Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Psychika

Léky Romana 8.1.2018

Dobré ráno.V listopadu jsem začala užívat Citalec 10 mg,ten mi zabral asi po 3 týdnech.Nyní mi paní doktorka napsala další ale v lékárně mi dali misto toho Citalopram-teva.Včera jsem brala první tabletu a večer se objevila bolest na hrudi a v noci jsem se potila a špatně spala.Je možné aby se opět objevily nežádoucí účinky?Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, Citalec a Citalopram jsou stejné léky od různých firem. Bolesti na hrudi mohou být spojeny s úzkostí. Doporučuji konzultovat svoje obtíže s lékařem, který Vám lék nasadil a při dalším vyzvedávání léku žádejte po lékárníkovi, aby lék nezaměňoval. Může Vám stejný lék objednat do druhého dne.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Psychika
Dobrý den, jednou se mi stalo ze se mi začalo špatně...
Psychika
Dobry den.uz dlho ma trapi bolest na lavej strane hrudnika..je...
Psychika
Dobrý den,měl bych dotaz související nejspíše s mou...
Psychika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující -...
Nemoc nebo psychika
Dobrý den, už asi měsíc mám problémy se zadýcháváním,...
Psychika
Dobrý den, od 18ti let jsem denně užívala Olanzapin...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Psychika

Dobry den. Rad bych se zeptal. Jiz jsem začal brát 4 týden Sertralin nejdřív...

Psychika

Dobry den... Mam jeden zavaznejsi problem. Mam pritele uz nekolik mesicu, asi...

Psychika

Dobrý den pravidelne docházím na psychiatrii . Dostávám miraklid a wellbutrin...

Psychika

Dobrý den, mám strach o syna jsou mu akorát 4 roky a viděl jak střelil může...

Psychika

Dobrý den Doma si nerozumim s rodicema Byla jsem minulý vikend rs nasima...

Psychika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující - pro mě velmi citlivou -...

Psychika

Dobrý den, poslední pár let zpět jsem měla dost psychické vypětí co se týče...

Psychika

dobrý den , prosím vás mám takovej problém tahá se to semnou už mnoha let někdy...

Psychika

Dobry den pani doktorko,chtěla jsem se zeptat jestli muzu užívat Tebokan tablety...

Psychika

Dobrý den, cca před rokem jsem prodělala boreliózu, nedokáží posoudit zda úspěšně...

Psychika

Dobrý den, mám docela velký problém. Od mala mám lehkou DMO a tak mám z toho...

Psychika

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Má přítelkyně má už po více jak měsíc časté...

Psychika

MAM KAMARADKU KTERA MA SCHIZORENII A POSLEDNI DOBOU MA ZASE NEDUVEŘIVOST A OBAVY...

Psychika

Dobrý den. Delší dobu (2 roky) na sobě pozoruji následující psychické problémy,...

Psychika

Dobry den, moje babicka (85 let) uziva jiz nekolik let lexaurin, nevim jak silny...

Psychika

Zdravím Vás, rád bych se s Vámi poradil a zeptal se na názor mého stavu. Již...

Psychika

Dobrý den, od 18ti let jsem denně užívala Olanzapin Milan 5mg a Sertivan 100mg,...

Psychika

Dobrý deň pani doktorka, chcela som sa opýtať na problém mojej maminky a poprosiť...

Psychika

Dobrý den, mám neuropatii DKK a léčím se na psychiatrii i neurologii. trpím...

PSYCHIKA

Dobry den.Mam k vam prosbu a prosim o radu,mam manzela je mu 40 let a uz leta...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zadržování spermatu

Dobrý den, je tomu již dlouho co jsem našel techniku tzv. suché ejakulace. Tato...

Tlak za očima

Vážený pane doktore, už třetí den má zvláštní tlak za očima. Jakoby vždy...

Bulka na zadní stěně pochvy

Dobrý den, našla jsem si v pochvě na vnitřní stěně na straně u konečníku tvrdší...

Vřídek

Dobrý den, mám k vám dotaz ,před dvěma měsíci jsem zjistila že mě partner podváděl...

Brnění a otoky rukou

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné střídání se zdravotních problémů buď...

Mravenčení v rukou

Dobry den,chtela jsem se optat na mravenceni v koncetinach u rsky. Jak se "ma"...

Bolest břicha

Dobrý den chtěl sem se zeptat už přes týden mně bolí břicho spíš trochu nahoře...

Počítání týdnů těhotenství po KET


Uzliny a bolest po požití alkoholu

Přeji příjemný den, před dvěma roky se mi objevila uzlina před uchem, se kterou...

Odpanění

Dobrý den,mam takový problém,snažím se zjistit kdo mě odpanil...Jestli je to...

Mám veliké břicho jako těhotná v 7 měsíci

Dobry den sem uz 8mesicu po operaci pup kyli a odrezu převislého bricha .A ted...

Pálení lýtek

Pálení lýtek Dobrý den, prosim o Vaši radu Manžela trápi pocit páleni lýtek Má...

Kombinace léků

Dobrý den, ráda bych se zeptala na kombinaci léku Agnucaston a antibiotik Azitromycin...

Zánět po cystoskopii

Dobrý den přeji :-) nechci zbytečně "lítat" k lékaři, ale potřebovala bych,...

Vyrážka na penisu po orálním sexu

Dobrý den, včera jsem měl pasivní orální sex od jiného muže (já jemu ne). Měl...

Pupínky na kůži

Po treningu se mi na nohou objevili vysev malych pupinku, vodnate. Zatim to...

Krvácení po antikoncepční injekci

Dobrý den pane doktore, prosím o radu ohledně mého trápení. Jsem 9. týden po...

Spatna tolerance alkoholu

Dobrý den, Občas se mi stává (a poslední případ byl už velmi podivný), že...

Pálení palců dolních končetin

Dobrý den, již několikátý den mě strašně bolí, pálí pod nehty na palcích nohou....

Krvácení při antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat začala jsem brát poprvé antikoncepci Lusienne...

Reklama