Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Psychika

Psychika Zuzana 3.1.2018

Dobrýden, po 2 měsících užívání AD Cipralex 10mg, kdy stav se relativně stabilizoval (trpím na noční panické ataky), se mi panické ataky v plné míře opět vrátily. Zajímalo by mne, z jakého důvodu se tak děje (nízká dávka AD, nevhodné AD, atd.). Děkuji za opdpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, léčba antidepresivy má spíše účinek na deprese. U panických poruch je třeba léčba i úzkosti. Doporučuji Vám konzultovat léčbu s psychiatrem a pokud chcete noční panické ataky odstranit, je vhodná i psychoterapie. Léky problém pouze potlačí.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Psychika
Dobrý den, jednou se mi stalo ze se mi začalo špatně...
Psychika
Dobry den.uz dlho ma trapi bolest na lavej strane hrudnika..je...
Psychika
Dobrý den,měl bych dotaz související nejspíše s mou...
Nemoc nebo psychika
Dobrý den, už asi měsíc mám problémy se zadýcháváním,...
Psychika
Dobrý den, od 18ti let jsem denně užívala Olanzapin...
Psychika
Dobrý den, můj problém nastal náhle minulá rok v říjnu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Psychika

Dobrý den, od včerejška pozoruji, že se mi začal mírně třást palec u levé ruky....

Psychika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda musím k nějakému odborníkovi, pokud mám...

Psychika

Dobrý den. Jsem ve 22tt. Hned v době otěhotnění jsme začali s přítelem mít problémy...

Psychika

Dobrý den, mám v poslední době problém se spánkem. Jsem studentka a jsem...

Psychika

Dobrý den, jsem tu vlastně kvůli mé dceři. Má dcera (12 let) má na noze 2 obří...

Psychika

Dobrý den. Byl sem na vyšetření ekg echo eeg tlak štítna žláza a vše vyšlo normálně....

Psychika

Za poslední rok jsem prožil těžké období s nadměrným stresem, i když jsem si...

Psychika

Dobrý den mám takový dotaz mám často preskakovani srdce a bušení srdce a špatně...

Psychika

Dobrý den, již delší dobu cca 15 sleduji své srdce, pořád si měřím tlak dříve...

Psychika

Dobrý den, mám prosbu. V poslední době se necítím moc dobře. Každý den mě bolí...

Psychika

pro pana MuDr. Tomáše Petrželu Vážený pane doktore, promiňte, že zde zahlcuji...

Psychika

Dobrý den, můj problém nastal náhle minulá rok v říjnu po operaci močové trubice....

Psychika

Dobrý den, na internetu jsem našla tento odkaz, kde nabízí volný prodej léku,...

Psychika

Dobrý den, nejsem si jistý, jestli se jedná o vážný problém. Nicméně, už...

Psychika

Dobry den, chtela bych se zeptat porad mi hlave procita minulost. A kdyz si...

Psychika

Dobry den... Mam jeden zavaznejsi problem. Mam pritele uz nekolik mesicu, asi...

Psychika

Dobrý den pravidelne docházím na psychiatrii . Dostávám miraklid a wellbutrin...

Psychika

Dobrý den, mám strach o syna jsou mu akorát 4 roky a viděl jak střelil může...

Psychika

Dobrý den Doma si nerozumim s rodicema Byla jsem minulý vikend rs nasima...

Psychika

Dobrý den, poslední pár let zpět jsem měla dost psychické vypětí co se týče...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Klacid 500, Dimexol, Otobacid, Otrivin, Triquilar a alkohol

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně kontraindikací užívaných léků. Nejprve...

Klebsiella pneumoniae v moči + sex?

Dobrý den, od začátku února mám již po čtvrté (z toho třetí recidiva) zánět...

Agresivní lymfoproliferativní proces

Dobrý den před měsíce a pul byla mamince diagnostikována rakovina. Cekame porad...

Zpoždění menstruace


Bolest při močení

Dobrý den, potřeboval bych od Vás pomoc o co by se mohlo jednat, protože už...

Výtok z močové trubice

Dobrý den, již přes týden pozoruji výtok z močové trubice, který je průhledný...

Vliv antikoncepce na otěhotnění


Zlatý stafylokok


Cervikalgie

Dobrý den,je mi 49let.A už pul roku marodím se zády,Neustálá bolest a pálení...

Diagnóza plochonoží a haluces valgi bilat.

Dobrý den, mám diagnózu Plochonoží a haluces valgi bilat., prošla jsem už neurologií,byla...

Hoffovo těleso

dobrý den mohl by jste mi napsat co přesně je Hoffovo těleso? A co mohlo lékaře...

Předčasná menstruace při užívání HA

Dobry den chci se zeptat beru HA Zatim bez problemu ale zitra jsem si mela vzit...

Zánět močových cest

Dobry den, Mela jsem problemy pri moceni - paleni a rezani, casto jsem chodila...

Dlouhodobé pití z plesnivé hlinikové láhve

Dobrý den, zhruba půl roku jsem několkrát týdně používal kovovou láhev (zřejmě...

Azalia

Dobrý den, lékař mi po porodu předepsal antikoncepci Azalia, protože jsem kojila....

Velikost penisu ve 12 letech

Vím že se to ještě změní, ale je mi 12 a velikost meho stoporeneho penisu je...

Krvácení při užívání HAK Azalia

Dobrý den, před dvěma lety mi byla diagnostikována a odstraněna endometrioza,...

Dušnost a kašel při běhu a smíchu

Je mi 26 let žena Mám už delší dobu problém.Když se trošku rozběhnu začne mě...

Nehormonální antikoncepce

Dobrý den, je mi 32 let, antikoncepci beru od 18 let s dvouletou pauzou. O dítěti...

Už asi měsíc se po ránu nemůžu pořádně nadechnout

Dobrý den, už asi měsíc se po ránu nemůžu pořádně nadechnout. Nebo spíše kdykoliv...