a nechat se povzbudit. S pozdravem Dr. Janoušková

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková

Specializace: Vnitřní lékařství

Dobrý den, souhlasím s paní doktorkou, která Vám odpovídala přede mnou. Chápu, že se cítíte frustrovaná, je Vám špatně a že máte dojem, že nikdo Vaše obtíže podle Vašeho názoru adekvátně neřeší. Myslím si, že pro začátek by bylo vhodné utřídit si, co Vás nejvíce trápí a pokusit se svoje pocity i obtíže jednoduše formulovat tak, aby Vás lékaři, ke terým chodíte, dokázali vyslechnout. Někdy i přes veškerou snahu je takový soupis nemocí a diagnóz, které udáváte, špatně přehledný.
Co se týče chlamydií, jde o vnitrobuněčného parazita, který je špatně dostupný léčbě antibiotiky. Důvěřujte lékaři z infekčního oddělení, který nepovažoval léčbu za nutnou, když jste neměla známky akutní infekce. Nicméně, pokud jste léčbu zahájila, je dobře, že jste se snažila dodržet ji dle doporučení. Pokud ale užíváte probiotika a je Vám pořád zle, bude nutné léčbu ukončit kvůli nežádoucím účinkům, které mohou být právě takové, jak popisujete. Nedomnívám se, že by se Vám infekce chymydiemi mohla kvůli ukončení léčby (která navíc již tak byla dosti dlouhá) vrátit.
Ohledně výsledků scanu - mírné patologie, které uvádíte, se při podobných vyšetřeních najdou u každého, důležité je to slovo mírné. Pokud Vám takové výsledky na scanu zjistili, určitě Vám souběžně navrhli i způsob řešení. Závažné otravy rtutí bych se také neobávala.
Myslím si, že byste si měla vybrat, komu svěříte své obavy a zdravotní obtíže a s tím lékařem pak stav řešit. Začněte u praktického lékaře souhrnem toho, co Vám aktuálně je, pokuste se být stručná a také pak zkuste dodržet to, co Vám doporučí. Pokud důvěřujete alternativním postupům, pak si také mezi alternativními lékaři vyberte jednoho (s titulem MUDr.), který zhodnotí Vaše nálezy, vyšetří Vás, navrhne řešení a bude Vás léčením provázet. Jako vhodná se mi jeví akupunktura, fytoterapie a konstituční homeopatie, existují lékaři, kteří dělají všechno najednou.
V neposlední řadě Vám doporučuji, abyste zkusila léčit i související psychické vypětí, úzkost a obavu o své zdraví, protože naše psychika je skutečně velmi mocná a s pomocí zkušeného psychoterapeuta budete moci lépe zvládat i Vaše fyzické trápení.
S pozdravem MUDr. Soňa Boušková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Psychické problémy v rodině
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Mám...
Psychické problémy, žádost o invalidní důchod
Dobrý den,tady Monika 39.Let ,mám 2 děti 16._.-12 let...
Psychické onemocnění a celiakie
Dobrý den, již přibližně rok mě trápí tyto problémy:...
Psychické potíže
Dobrý den, v roce 2008 jsem dostal úzkostné záchvaty...
Psychické potíže - deprese
Dobrý den, Posledního půl roku se mé dny a týdny dělí...
Psychické problémy
Dobrý den, před 2 měsíci jsem si poprvé v živote zakouřil...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Psychické problémy

Prosím o radu. Partnér mé dcery (mají děti 8 a 2 roky)má dle mého názoru psychickou...

Psychické problémy

Hezký den, je mi 17 let a poslední dobou (myslím, že tak rok) se necítím úplně...

Psychické problémy

Dobrý den,je vysetreni ph metrie s impedanci opravdu spolehlive? K prokazani...

Psychické problémy

Dobrý den, poslední dobou mám pocit, že mám špatnou paměť. Např. Řeknu kámošce...

Psychické problémy

Můj přítel tvrdí že si na určitá místa schoval peníze a někdo mu je vzal.Vím...

Psychické problémy

Dobrý den, podle mě mám problém se srdcem cítím vynechávání tepu je to hrozně...

Psychické problémy

Dobrý večer je mi 41 let prožila jsem špatné dětství léčim se s antidepresema...

Psychické problémy

Dobrý den! Chtěl bych se Vás zeptat, jestli doktoři zabývající se poskytováním...

Psychické problémy

Dobrý den. Je mi 29 let a od 18 let trpím preskakovanim srdce. Kdyz mi tento...

Psychické problémy

Dobrý den, zapomněla jsem se Vás zeptat ještě na jednu věc k tomuto dotazu:...

Psychické problémy

Dobrý den, dcera načich kamarádů odmítá chodit mezi lidi - má z nich strach....

Psychické problémy

Mam pocit ze sam sobe nerozumim,vse me rozhodi,i ta nejmensi malickost.Posledni...

Psychické problémy

Dobrý den, už delší dobu mám deprese. Někdy je to lepší a někdy horší. Někdy...

Psychické problémy

Dobry den, chtela bych se prosim zeptat jsem ted nemocna mam astma a zacli mi...

Psychické problémy

Dobrý den,mám dotaz ohledně mé psychiky.Za měsíc se vracím po rodičovské do...

Psychické problémy

Dobrý den. Vlastně nevím,na koho svůj dotaz obrátit.Původně jsem měla pocit,že...

Psychické problémy

Dobrý den. Je mi 15 let. Celý můj život vždy byl hrozně komlikovaný. To co každý...

Psychické problémy

Dobrý den,před 4 lety,jsem měla první záchvat tetánie.Prakticky z ničeho nic...

Psychicke problemy

Dobry den,prosim Vas o radu. Moje sestra(30let) trpi uz delsi dobou psychickymi...

Psychické problémy a AD

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak je to s antidepresivy a s přibíráním nebo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Prodělala jsem infarkt myokardu a nevím o tom

Dobrý den zjistila jsem ze zdravotního záznamu v kartě že mám EKG jizva spodní...

Výtok z konečníku

Dobrý den, před cca. dvěma měsíci jsem trpěla opakovanými průjmy na které nezabírali...

Hodně bolestivá menstruace

Dobrý den, Už asi rok beru antikoncepci (Lyndynette) ,ale mám hrozné bolesti...

Motání a bolest hlavy

Poslední dobou se mi při změně polohy motá hlava (např. když si lehnu ) po chvilce...

Bolest v oblasti pravého vaječníku

Zdravím, před pár dny, při pohlavním styku, mě začalo bolet v oblasti pravého...

Prodělala jsem dnes těžkou americkou potravinovou reakci

Dobrý den, prodělala jsem dnes těžkou americkou potravinovou reakci. Na příjmu...

Hodná doba otěhotnění od očkování

Dobrý den, chci se Vás zeptat, jaká je vhodná doba po očkování proti žluté...

Bolest nervu v oblasti třísel

Dobrý den,mám dlouhodobější problém (cca 2 měsíce) a to s bolestí v oblasti...

Výtok z konečníku

Dobrý den, můj manžel byl cca před 2 lety na operaci s hemeroidy. Byl mu prý...

Hodinové usínání dítěte

Dobrý den.Chtela bych se zeptat,zda je normální,že naše 7týdenní holčička málo...

Prodělala jsem boreliozu asi před 5 lety

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat na radu,prodělala jsem boleriozu asi před...

Nervy v oblasti kolene

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem uklouzla po mokré podlaze a dopadla na kolena,...

Hodgkinův lymfom?

Dobrý den, už asi rok bojuji s oslabenou imunitou. Asi před 5 lety jsem prodělala...

Zánět v oblasti urogenitálu

Dobrý den, teď je to pátý týden co mně trápí problémy se spodkem. Začalo...

Píchání v oblasti břicha

Už 3. dnem mě píchá v oblasti břicha, první den to byla nesnesitelná nezastávající...

Výtok z dásně rok po extrakci zubu

Žiji dlouhodobě v Thajsku, po vytrhnuti zubu mi po roce se zcela nezacelila...

PRODĚLALA ANAFYLAKTICKÝ ŠOK

DOBRÝ DEN, ZHRUBA PŘED MĚSÍCEM JSEM PRODĚLALA ANAFYLAKTICKÝ ŠOK, KTARÝ SE PROJEVIL...

Hodgkinův lymfom

Dobrý den, v r. 2011 jsem ukončil léčbu Hodgkinova lymfomu formou 8 cyklů, tj....

Výtok z bradavky, bolest břicha


Hodgkinův lymfom

Dobrý den mám dotaz ohledně toho ze tak přes rok trpím příšernou unavou měla...

Zavřít reklamu