Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství a prášky po

Gynekologie Klára 9.1.2017 redakce uLékaře

Dobrý den. Měla bych na vás dotaz ohledně těhotenství. HA neberu. Poslední menses jsme měla 2.12. a nasledně 10.12. jsem měla nechráněný přerušovaný styk, kdy se přítel neudělala do pochvy.
16.12. - 18.12. mi bylo nevolno, bolel mě podbřišek a chtělo se mi zvracet. Tyhle pocity po 3 dnech přešly a vše bylo v pořádku.
Od 21.12.-23.12. jsem brala každý večer prášek na ukončení těhotenství, které mi předepsal můj gynekolog s tím, že pro jistotu. Bohužel už si nevzpomenu na název. Nebyly to tipické prášky, které rovnou vyvolají krvácení, ale možný zárodek by mě vyjít až s normální ms. Nemohla jsem si teď dojít na kontrolu, jestli prášky zabrali, protože pan doktor má dovolenou a já nemohu čekat, tak se obracím alespoň na Vás.
31.12. jsem dostala menses, která přišla úplně přesně a proto jsem nemohla udělat těhotenským test při zpoždění. Ms byla zcela normální, jako každý měsíc, nic neobvyklého. Test jsem tedy udělala, když ms skončila (citlivost 10) a vyšel 5.1. i 9.1. negativně. Mám se stále obávat těhotenství ? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Lucie Hasalíková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Praktický lékař, Nový Jičín

Dobrý den Kláro, těhotenství bych se neobávala, týden po oplodnění by bylo brzo na nevolnost z gravidity, to byla podle mne shoda náhod, potratová pilulka funguje dobře, čekala bych při těhotenství po jejím užitím zpoždění a silnější menstruaci, i těhotenské testy jsou hodně přesné, ukazují pozitivitu již 1. den menstruace, takže negativita v 5 a 9 by mě uklidnila. Je možné, že jste těhotná ani nebyla. S pozdravem Dr. Hasalíková

Související dotazy

Prasky v tehotenstvi
Dobry den,Pane doktore chtela bych se zeptat co se...
Prášky na spaní
Dobrý den ,jaké kapky či prášky na spaní jsou kvalitní.?Jde...
Prášky na bolest zad
Dobrý den.chtěla jsem se zeptat jake prášky proti bolesti...
Anti alergické prášky (konkrétně Aerius) vysoušejí sliznice?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li anti alergické...
Můžu užívat tyto dva prášky dohromady biofenac a dimexol?
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zdali mužu užívat...
Vynechala 3 prášky HAC za sebou
Dobrý den. Mám dotaz, dříve jsem brala antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a plesnivé potraviny

Dobrý den, jsem v 5. týdnu těh. Dnes jsem si dala k snídani celozrnný chléb...

Těhotenství a plesnivé potraviny

Dobrý den.Mám na vás takový dotaz.Jsem v 11 týdnu těhotenství a dnes jsem snědla...

Těhotenství a poloha placenty

Dobrý den, na ultravzvuku ve 20. týdnu mi zjistili že placenta zasahuje hluboko...

Tehotenstvi a polohy placent

Dobry den, jsem ted v 19tt a cekame dvojcatka, mivam ultrazvuk kazdy mesic....

Těhotenství a polygynax

Dobrý den, jsem v 16.týdnu těhotenství a na poslední kontrole mi lékařka diagnostikovala...

Těhotenství a porod po ablaci srdce

Dobry den mam 4 mesice po ablaci srdce bez komplikaci zjistila jsem ze jsem...

Těhotenství a potkan

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli potkan, který má zánět ucha může nějak...

Těhotenství a potrat

Dobrý den,již po 3-tí jsem potratila.Poradíte mi jaká vyšetření bych měla podstoupit?Má...

Těhotenství a práce

Dobrý den, prosím o radu. Po vysazení antikoncepce jsem první menstruaci dostala...

