| Nápověda

Vyhledávání v poradně

[nalezeno 79220 výsledků]

Padání vlasů

| Dotaz od: Renata

Asi už 2 roky mi začali více padat vlasy tak jsem začala používat různé vitamíny B, ale vlasy padají stále dál. Nedávno jsem s tím navštívila kožního lékaře a ten mi napsal...

Paní Renato, padání vlasů má za následek spousta onemocnění , a to jak vlasové pokožky tak vnitřních orgánů, k správnému vyšetření a stanovení diagnozy vede poměrně dlouhá...

 

Bolest břicha

| Dotaz od: Hana

Chtěla jsem se zeptat. Poslední týden mě bolelo břicho a nechali si mě v nemocnici s tím že mi dali nálev sice to pomohlo, jenže teď mám píchání na pravém boku a v pravém...

Milá Hano, potíže které popisujete jsou nespecifické, mohou být známkou mnoha onemocnění. I appendicitida by připadala v úvahu, ale spíše chronického charakteru. Akutní zánět se...

Úzkost

| Dotaz od: Markéta

Byla mi diagnostikována úzkostná porucha (celodenní motání hlavy, únava, zhoršený zrak, brnění rukou). Špatné usínání (někdy pocit padání při zavření očí), nestabilní chůze...

Milá Markéto. Jste dokonale vyšetřena ,abychom mohli kostatovat,že nemáte žádnou somatickou nemoc. Dle Vašeho detailního popisu symptomů nelze než konstatovat,že máte úzkost...

Schizofrenie

| Dotaz od: Eva

Mam dotaz. Jiz 20 let trpim ,,psychozou´´ zvanou schizofrenie.Chci se optat, jak postupovat k jeji lecbe- u neurologa? Dekuji, Eva

Milá Evo. V dnešní době se mnohdy označuje termínem psychóza kde co. Jaké máte potíže a za jakých okolností se projevily poprvé? Myslím si, že každý člověk,kterému je...

Manzel je 3 mesice po opéraci zaludku pro adenocarcinomm ventriculi p T2 N0 M0. Citi se velmi dobre jidlo snasi vsechno a je stastny. Jeste je na konci rijna objednany na Pet...

Milá Naďo, to je bezvadné, že manžel všechno takhle krásně zvládá! T2 znamená u nádoru žaludku hloubku prorůstání (přímo znamená že se šíří na svalovinu stěny žaludku, T3 až na...

Yaz a průjem

| Dotaz od: Terezka

Chtěla bych se zeptat jak dále pokračovat v užívání Yazu.Užila jsem 14 tabletu ve 20,00 a další den od sedmi ráno jsem měla silné průjmy které trvali do třinácti hod potom už ne...

Kondom používejte až do začátku dalšího platíčka, potom již bude antikoncepce zcela účinná a bude lepší postup když zvolíte 4 denní pauzu. Příjemný den

Opakované infekce, astma

| Dotaz od: Marketa

Žiju v Kanadě, je mi 38 let a mám 3 děti (dcera 5 a dvojčata 2 roky) z cca 4 plných IVF a 3 transferů ze zmraž. embryí. Po porodu dvojčat jsem začala být hodně často nemocná...

Spíš Vám odpovím z pozice tzv alternativní medicíny. Ty 4 IVF, tedy dost silná hormonální zátěž a následná těhotenství prostě udělaly svoje. A dále k tomu napomáhají opakovaná...

Jak to je s tepem?

| Dotaz od: Dana

Po prostudování odpovědi zde i jinde na netu jsem docela zmatená. Někde se uvádí tep 60-90, jinde 50-80, jinde dokonce, že tep ůmyslí se samozřejmě v klidu by neměl být ,hlavně...

Není jednotný koncensus, co se týká tepů. Dříve se říkalo, že norma je 60-100/min, nyní převládá názor 50-90/min. Podle mě to není důležité, tep je chvíli 50/min, poté 70/min...

Bolest kolene

| Dotaz od: Matěj | z mobilní aplikace

Hraji hokej v Kanadě a už měsíc cítím bolest na vnější straně pravého kolene. Pokud trénuji tak po tréninku nemohu ohnout nohu protože bolest je příliš veliká a je to mírně...

Na vnější straně kolena se zřejmě jedná o natažení, možná i částečné porušení zevního bočního vazu. Tyto vazy mají sice anatomickou sovislost s meniskem, ale na vnitřní straně...

Jsem žena, je mi 21 let. Mám nízký krevní tlak, špatně se mi prokrvují končetiny - jsou neustále studené. Navíc trpím nadměrným pocením a na to bych hlavně ráda zaměřila svůj...

Pocení je zcela fyziologický jev, pot je studený ,protože chladí kůži jako termoregulační faktor, tam , kde se nepotíte je kůže teplá, proto ten paradox. Pocení v podpaží lze...

