Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce a těhotenství

Antikoncepce Eva 8.5.2017

Dobrý den, nově užívám antikoncepci Feminegi 3MG/0,03MG,
předtím jsem několik let užívala Lindynette 20, vždy užívám 3 platíčka bez pauzy a 7denní pauzu až po 3.platíčku. Při přechodu z Lindynette na Feminegi jsem pauzu neudělala a pokračoval v brání tablet(nových)každopádně krvácení se i tak dostavilo, během toho týdne se to dalo do pořádku a pak již vše bez problémů.
Každopádně, nyní jsem poprvé dobrala 3.platíčko Feminegi ( tudíž 63 tablet jsem brala kontinuálně). Poslední tabletu jsem měla ve ČT ráno, v SO večer jsme s partnerem měli styk. Můžu otěhotnět?

Prášky beru pravidelně s hodinovou přesností. Nicméně jsem si vědoma,že v minulosti (ještě za staré HA) jsem kdysi dávno místo 21tabletek měla tuším 17 nebo 19 a pak jsem udělala pauzu, prostě, že jsem si přirozený cyklus rozhodila a pokračovala dál. Jsem i tak v 7denní pauze chráněna před otěhotněním?

Při pauze začnu krvácet až tak 3tí den ( když jsem HA nebrala měla jsem menstruaci 3-4dny) je to takto v pořádku?

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den Evo, pokud, jak říkáte, berete tabletky pravidelně, pak jste chráněna i v té 7-den...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, mám dotaz. Už druhým měsícem beru antikoncepci...
Těhotenství při užívání antikoncepce
Dobry denn Mrla bych dotaz, beru antikoncepci každý...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, Bohužel si v této době nemůžu zajít za...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý večer, myslím, že už jsem sem posílala ten samý...
Jaké jsou příznaky těhotenství při užívání antikoncepce?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou případné...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den,má Dr. mi aplikovala antikoncepci Depo provera,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, půl roku jsem užívala antikoncepci Sunya (před ní jsem měla 5 let...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, Bohužel si v této době nemůžu zajít za mým gynekologem, protože...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, když poslouchám těhotné ženy, tak většina...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Minerva...začala jsem ji brát 5 den...

Antikoncepce a těhotenství


Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Beru asi 2 roky antikoncepci Chloe (pravidelně) a mám s přítele nechráněný...

Antikoncepce a těhotenství

dobrý den,užívala jsem6let injekci Depo provera a nýní jsem 2 měsíce po vysazení...

Antikoncepce a tehotenstvi

Dobry den. Uzivam 3 mesice HA Minisiston. Prvni mesic me trapily jen nevolnosti....

Antikoncepce a těhotenství

Hezky den,mela bych dotaz. Pouzivam antikoncepci (21dni,7dni pauza),beru ji...

Antikoncepce a Tehotenstvi

Dobry den. Mam otazku ohledne toho, jak velka je pravdepodobnost otehotneni,...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den Chtěla bych se zeptat.Pokud beru antikoncepci Pramino 28 a ta se...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, beru HA softine. Kvůli bolestem při menstruaci ji beru vetsinou...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den,má Dr. mi aplikovala antikoncepci Depo provera, bohužel bez poučeni...

Antikoncepce a těhotenství

dobry den,mam takovy problem,byla jsem u lekare a ten zjistil ze mam zvetsenou...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, je to asi 8 dní, co jsem začala brát antikoncepci Katya a pár dní...

Antikoncepce a tehotenstvi

Dobry den, chtela bych se zeptat za jak dlouno lze otehotnet po vysazeni antikoncepce....

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, užívám antikoncepci Asumate již 17. den. První týden jsem měla z...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, ráda bych prosila o vaši radu. Antikoncepci (Yanella) beru pravidelně...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Minerva...začala jsem ji brát 5 den...

Antikoncepce a těhotenství

Chtěla jsem se zeptat , brala jsem antikoncepci pravidelně 3 roky , s přítelem...