Těhotenství a práce na operačním sále

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, pracovala jsem jako zdravotní sestra na operačních...

Těhotenství a primoinfekce CMV

Dobrý den, v unoru/březnu tohoto roku jsem lezela na bulovce s primoinfekci...

Těhotenství a problémy s páteří

Dobrý den, pred zhruba 5 lety mi na ortopedii pri blokade bederni patere z rentgenovych...

Těhotenství a problémy se zády

Dobrý večer,chtěla bych se vás zeptat na,pro mě docela důležitou otázku.jsem...

Těhotenství a prošlé potraviny

Dobrý den, prosím o radu. Jsem 30tt a včera jsem vypila jedno nealkoholické...

Těhotenství a přenos infekční mononukleozy

Dobrý den,jsem v 10.tydnu těhotenství. Za 14 dní pořádáme oslavu našeho syna,...

Tehotenstvi a psychika

Dobry den,před 3-mi lety jsem se zacala lecit s panickou poruchou,přes rok jsem...

Těhotenství a rakovina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné, aby dívka v 16-17 letech otěhotněla,...

Těhotenství a rána

Je možné, že jsem těhotná. 4 dny po případné oplodňující souloži jsem měla úraz...

Těhotenství a Rh faktor

Dobrý den, v červnu minulého roku jsem prodělala revizy dělohy po biogem. těhotenství,...

Těhotenství a riziko potratu

Dobrý den jsem v 5+6 týdnu těhotenství,pracuji jako chemička a 1 den asi 4 hodiny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bederní páteř - bolesti

Dobrý den, mám bolesti v bederní páteři, v kříži a někdy mě bolí kyčle na pravé...

Bolest v krku


Závislost na pervitinu

Dobrý deň mám dcéru má 16 r a je pozitívna viac krát na pervitín ja myslím že...

Zvýšený bilirubin

Dobrý den mám dotaz, 31.5 jsem byl na pohotovosti kdy mě bolelo v krku a měl...

Těhotenství?

Dobrý den. Pred tydnem jsem mela sex se svym přítelem, pouzili jsme kondom ale...

Bolesti na hrudníku

Dobrý den, jen bych se chtěla zeptat, nebo spíš ujistit, že o nic závažného...

Únava a polymorfní obtíže

Dobrý den, již přes půl roku mne trápí únava, přestože spím dobře (i 9h, paradoxně...

Praskliny na předkožce - kožní, nebo pohlavní nemoc?


Časté probouzení v noci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může způsobovat časté buzení v noci, zřejmě...

Zarudlé,lehce nateklé pupínky

Dobrý den, chtěl bych poradit.Asi před týdnem se mi na krku udělaly takové to...

Střevní chřipka a účinky antikoncepce

Dobrý den, během týdenní pauzy (pondělí-neděle) jsem dostala střevní chřipku,...

Bolest zad spojená se zvracením


Střevní chřipka, neustálé bolesti břicha

Dobrý den pane doktore, prosím Vás o Váš názor na můj zdravotní stav. Je mi...

Střevní chřipka v 7.tt a rizika pro plod?

Dobrý den, paní doktorko,chtěla jsem se prosím zeptat: v mém 7.těhot.týdnu prodělala...

Zvrásněná kůže na žaludu

Zvrasněná kůže na žaludu a někde bílé tečky.Nevíte co by to mohlo být?

Snídaně až po 2 hodinách

Dobrý den p.dr. Chtěl bych se zeptat, proč se doporučuje snídat za 1-2 hodiny...

Porucha ejakulace

Dobrý den , je mi 54 let a poslední dobou se mi při vyvrcholení nedostavuje...

Bolest v nose

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už delší dobu mě hrozně bolí v obou nosních...

Levé koleno

Dobrý den, dne 9.10. lonského roku /2013/ před 5 měsíci jsem podstoupil artroskopii...

Bolest břicha a průjem

Dobrý den, 3 den mám bolest břicha po jídle.. stolici mám polovičně průjmovou,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×