Zlomenina weber c

| Dotaz od: Denisa | z mobilní aplikace

Dne 15.9.2014 se mi stal pracovní úraz kdy jsem si přisedla přes obrubník kotník který jsem měla otočený o 45 stupňu do vnější strany, po přijezdu do nemocnice mi nohu srovnali...

Tohle všechno by Vám určitě rád zodpověděl Váš ošetřující lékař. Myslím, že hojení kosti, aby se na nohu dalo plnou hmotností šlápnout, potrvá tak minimálně 6-8 týdnů...

Bolest levé nohy při sezení

| Dotaz od: Erika

Při delším sezení mě začne bolet levá noha. Bolest je nepřijemná. Vychází z místa od kolene směrem nahoru. Jakmile bolest ucítím, snažím se nohu narovnat a mít ji v rovné...

Váš popis je velmi strohý. Je pravděpodobné, že bolest vychází od bederní pateře, méně pravděpodobně z oblasti kýčelního kloubu, kloubu nebo svalového úponu. Je třeba stav...

U kořene penisu mam par genitalnich bradavic. Na venerologii zvolili způsob léčby potěrem Podophyllinu 1x týdně . Po třech dnech po ošetření došlo k zarudnutí varlat a kořene...

Tato velká iritační reakce by samozřejmě nastat neměla, došlo u vás k potřísnění okolní kůže a to by se skutečně stát nemělo. Lékaře určitě informujte.

Vyléčení epilepsie

| Dotaz od: Alena

Mám epilepsi. Když mi bylo 13let tak dostala první malý záchvat. Po braní léků (Valproat) jsem záchvaty přestala mít uplně. Dávky léků se mi postupně snižovali a na EEG se nic...

Milá Aleno. Naděje je nekonečná.Vždy. Napište mi,prosím,zda užíváte kombinaci Valproátu s Kepprou nebo jen Keppru. Jak okomentoval Váš neurolog Vaši budoucnost? má...

Malá boule na ukazováku

| Dotaz od: Milan

Zdravím, cca před dvěma měsíci se mi na pravé ruce na ukazováčku objevila malá boule. Myslel jsem, že se po nějaké době ztratí, ale boule tam stále je. Je malá, tvrdá, ale...

Milý Milane, jedná se o bradavici- klasickou virovou, zkuste si koupit Duofilm a odstranit bradavici pomocí něho, pokud to nepůjde , musíte navštívit kožní ambulanci, s pozdravem

Pichava bolest v podbrisku.

| Dotaz od: Hanka

Pane doktore,v posledni dobe me trapi bodava bolest v podbrisku a vajecnikach.Pred mesicem a pul jsem mela nechraneny sex, od te doby jsem byla na gynekologii na preventivni...

Když jste absolvovala vyšetření včetně ultrazvuku s negativním nálezem je gravidita velmi nepravděpodobná, můžete si ještě pro jistotu udělat gravitest,ale asi bude také...

Obracím se na Vás s dotazem ohledně mého otce (50). Začnu informací, že bere prášky na ředění krve a na tlak. Dostal rýmu a v pátek ráno mu začala téct z nosu krev a stále...

Krvácení z nosu má přičiny celkové, či místní. U Vašeho otce by mělo být jednoznačně objasněno,jaké má hodnoty krvácivosti a srážlivosti.Po vysazení léků na "ředění krve...

Je mi 14 let a mám problém nejde mi přetáhnout předkožka přes žalud v 13 letech jsme byli u doktorky a šlo to úplně hladce ale dlouho jsem ji nestahoval a asi mi zase zarostla...

Obřízka není možná nutná. Nutná je však návštěva lékaře, který Vám třeba napíše mastičku nebo kůži uvolní

Ztráta hlasu

| Dotaz od: Lukáš

Byl jsem s přáteli na zábavě a dost jsme tam křičely. Druhý den jsem nebyl schopen skoro mluvit, musím šeptat a po 4 dnech to není o moc lepší, mohlo se něco vážně pokazit, nebo...

Vyrobil jste si kontusi hlasivek! Při hlasovém klidu by se stav měl spontánně upravit do týdne! Doporučuji inhalaci Vincentky doma, u lékaře by Vám podali do inhalátoru ještě...

Natekle fleky

| Dotaz od: Martina | z mobilní aplikace

Me ctyrlete dceri se pomerne casto vyskytuji cervene natekle fleky. Objevuji se hlavne kolem kotniku a na nartu. Nekdy jsou jen cervene a nateklejsi-pripominaji komari stipnuti...

Jde o kopřivku, ta může mít řadu příčin, u dětí často potraviny, ale mohou to být i jiné alergie, pokud by se obtíže často vracely, bylo by vhodné doplnit alergologické vyšetření.

Ashermanův syndrom

| Dotaz od: Lenka

Paní doktorko, již jsem zde pokládala dotaz na tohle téma. Po dalším ultrazvuku 26 DC a braní Duphastonu je sliznice stále jen 5 mm. Již mě objednali na hysteroskopii (při...

Šance na mimi je stále, musíte přesvědčit Vaše tělo,aby reagovalo:) ne teď vážně, srůsty v děloze se dají rozrušit a je třeba zajistit dostatečnou hormonální podporu pro děložní...

Chýbajúci orgazmus

| Dotaz od: Ján

Čotaz častejšie končím pri sexe do vagíny bez orgazmu. Pritom pri masturbácii nemám žiadny problém a pri výstreku mám orgazmus.Čím to môže byť? Nemám vysoký tlak, beriem len...

Možných příčin je strašně moc. Vzhledem k tomu, že to při masturbaci jde, tak je nejpravděpodobnější problém v sexuálním vztahu s partnerkou např. nedostatečné zrušení nebo...

Zelená stolice

| Dotaz od: Karel

Dobrý Den, před 2 dny jsem se již necítil nejlépe první den mně jen bolela hlava, 2 den jsem měl okolo 38,5 a nešlo to pod 38* bolest hlavy a zelená stolice prujmova a...

Vážený pane Karle, podle obrázku (navíc chybějícího) se příčina průjmu spolehlivě určit nedá. Mnohem důležitější informaci může poskytnout mikrobiologické vyšetření vzorku...

Mokrý orgasmus

| Dotaz od: kristyna

Prosím Vás mám problém, při dosažení mokrého orgasmu se mi občas stává, že se místo toho pomočím. Sama nepoznám zda se jedná o mokrý orgasmus nebo o pomočení v tom aktu. Prosím...

Pomočení při orgasmu je důsledkem nedostatečně funkčního svěrače nebo prostě naplněného močového měchýře. Před stykem se zcela vymočte

Flíček na penisu

| Dotaz od: Jan

Na penisu se mi udělal červený flíček, když sem ho zmáčkl vyteklo z něj trochu hnisu a pak krev, následně se mi tam udělal malý stroupek. Asi před měsícem jsem měl chráněný...

Nemohlo. Jedná se nejspíše o tzv. folliculitidu. Takže se pohlavní choroby bát nemusíte, s pozdravem

Zánět močového měchýře

| Dotaz od: Andrea

Již tři týdny mám bolesti břicha, přeléčeno 3x antibiotiky, lékař tvrdí, že jde o zánět močového měchýře. Jako antikoncepci mám tři roky zavedenu tzv. danu. Je možné aby právě...

Teoreticky by se mohlo jednat o infekci, na to by gynekolog přišel vyšetřením, kdy by\ byla boleszivá děloha. Doporučuji kultivaci moči, zda se jedná o infekci či ne.

Problém na penisu

| Dotaz od: Jaroslav | z mobilní aplikace

Mám problém Tyto červené tečky mám na žaludu a i pod ním Celkem to i bolí a mám to asi týden Před týdnem jsem byl nemocný a měl jsem petechii a nyní beru antibiotika Jak mám...

Tyto kožní projevy mohou souviset s vaším celkovým onemocněním ( virosy - např. mononukleóza apod.), takže dokud nebudete zcela zdráv, mohou skvrny přetrvávat.

Potraty přítelkyně

| Dotaz od: Martin

S přítelkyní se pokoušíme o dítě, ale již davkrát potratila v 7. týdnu. Porvé otěhotněla hned po vysazení antikoncepce, podruhé po třech mesících. Doktor nám žadný důvod neřekl...

Pane Martine, doporučuji provedení spermiogramu a tak testu integrity DNA spermií (více si můžete přečíst zde http://www.sanatoriumhelios.cz/funkcni-testy-spermii). U...

Zjistil jsem že mám klíště na lytku, tak jsem si ho chtěl vyndat až doma ale šel jsem ešte na pivo a schválně jsem se podíval jestli tam je a nebylo, byl tam jen malý červený...

Vydesinfikujte ranku Betadinou roztokem a pokud bude erytém přetrvávat, je potřeba navštívit praktického lékaře. S pozdravem

Erekce

| Dotaz od: Pavel

Je mi 20 a s moji pritelkyni mame spatny sexualni život skrz mě jak se mazlime a delame predehru tak penis je stoporen na 100% ale jak začneme provozovat sex a ja dosahnu erekce...

Jedná se o psychogenní poruchu - je častá u mladých mužů. Dejte tomu čas a netrapte se. Pokud si neporadíte sám, tak je možná psychologická léčba

[nalezeno 79220 výsledků]
 
 
 
 
Nejčtenější dotazy
Nejnověji hodnocení lékaři
 
 

Položte lékaři dotaz zdarma

  • Přes 60 lékařů v poradně
  • Zjednodušené pokládání dotazů
  • Možnost zúčastnit se všech soutěží
  • Anonymní pokládání dotazů
Registrace zdarma Registrace přes Facebook zdarma
Naposledy čtené: