Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a těhotenství

Gynekologie Petra 26.10.2011

Dobrý den. Beru asi 2 roky antikoncepci Chloe (pravidelně) a mám s přítele nechráněný pohlavní styk, protože je alergický na latex. Může být pravděpodobné u mě těhotenství? poslední dobou mě bolí prsa a je mi špatně.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud berete antikoncepci bez chyb a zapomínání, jste před otěhotněním chráněna.

Související dotazy

Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, mám dotaz. Už druhým měsícem beru antikoncepci...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, Bohužel si v této době nemůžu zajít za...
Těhotenství při užívání antikoncepce
Dobry denn Mrla bych dotaz, beru antikoncepci každý...
Jaké jsou příznaky těhotenství při užívání antikoncepce?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou případné...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý večer, myslím, že už jsem sem posílala ten samý...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den,má Dr. mi aplikovala antikoncepci Depo provera,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, Beru antikoncepci Adele. Před týdnem jsem s přítelem měla nechráněný...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den uz přes rok používám HA Lindynette 20.Beru ji pravidělně.Když jsem...

Antikoncepce a tehotenstvi

Dobry den, Pred mesiacom som vysadila antikoncepne tabletky a pokusam sa otehotniet....

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den Chtěla bych se zeptat když jsem dostala postkoncepčni servis a ihned...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak poznám těhotenství při užívání antikoncepce...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, půl roku jsem užívala antikoncepci Sunya (před ní jsem měla 5 let...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, Bohužel si v této době nemůžu zajít za mým gynekologem, protože...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, když poslouchám těhotné ženy, tak většina...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Minerva...začala jsem ji brát 5 den...

Antikoncepce a těhotenství


Antikoncepce a těhotenství

dobrý den,užívala jsem6let injekci Depo provera a nýní jsem 2 měsíce po vysazení...

Antikoncepce a tehotenstvi

Dobry den. Uzivam 3 mesice HA Minisiston. Prvni mesic me trapily jen nevolnosti....

Antikoncepce a těhotenství

Hezky den,mela bych dotaz. Pouzivam antikoncepci (21dni,7dni pauza),beru ji...

Antikoncepce a Tehotenstvi

Dobry den. Mam otazku ohledne toho, jak velka je pravdepodobnost otehotneni,...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, nově užívám antikoncepci Feminegi 3MG/0,03MG, předtím jsem několik...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den Chtěla bych se zeptat.Pokud beru antikoncepci Pramino 28 a ta se...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, beru HA softine. Kvůli bolestem při menstruaci ji beru vetsinou...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den,má Dr. mi aplikovala antikoncepci Depo provera, bohužel bez poučeni...

Antikoncepce a těhotenství

dobry den,mam takovy problem,byla jsem u lekare a ten zjistil ze mam zvetsenou...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, je to asi 8 dní, co jsem začala brát antikoncepci Katya a pár dní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cysta na vaječníku

Dobry den preji. Mela bych takovy dotaz. Na preventivni prohlidce na gynekologii...

Komplikace cévního bypassu na pravé noze

Dobrý den, 12. 12. 2016 mi byl operován bypass pravé nohy. A od té doby mám...

Bolest ucha během spánku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - již asi 3 nebo 4 měsíce se mi stává, že...

Píchání ve varlatech a bedrech


Névus

Dobrý den. Během jednoho dne se mne podlilo červené znaminko. Je potřeba to...

Zvětšené uzlinky

Dobrý den, přikládám foto jen aby jste přibližně věděli o čem mluvím. Na pravé...

Vpáčený bubínek

Dobrý den, již asi tři měsíce mám vpáčený bubínek v pravém uchu. Ucho je tím...

Svědění mezi lopatkami


Přenos streptokoka


Dieta po odstranění žaludku a žlučníku

Jsem po totální gastrektomii, chemo a radioterapii a posléze i odstranění žlučníku....

Horkost v obličeji

Dobrý den, již několik měsíců mě trápí horkost v obličeji. Cítím jak mám horký...

Enterol kojení


Pozitivní močový sediment

Dobry den, Pri preventivnej kontrole mi boli z mocu zistene nasledovne zvysene...

Sexuální orientace

Poslední dobou se zajimám/trápí mě téma, jestli jsem nebo nejsem gay. Je mi...

Korová cysta ledviny

Dobrý den, byla jsem na CT, tam mi mimo jiné našli "korová cysta ledviny 35mm."...

Bolest zad spojená se zvracením


Hemoron

Dobrý den, trpím hemoroidy 2.-3. stupně a absolvoval jsem zákrok přístrojem...

Útvar na váječníku

Dobrý den, v květnu 2016 se na ultrazvukovém vyšetření ukázalo, že mám tekutinu...

Pachuť v ústech

Plastová pachuť v ústech... Dobrý den. Už nějakou dobu cítím jednou za dlouhou...

Citlivý přední zub na dotek

Dobrý den, už třetí den mám citlivý přední zub na jakýkoliv dotyk, ale při pití...

Reklama
Zavřít