..

Dobrý den, poslední měsíc mi nebývá dobře, nezvracela jsem nic, jen takové divné pocity na zvracení nebo v žaludku,mentruaci jsem dostala sice o den později, než jsem původně měla dostat, ale probíhala normálně. Beru antikoncepci a v pauze s přítelem používáme kondom,vždy ho raději kontrolujeme i během sexu a vždy byl v pořádku. Chtěla byhc se zeptat jestli je tu nějaká možnost, že bych mohla být těhotná nebo by nemuselo být něco v pořádku. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro! 1 - kondom nemusíte používat ani v pauze, pokud dobře berete HAK, jste chráněná stále. 2 - otěhotnění nikdy nelze zcela vyloučit, snad jedině kdybyste neměla dělohu a vaječníky. 3 - pokud se necítíte dobře, nejspíš něco není v pořádku, to máte pravdu. Doporučuji konsultaci u lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: