Plastická chirurgie - vyhledávání v poradně

[nalezeno 197 výsledků]

Ucpaná mazová žlázka

| Dotaz od: Jana

Prosím o radu. Asi před 8 lety se mi na nose ucpala mazová žláza a vznikla pod kořenem nosu na pravé straně boule. Na omak je měkká a nezvětšuje se. Nicméně z estetického...

Nutné je toto odstranit- jedná se pravděpodobně o aterom, není nebezpečný, ale pomalu může růst a deformovat oblast kořene nosu. S pozdravem Lukáš Frajer

 

Uskřinutí kýly

| Dotaz od: Tereza

Mela jsem bolesti bricha po navsteve doktora mi bylo receno ze mam pupecni kylu vyklenutou na dotyk to byla silena bolest.po odeslani do nemocnice jsem si kylu zatlacila.bylo mi...

Každá kýla se má ošetřit operací, pokud nejsou zdravotní námitky. Pokud kojíte bylo by vhodné kýlu sledovat i u lékaře a vyčkat a na operaci, která není náročná, nastoupit...

Zvětšení prsou

| Dotaz od: Rebeka

Pred necelými 3 rokmi mi diagnostikovali Crohnovu chorobu. Tento rok by som však chcela podstúpiť augumentaciu. Doktor mi však povedal, že tam bude problém, kedže mam autoimúnne...

Slečno Rebeko, na základě informací našich specialistů je augmentaci možné podstoupit, ale vždy musíme obdržet vyjádření Vašeho specialisty. Vyjádření specialisty, který Vás...

Jizva rtu

| Dotaz od: Jenny

Jizva na spodním rtu. Asi před rokem se mi po pořezání, udělala na rtu bílá jizva(ve středu rtu). Na první pohled je docela viditelná a její povrch je hrubý než mají rty...

Slečno, jizva se dá korigovat na kosmeticky přijatelnější, ale nikdy nelze odstranit zcela. Pošlete mi prosím sem prosím fotku té jizvy a já Vám bud schopen říci, zda korekce má...

Odstranění znaménka

| Dotaz od: Petra

Už od narození mám na levé tváři mateřské znaménko červené barvy, tak by mě zajímalo, co vysvětluje tuto barvu a kdyžtak, jak se toho zbavit? Nebo jestli se toho vůbec dá zbavit...

Ahoj... samozřejmě barva znaménka je dána množstvím a typem pigmentu, takže pak se mohou barevně lišit od růžové, červené, hnědé... atd., tak zvaný "oheň" je způsoben vrozenou...

Plastika stydkých pysků

| Dotaz od: Nikola

Chtěla jsem se zeptat jaky mate nazor na esteticke operace genitalu? mam zajem o labioplastiku,je to nebezpecne ?? v priloze zasilam foto, je mi 23 let ale od detsi mam vetsi...

Myslím ze je Váš genitál je zcela v pořádku, malé pysky jsou sice trochu větší, ale není to nic zlého, pokud Vám to samozřejmě vadí při sportu či v intimní oblasti, tak není...

Liposukce

| Dotaz od: Irena

Chtěla bych se zeptat jestli bych mohla podstoupit laserovou liposukci slimlipo, když mám autoimunitní zánět štítné žlázy a beru eutorix a mám hodnoty srovnány. A laserova...

Ireno, děkuji za Váš dotaz. Domnívám se, že Váš dotaz by měl směřovat přímo na kliniku, kde laserovou liposukci chcete podstoupit. Určitě by měli o Vašem problému vědět, neboť...

Deformita palce

| Dotaz od: Katerina

Na pravé ruce mám široký palec a na levé normální.Jako kdyby mě někdo praštil po něm kladivem.Chtěla jsem se zeptat jestli se to dá nějak chirurg. upravit nebo něco.Díky za odpověd

Bez klinického vyšetření není možno na Váš dotaz relevantně odpovědět.Navštivte spádovou chirurgickou ambulanci ,kde Vás po vyšetření eventuelně doporučí na ambulanci plastické...

Vpáčené bradavky

| Dotaz od: Petr

Chtěl bych se zeptat na vpáčené bradavky u muže. Bradavky mám zapadlé a málo citlivé. Zkoušel jsem je vytáhnout, bradavky vyběhnou,ale po přestání se po chvíli opět vrátí...

Zákrok ohledně vpáčených bradavek Vám můžeme nabídnout u nás na klinice s tím, že bych Vás chtěla poprosit o kontakt na emailovou adresu recepce@formeclinic.cz Zpočátku budete...

Defekt na stehně

| Dotaz od: Lenka

Všimla jsem si, že na stehně mám viditelnou zrakem i hmatem prohlubeň. Po bádání z čeho bych to mohla mít jsem zjistila, že z každodenního opírání se o skříňku v koupelce...

Nevím. Zkuste se neopírat. Zdraví Dr Svoboda

Chtěla bych se zeptat, ve svých 11 letech jsem bobovala, ale nějak mi podjely ty boby a já spadla zadkem na cestu, byla to docela rána. Zezačátku jsem tam měla jen modřinu, ale...

Rádi bychom Vás poprosili o zaslání Vašeho dotazu včetně fotografie na email recepce@formeclinic.cz. Jakmile budeme mít fotografie, kolega specialista se může k Vaši otázce...

Bělení intimních partií

| Dotaz od: Olga

Lze v domácích podmínkách vybělit malé stydké pysky. Pravidelně si holím přirození. Vagínu mám stále ještě úzkou čárku, ale když velké stydké pysky odhrnu, není to hezký pohled...

Olgo, nechat si vybělit intimní partie můžete v kosmetickém salónu nebo salónu estetické chirurgie. Tam vám budou nanášet speciální bělící krém milimetr po milimetru tenkým...

Plastika prsů

| Dotaz od: Dominika

Všem z poradny a mám na vás estetický dotaz. Ve svých 41 letech mám větší prsa a doposud pevná a nevisí mi.Občas si dovolím vyjít i bez podprsenky (v knize "Doba jedová" jsem se...

Prsy lze upravit a modelovat, avšak za cenu jizev, což je vždy svízelné rozhodnutí, zda-li mít jizvy či prsa bez jizev. V případě nevelkého poklesu doporučuji výkon odkládat do...

Operace odstátých uší

| Dotaz od: Lukáš

Chtěl bych se zeptat jestli je možné někde najít fotky, na kterých jsou již přišité uši. Zajímalo by mě totiž, jak to po operaci bude vypadat. Děkuji

Lukáši, uši se nejčastěji přišívají dětem do 10let, to ještě platí pojišťovna. V pozdějším věku si to pacient musí zaplatit a je to bráno jako kosmetický zákrok. Přímo odkaz na...

Péče o jizvu

| Dotaz od: Andrea

Rada bych se zeptala ohledně péče o jizvu. Úraz popáleninu 2b stupně se mi stal před půl rokem,k tvoření krytu došlo až 2 měsíce poté jelikož mi rána hnisala.Jedna se o nárt...

Andreo, doplnit léčbu tímto gelem jako prevenci vzniku keloidu je určitě namístě. S pozdravem

Kýla v jizvě

| Dotaz od: MUDr Ludmila

Prosím o radu.Manžel je asi 8 let po operaci aortofemorálního bypassu.Brzy po zákroku se mu udělala kýla v jizvě v místě zavedeného drenu.Stav se neřešil a nyní za ta léta se...

Váš dotaz jsem konzultovala s našimi plastickými chirurgy. Doporučují řešit s chirurgem. S přáním hezkého dne Markéta Lomnická Formé Clinic Václavské nám. 36 110 00...

Svědění jizvy

| Dotaz od: Michaela

Ráda bych se zeptala. Mám plastikem sitou jizvu cca 20dní zpět nad okem k víčku . Po celou dobu klid popř. Lehké svědění. Dva dny zpet jsem začala mazat hemagelem. Nyní...

Ano, může to být hemagelem. Používejte krém, na který je vaše pleť zvyklá. Dr Svoboda

Protéza končetiny

| Dotaz od: david

Od narození mám postiženou levou ruku, mám na ní jen dva prsty. Komplikuje mi to život. Existuje bionická protéza která vypadá jako skutečná ruka ? Děkuju

Vím, že existuje protéza k nerozeznání od skutečné ruky, ale pouze silikonová. Zda existuje bionická, to bohužel nevím. Nashledanou, Remeš

Mam gynekomastiu a som rozhodnuty že chcem operaciu lebo od kedy som schudol vyzera to hrozne. Mam už aj vybranu kliniku len by som chcel vedieť či musim mať odporučenie od...

Pokud budete mit doporuceni endokrinologa,tak mate narok na uhradu ZP,co se tyce vykonu,tak tezko rici v jakem rozsahu bez znalosti lokalniho nalezu,ale obecne se vzdy dela...

Chlup z jizvy

| Dotaz od: Lucie

Zhruba před 12 lety se mi stal úraz, po kterém mi zůstala jizva zespodu na bradě. Jizva není vidět, dokud pořádně nezakloním hlavu, takže jsem zatím nešla na žádnou laserovou...

Chloupky v jizvě se mohou objevit kdykoli a nemusí souviset s úrazem a jizvou, navštivte laserové centrum , kde Vám bude vše vysvětleno. S pozdravem

Mám obrovský problém s malými stydkamy.(dlouhé) hodně my to vadí.zit s tím je opravdu těžké.prosim hci se zeptá jestli je labioplastika hrazená pojišťovnou. Nemám nato dostatek...

Labioplastiku na naší klinice provádíme, jsme však soukromá klinika a klienti si hradí vše v plné výši. Nespolupracujeme s pojišťovnami. Zkuste se obrátit na nějaké smluvní...

Plastika víček

| Dotaz od: Lena

Cca před 2 měsíci (11. května) jsem byla na plastice očních víček. Od té doby mám stále pálení a řezání v očích (v levém více). Nejhorší je to ráno po probuzení, přes den jsem...

Vážená paní, někdy se opravdu víčka špatně hojí. Podrobněji vám neumím odpovědět bez vašeho vyšetření. Máte-li vážný zájem, objednejte se na konzultaci na tel. 606 284 909...

Propadlina

| Dotaz od: Lucie

Předevčírem jsem si všimla že mám na stehně rýhu jakoby takovou propadlinu.Na internetu jsem zjistila, že se to jmenuje Lipoatrophia Semicircularis, nevíte jak se to léčí?Moc...

To bohužel nevím. Nashledanou

Jizvy po kousnutí psem

| Dotaz od: Petra

Chtěla jsem se prosím zeptat, zda by bylo možno po nějaké době zadělat tyto jizvy způsobené bojovým psem, jizvy jsou jen měsíc staré a stále to hodně bolí. Potřebovala bych...

Korekce jizvy je mozna,ale az s odstupem cca 1 roku,nikdy vsak nelze odstranit jizva,lze ji jen vytvorit kosmeticky prijatelnejsi,nyni provadejte tlakove masaze,aplikujte masti...

Malá mléčná žláza

| Dotaz od: Ana

Prosim Vas, chtela jsem se zeptat pokud mam malo mlecne zlazy v prsu, je mozne nejakymi tabletami ci injekcemi ci nejakym jinym pusobem mlecnou zlazu zvysit? Je mi 20 let. Dekuji

Nevím. Tento dotaz nespadá pod odbornost plastického chirurga. Dr Svoboda

Rada bych věděla jaká je možnost zpevnění prsou. Lze i jinak než implantáty? Jaké jsou možnosti? Velikost podprsenky 70c ale už nejsou po kojeni pevná . Rada bych měla zase...

K posouzení, zda jsou vhodné implantáty, nebo operační modelace - za cenu jizev -je nutný snímek z boku. Ne jako selfie! Nebo ještě lépe konzultace. Nashledanou, Remeš

Flek po zákroku

| Dotaz od: artur

Před mesicem jsem byl na odstraneni kozniho vyrustku laserem na obliceji , jak dlouho potrva nez zcela zmizi cerveny flicek ktery mi tam zustal po zakroku? dekuji

Toto bude trvat v řádu měsíců, je třeba toto místo chránit před sluncem, aby nedošlo k trvalé pigmentaci. S pozdravem.

Problémy s prsy

| Dotaz od: Kristýna

Mám dceru nyní jí je 13 let.Prsa jí začala růst už ve třetí třídě což je zhruba v 8-mi letech. Od 5 třídy nosí podprsenku protože od třetí kdy ji už dávno měla mít ji odmítala...

Je mi líto, ale žádné takové triky neznám. Rozhodně v těchto letech není možné ji operovat. Dr Svoboda

Boulička na víčku

| Dotaz od: Alena

Během zvracení jsem v levém oku pocítila bolest, během několika vteřin mi oteklo oční víčko a kolem se vytvořil monokl. Během několika dní monokl zmizel, ale na očním víčku mám...

Ano...vypadá to tak jak říkáte, léčba je zřejmě jen chirurgická, třeba na plastické když se jedná o víčko...nebo to můžete nechat být pokud je to nepatrné a nic vám to nedělá.

Rozestup břišních svalů

| Dotaz od: Kamila

Po porodu mi zůstal rozestup břišních svalů. Je to již 5 let a kromě trochu vystouplého bříška (což nehodlám řešit operativně) mi to nezpůsobuje žádné potíže. Chci se jen zeptat...

Budete-li chtít operaci, napíše Vám na chirurgii Váš obv. lékař. Ale nepůsobí-li Vám stav obtíže, operace není nutná. U diastázy nehrozí taková rizika, jako u skutečných kýl...

[nalezeno 197 výsledků]
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: