Otěhotnění při antikoncepci


Hormonální antikoncepce

Patříte mezi ženy, které díky antikoncepci zapomněly na bolestivou menstruaci, nepravidelný cyklus a migrény? Pak se určitě začnete ptát, co nastane, až budete chtít otěhotnět a...

 celý článek
 

Mám takový dotaz. Nechala jsem si dvakrát píchnout antikoncepci Sayana. Na třetí jsem již nešla, rozhodli jsme se, že po odeznění účinku bychom chtěli miminko.Je to 12 měsíců od...

Moniko! Také bych doporučovala ještě počkat, zatím jste menstruovala jen dvakrát, zkuste ještě dát vašemu tělu čas, aby se mohla obnovit správná hormonální rovnováha. Hezký den...

Nejčtenější článek Příznivci chytrých telefonů s operačním systémem Android nebo iOS se mohou těšit na novou aplikaci, se kterou přichází ČPZP.

Chcete mít vše o svém zdraví vždy u sebe? Pak je nová mobilní aplikace České průmyslové zdravotní pojišťovny (ČPZP) vhodná právě pro vás. Jestli nejste u ČPZP pojištěni, nic...

 celý článek

Chci se zeptat,kdybych náhodou otěhotněla při antikoncepci a to dítě bych se rozhodla nechat,bylo by to malé postižené?

Antikoncepce nezpůsobuje žádné postižení plodu.


Otěhotnění při antikoncepci

| Dotaz od: Zuzana

Mám dotaz. Přešla jsem na novou antikoncepci co mi předepsal lékař, začala jsem jí brát hned po té staré když jsem dobrala poslední platíčko. Novou antikoncepci beru 5 dní, měla...

Riziko zde není, antikoncepce Vás před otěhotněním chrání.

Má přítelkyně bere Mercilon.Po cca 1měs.známosti jsem se dozvěděl,že budu otcem.Po dotazu:brala jsi Mercilon pravidelně mi bylo řečeno že ano.Hlava mi to nebere byl jsem na...

Při pravidelném užívání antikoncepce je riziko selhání hormonální antikoncepce naprosto zanedbatelné. Může se zde jednat o nevědomou chybu v užívání, případné nedostatečné...

Chtěla bych se zeptat jestli je možné otěhotnění. Moc pečlivě jsem nebrala minulý týden jsem zapomněla 2 dny a v pátek si vzala tři prášky, abych dobrala ty za ty dva dny. V ten...

Váš postup byl v rozporu s doporučením výrobců i gynekologů, krvácení mohlo nastat z důvodu poklesu estrogenu ze 3 na 1 tabletu v následných dnech, otěhotnět jste mohla, ale...

Brala jsem HAK Minervu a i přes pravidelné polykání pilulek, žádné chybě v užívání a dokonce jsem nebyla ani nemocná, jsem stejně otěhotněla. Nyní jsem v 6.tt a chtěla bych se...

Selhání moderních antikoncepčních pilulek je komplikace málo častá. Dle statistik se objevuje cca. 0,1% uživatelek této antikoncepce. Pokud ke graviditě přece jen dojde a je...

Otěhotnění při antikoncepci

| Dotaz od: helena

Chtěla jsem se zeptat, když beru antikoncepci už skoro dva roky a zítra mam dostat menstruaci a pláto jsem dobrala ve středu a spala jsem dneska s přítelem a udělal se do mě...

Domnívám se, že pravděpodobnost otěhotnění je malá.Pokud jste tedy nevynechala tabletku během užívání.Pokud by přesto menstruace do 7-10 dnů nepřišla, udělejte si raději...

Beru již přes 2 roky antikoncepci Sunya, v každém platu zapomenu nějakou pilulku, ale většinou ji doberu ráno (beru pravidelně večer před spaním) .. Vynechala jsem v platu 3...

Pokud prodlužujete interval o více než 12 hodin případně zcela vynecháte pak je gravidita možná, pokud se nedostaví menses udělejte si gravitest. Příjemný den

Otehotneni pri antikoncepci

| Dotaz od: klara

Dobrz den, chtela bych se zeptat. Uzivam atikoncepci Lyndinette 20, dobrala jsem prvni mesic a mela sem 7 dni pauzu(nmenstruace), po menstruaci jsem zacala brat normalne dalsi...

Pokud neuděláte chybu v užívání měla by jste být plně chráněna. Příjemný den

Otěhotněni po antikoncepci

| Dotaz od: andrea

Brala jsem tři měsice antikoncepce.....a chtěla bych se zeptat za jakou dobu bych mohla otěhotnět protože jsem slyšela že když berete antikoncepci pak je to těžši otěhotněni...

Není to pravda, pokud jste v pořádku i před braním antikoncepce, otěhotníte rychle.lze již v prvním cyklu.

Četla jsem, že i při braní antikoncepce se dát otěhotnět. Pokud bych brala antikoncepci tak jak mám, neměla průjem ani zvracení, neopomněla pilulku a poté bych s přítelem měla...

V tom případě je pravděpodobnost gravidity zanedbatelná. Příjemný den

Otehotneni pres antikoncepci

| Dotaz od: Dagmar

Chci se zeptat jestli je moznost otehotneni.pred mesicem jsem dobrala baleni(vim ze v poslednim tydnu jsem zapomela uzit tabletku,tak jsem dalsi den vzala 2na jednou)presne den...

Možnost i když ne příliš velká existuje,udělejte si test a budete mít jasno příjemný den

Chci se zeptat používám antikoncepci lindynette a při vysazení jsem měla s přítelem nechráněný styk kdy se do mě udělal.Bylo to 3.den po vysazení antikoncepce těsně před...

Pokud užíváte antikoncepci pravidelně, je možnost otěhotnění v pauze velmi malá. Riziko nechtěného otěhotnění ale výrazně stoupá s chybou uživání tabletek.

Otěhotnení při antikoncepci

| Dotaz od: Aneta

Pravidelně beru antikoncepci už asi tak půl roku a minulý týden se mi stalo, že jsem si vzala dvě pilulky v jeden den..pokračovala jsem dál a za pár dní jsem zase zapoměla jednu...

Aneto pokud si vezmete 2 tablety, tak se riziko těhotenství po pohl. styku nezvyšuje. Pokud zapomenete užít tbl. do 24 hodin od doby, kdy ji užíváte, může být efekt...

Chtěla bych se zeptat, jaké je riziko otěhotnění, když si posouvám menstruaci pomocí antikoncepce. Dobrala jsem platíčko (21 tabletek) a hned začala brát další, tím jsem...

Těhotná zcela jistě nejste. Prodlužování cyklů užívání antikoncepce účinek antikoncepce nezeslabuje, spíše naopak.

Otěhotnění po antikoncepci

| Dotaz od: Martina

Byli jsme na dovolené a já jsem si zapomněla jeden blistr antikoncepce doma,proto jsem ji už musela vysati na jeden měsíc. Včera (5.6.) jsem měla s přítelem nechráněný styk, má...

Po nechráněném styku jste otěhotnět mohla - pokud nechcete být těhotná, doporučuji zajít ke gynekologovi, aby Vám předepsal Postinor - lze ho užít do 72 hodin, to ještě stihnete.

Otěhotnění po antikoncepci

| Dotaz od: Martina

Byli jsme na dovolené a já jsem si zapomněla jeden blistr antikoncepce doma,proto jsem ji už musela vysati na jeden měsíc. Včera (5.7.) jsem měla s přítelem nechráněný styk, má...

Po nechráněném styku jste otěhotnět mohla - pokud nechcete být těhotná, doporučuji zajít ke gynekologovi, aby Vám předepsal Postinor - lze ho užít do 72 hodin, to ještě stihnete...

Je možné otěhotnět při nechráněném styku během 4 dnů, kdy beru bílé pilulky ještě před tím, než se dostaví menstruace, pokud beru pravidelně bez vynechání antikoncepci Velmari...

Antikoncepce Vás chrání i v době braní placebo tablet, tj i v době menstruace.

Chtěla bych se zeptat jestli je možné otěhotnění. Test jsem si ještě nedělala (chci ho dělat teď o víkendu), ale po 7 dnech se mi nafouklo a ztvrdlo břicho. Mám také malé...

Pokud máte 15 dní do menses nelze z toho nic usuzovat test má cenu dělat prakticky až když se nedostaví menses aby byl spolehlivý.

Otěhotnění při antikoncepci

| Dotaz od: Kateřina

Minulou sobotu jsem začala poprvé užívat antikoncepci (Minerva). První pilulku jsem vzala první den menstruace. Dnes (tedy za týden, 7 pilulek) jsem měl a nechráněný pohlavní...

Pokud jste neudělala chybu v užívání nemusíte se gravidity obávat. Příjemný den

Otěhotnění přes antikoncepci

| Dotaz od: Malenkaja

Chtěla bych se zeptat, jak velké riziko otěhotnění je, pokud jsem 2 dny zapomněla užít HA? Bylo to v období na začátku ovulace a styk jsem měla ve dny vynechání tablet i po tom...

Zapomenutí 2 antikoncepčních tablet určitě znamená riziko selhání antikoncepčního účinku. Těhotenský test si udělejte po dobrání platíčka. Do té doby používejte navíc kondom.

Otehotneni pri antikoncepci

| Dotaz od: kacenka

Chtela jsem se zeptat zacla sem brat anti. a na kolik % muzu otehotnet. Antikoncepci beru 5 dni od prvni menstrulace. Predem dekuju pane doktore :)

Pokud berete antikoncepci nově, zcela od začátku a teprve 5 dní, tak není zcela účinná. Během prvního cyklu by se měla úživat ještě další antikoncepce (kondom). Pravděpodobnost...

Konečně nastala ideální chvíle pro plánování mateřství. Do tohoto okamžiku však pravděpodobně uplynula řada let, kdy jste se naopak otěhotnění snažila vyhnout.

 celý článek

Kojíte a myslíte si, že díky tomu nemůžete otěhotnět? Pak je možné, že vás překvapí příchod dalšího miminka... Jedna z rozšířených domněnek o plánovaném rodičovství říká, že...

 celý článek

Těhotenství po antikoncepci

| Dotaz od: Lucie

Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho je zhruba možné, přijít do jiného stavu po braní antikoncepce? Vím, že je to individuální, ale chtěla bych znát alespoň nějakou přibližnou...

Otěhotnění je možné prakticky ihned po skončení užívání antikoncepčních tablet.

Možné otěhotnění

| Dotaz od: natalie

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné otěhotnění, když jsem si ráno brala 1. pilulku z platíčka po 7denní pauze a večer jsem měla pohlavní styk? Beru antikoncepci Artizia 3...

Pokud jste tabletky užívala víceméně pravidelně, tedy pokud jste se s užitím žádné z nich nezpozdila více než o 12 hodin, neztratila jste antikoncepční ochranu a měla byste být...

Beru antikoncepci Sunya zhruba 5 let. Chtěla jsem se zeptat, zda v době mezi užitím poslední tablety a dostáním menstruace, je hodně pravděpodobné otěhotnet, pokud v této době...

Při užívání antikoncepce jste chráněna před otěhotněním i v době pauzy mezi jednotlivými platíčky.

Možné otěhotnění

| Dotaz od: Anna

Měla bych takový dotaz. Už delší dobu beru antikoncepci Dienille. Beru jí pravidelně, každý den v 7 - 8 hodin ráno, maximálně třeba o 2 hodiny déle než jsem zvyklá. Vždy dobírám...

Otěhotnění je při zcela pravidelném užívání antikoncepce vyloučené.

Chtěla bych se zeptat, jaké jsou příznaky těhotenství během užívání hormonální antikoncepce a dá se to poznat třeba podle krvácení ze spádu? Děkuji za odpověď.

Obvyklý příznak je vynechání menstruace nebo menstruační krvácení v nezvykle slabé intenzitě. Také se objevují další těhotenské příznaky, jako nevolnosti, citlivost prsů atd.

V užívání antikoncepce jsem si udělala čurbes,v posledním týdnu jsem si asi dvakrát zapoměla vzít,tak jsem je brala po dvou,ted nevim presne.no a následně přišla nestruace,možná...

Mám v tom trochu zmatek. Jednoduše si udělejte těhotenský test s odstupem od posledního styku a uvidíte.

Včera 30.5 v pozdních hodinách večerních jsme měli nechráněný pohl. styk s přítelem. Obvykle ejakuluje ven, ale včera to nějak nestihl a ejakuloval dovnitř ale vytáhl ho tak v...

Pravděpodobnost otěhotnění zde žádná není. Antikoncepci berete pravděpodobně hlavně kvůli tomu, abyste byla před otěhotněním chráněna.

Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné abych otěhotněla, když beru pravidelně antikoncepci YAZ. V době kdy jsem zrovna brala bílou tabletku jsme měli s přítelem pohlavní styk a...

Při pravidelném užívání antikoncepčních tablet jste před otěhotněním chráněna i při užívání neaktivních, tedy bílých, tablet.

Těhotenství

| Dotaz od: Barbora

Pravidelně beru antikoncepci Lindynette. Měli jsme s partnerem pohlavní styk a on se do mě udělal. Počítala jsem si plodné dny a tedkom bych je neměla mít. Je možné i aby přes...

Přece když užíváte pravidelně antikoncepci, jste před otěhotněním chráněna. Čeho se obáváte tedy?

Ze začátku bych chtěla říct, že začínám brát teprve druhé platíčko hormonální antikoncepce. Ve dnech, kdy bych teoreticky měla mít ovulaci jsem spala s přítelem, ale...

Hormonální antikoncepční přípravky jsou při pravidelném užívání vysoce spolehlivé. Tedy při pravidelném užívání neotěhotníte. Protože účinek antikoncepce mimo jiné spočívá v...

Sedmidenní pauza

| Dotaz od: michaela

Chtěla jsem se zeptat momentálně mám sedmidenní pauzu . Beru přípravek Regulon. A chtěla jsem vědět zda je možné, když jsem měla pohlavní styk 2 dny před pauzou a prášky...

Pokud užíváte tabletky pravidelně, není zde pak žádná pravděpodobnost otěhotnění.

Těhotenství a antikoncepce

| Dotaz od: Veronikaungradova

Mužů otěhotnět když beru antikoncepci Lindynette 20 a mám menstruaci jen ráno a pak nic a MĚLI JSME SEX VEČER. Je možné tedy otěhotnět ?

Jestli antikoncepci užíváte pravidelně a tak jak máte, tak otěhotnět nemůžete.

Historie antikoncepce je stará jako lidstvo samo. Vážně, nepřeháníme. Princip metody přerušované soulože byl poprvé popsán v bibli, v 1. knize Mojžíšově. Od té doby ale přece...

 celý článek

Ochrana před neplánovaným otěhotněním není jedinou výhodou, kterou moderní antikoncepce svým uživatelkám nabízí. Správným výběrem těchto pilulek lze také zlepšit kvalitu pleti v...

 celý článek

Asi každá žena občas dumá, co se děje v jejím těle v době menstruace a zda je nechráněný sex v tomto období bezpečný. A jak je to vlastně v této době s uživatelkami hormonální...

 celý článek

Užíváte perorální antikoncepci a bojíte se v budoucnu potíží s otěhotněním? Jsou takové obavy oprávněné? Nejen na internetu lze nalézt různé, leckdy protikladné názory...

 celý článek

Pokud berete hormonální antikoncepci, jistě si přejete, aby byla spolehlivá. Její schopnost zabránit nežádoucímu otěhotnění však může být narušena jinými preparáty, které...

 celý článek

Je možnost otěhotnění?

| Dotaz od: Simona

Je možné, abych otěhotněla, pokud jsme se s přítelem pouze mazlili, já jsem měla kalhotky, on byl nahý. Došlo i k tření pohlavních orgánů, ale to měl partner ještě spodní prádlo...

V takovém případě k žádnému selhání antikoncepce nedošlo. A jestliže užíváte antikoncepci, před otěhotněním jste chráněna.

Otěhotnění a menstruace

| Dotaz od: Aneta

Měla jsem s přítelem sex při menstruaci a udělal se do mě...užívám antikoncepci tri-regol a v 7denní pauze sem dostala menstruaci a tohle se stalo..mohu otěhotnět? děkuji za...

Při pravidelném užívání antikocepce jste chráněna před otěhotněním i během 7 denní pauzy.

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Ilona

Chtěla bych se zeptat, jestli je možnost otěhotnění hned po vysazení antikoncepce. Antikoncepci (Lunafem) jsem brala necelé dva měsíce, ale poté, co jsme se s přítelem rozhodli...

Otěhotnět můžete již v prvním cyklu po vysazení antikoncepce, šance na otěhotnění je nemalá.

Antikoncepce a otěhotnění

| Dotaz od: Kateřina

Již 5 let užívám antikoncepci Logest, myslím si, že bez problémů. Avšak na různých diskuzích čtu názory, že tato antikoncepce je zastaralá a je u ní větší pravděpodobnost...

Hormonální antikoncepční tabletky jsou vysoce spolehlivou antikoncepční metodou. A všechny přípravky kombinované hormonální antikoncepce poskytují stejnou ochranu, žádný z nich...

Otěhotnění..

| Dotaz od: Zdeňka

Chtěla jsem se prosím Vás zeptat.S přítelem se snažíme třetí měsíc o miminko. Může částečná závislost na nosních kapkach omezit otěhotnění?Zatím se nam nedaří..antikoncepci jsem...

3 měsíční snažení ještě nelze považovat za neúspěch. V nosních kapkách taky nevidím problém.

Ráda bych věděla zda je možné otěhotnět i po podstoupení sterilizace před 5 lety. Vím, že se stávají ojediněle případy, kdy se to může stát.Nebo zda by bylo možno tento stav...

Marto! Upřímně řečeno, podle krátkého popisu nepovažuji Vaše rozhodnutí mít další dítě za úplně šťastné. Jednak máte na matku docela vysoký věk, jednak už máte čtyři děti a...

Nechtěné otěhotnění

| Dotaz od: Jakub

Měl jsme s přítelkiný nechráněný sex bylo to pouze krátké a velmi brzo jsme to zatrhly a jsem si jist že k elakulaci nedošlo ale není nějaká možnost otěhotnění ? moje přítelkyně...

Teoreticky je možnost otěhotnění i po takovém sexu, nicméně pokud se nyní menstruace v termínu řádně dostaví, není důvod se obávat nechtěného těhotenství. Nadále bych vám...

Otěhotnění

| Dotaz od: Jana

Domnivám se, že mam asi takovy atypicky problem, jedna se o otěhotněni. Tak tedy, pristoupila jsem na to ze pujdu do trojky, tedy dve zeny a muz, ale stanovila jsem si pravidlo...

Paní Jano, dobrý den! Vaše otěhotnění je velmi nepravděpodobné, ačkoli to nelze zcela vyloučit. Dovolte mi vyjádřit údiv nad tím, že raději než se svým přítelem pohlavně žijete...

Otěhotnění

| Dotaz od: Petra

Prosím vás, s přítelem se snažíme o miminko už 3 měsíce.vždy to vypadá ,že se nám to povedlo ale nakonec dostanu menstruaci.Dostanu ji ale vždy s 5-10dením spožděním.Je to...

Petro! To, že se vám nepodařilo otěhotnět po 3 měsících není nic čím byste se měla znepokojovat. Teprve po roce snažení by byl čas začít se tímto problémem vážněji zabývat...

6 let beru antikoncepci, nejprve Diane 35 a od července Jeanine. V tomto cyklu jsem měla jeden den zažívací potíže a 3. prášek z platíčka jsem asi hodinu po požití vyzvracela...

Teoretická možnost otěhotnění je, ale velmi malá. Pokud by se však menses z nějakého důvodu opozdila, zopakujte si test.

Som zo Slovenska ale studujem v Brne na VUT. V pondelok 12.11 sme sa s priatelom maznali a predtym ako vystriekol sa penisom dotykal posvy. K pohlavnemu styku nedoslo. Je mozne...

Vážená slečno Jano! Uděláte dobře, když si s gynekologem promluvíte o vhodná antikoncepci a načtete si něco o sexu a rozmnožování člověka. Ačkoli nic není jisté, ve Vaší...

Řekla bych že mám menší problém, tento měsíc sem dobrala klasicky platíčko antikoncepce (Lyndinette 20) poté jsem měla 7mi denní pauzu ale vzhledem k nemoci jsem se nedostala ke...

Marie. Těhotná zcela jistě můžete být. Pokud jste nezahájila užívání antikoncepce po 7 denní pauze, antikoncepční účinek skončil. Udělejte si těhotenský test za 14 dnů po...

Otěhotnení a ha ..

| Dotaz od: jitka

Paní doktorko! Mám otázku, ve středu jsem s přítelem měla pohlavní styk a on se do mě udělal. Beru hormonální antikoncepci MERCILON a ve středu jsem si brala poslední prášek z...

Jitko, pokud užíváte antikoncepci pravidelně, nikdy se nezpozdíte více než o hodinu, jste před otěhotněním chráněna, a tak není třeba se obávat.

Otěhotnění

| Dotaz od: Kristýna

Synovi je 15 měsíců. Antikoncepci je brala po šestinedělí pouze tři měsíce. Chci se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když jsme s přítelem po ejakulaci (ne do mě) pokračovali v...

Ano, je možné otěhotnět.

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Roman

Moje otazka zní spal sem s přítelkiní,ktérá nebere antikoncepci a měli sme pohlavní sex! bez jajé koliv ochrany a měli sme ho 2x ale při každém mém orgasmu sem onanoval ven než...

Romane! Ano, možnost otěhotnění při pohlavním sexu existuje, ačkoly jste onanoval ven! Při samotném styku se vylučuje kapička semene, kterou je otěhotnění možné, ač...

Otěhotnění?

| Dotaz od: Simona

Chtěla jsem se zeptat jestli muzu otehotnet? Prasky beru uz skoro rok. Menstruace mi zacala ve stredu a v nedeli, kdy mi už skoro končila jsem měla styk se svým partnerem, bez...

Krásný den, milá Simonko- Vaše otěhotnění je jistě vysoce napravděpodobné, ale není nemožné- i antikoncepční prostředky mají známé procento selhání. Rozhodně by bylo vhodné...

Možné otěhotnění?

| Dotaz od: Pavel

Paní doktorko, Chtěl jsem se zeptat přítelkyně začala brát HA Minerva 3 den menstruace si vzala první tabletku jak jí doporučil gynekolog.Dnes je to 7 dní čili sedmá...

Pokud je zahájeno první užívání antikoncepčních tablet 2. až 5. den menstruačního cyklu, pro zajištění spolehlivé ochrany před otěhotněním je doporučeno prvních 7 dní navíc...

Mám takový problém. Asi skoro před půl rokem jsem začala poprvé brát antikoncepci a minulý měsíc jsem si první tabletku v platu vzala místo soboty v pátek a tak jsem dobrala...

Ve Vašem užívání nevidím žádný problém, který by měl účinnost antikoncepce snížit. Doporučuji pokračovat v užívání podle předpisu.

Otěhotnění po vysazení

| Dotaz od: Lucie

Beru HA Maitalon už sedmý měsíc. Už mám jedno dítě 15ti měsíční. Trpím na cysty a mám jen jeden vaječník, tak mi Dr. doporučil antikoncepci. Ted je vše dobrý, ale chceme ještě...

Antikoncepce určitě nezpůsobuje poruchy vývoje placenty a růstu plodu. Antikoncepci stačí vysadit v okamžitu, kdy už se budete chtít pokoušet o otěhotnění. Vitamíny pro...

Otěhotnění

| Dotaz od: Bára

Dorbý den, mam trochu obavy z otěhotnění. Měla jsem těsně před menstruací nechráněný sex. Beru antikoncepci, ale teď to bylo dost nepravidelně. Je pravděpodobné , že bych mohla...

Pokud jste se při nepravidelném užívání antikoncepce nezpozdila nikdy více než o 12 hodin, antikoncepční účinek by měl zůstat zachován. Pokud byly delší odstupy, v takovém...

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Jana

Ptala jsem se už na jedněch stránkách, ale odpověď mě po pravdě moc neuspokojila. Tady je můj dotaz: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké je riziko otěhotnění u níže...

Máte skutečně reálnou šanci otěhotnět, Váš styl užívání tabletek nelze považovat za spolehlivou antikoncepční ochranu.

Strach z otěhotnění

| Dotaz od: Mar

Včera jsem se milovala s přítelem a protrhl se nám kondom (beru antikoncepci Chloe - pravidelně), ale momentálně si léčím vaginální mykozu a užívám Entizol 250 mg na polykání a...

Také se domnívám, že ve vašem případě se otěhotnění bát nemusíte. Nicméně při léčbě mykosy obecně pohlavní styk není příliš vhodný.

Otěhotnění

| Dotaz od: zorka04

Beru antikoncepci Yosefinne. Chtěla bych se zeptat, četla jsem, že když někdo bere antikoncepci, tak pak nemá klasickou menstruaci. Zajímalo by mě tedy, jak poznám, jestli jsem...

Pokud antikoncepci užíváte dle doporučení, jen minimální pravděpodobnost, že byste mohla otěhotnět.

Anikoncepce a otehotneni

| Dotaz od: barbara

Od 15 let jsem brala pramino a v 19 jsem presla na Sunya, kterou beru dodnes. Po celou dobu uzivani sunya jsem nemela sex (2 roky). Pred par dny jsem po techto dvou letech sex...

Při pravidelném užívání antikoncepce neotěhotníte. Užívání tablet v rozmezí 19-22 hod. lze považovat ještě za pravidelné. Nevím však, co máte na mysli "projetím" pauzy. Pokud si...

Otěhotnění při menstruaci

| Dotaz od: radka

Chtěla bych se zeptat jak je pravděpodobné,že bych mohla otěhotnět při menstruaci. S přítelem jsme spolu dlouho antikoncepci už neberu přes pul roku. Bohužel jsme měli oba chuť...

První den menstruace otěhotnět nemůžete.

Rozhodla jsem se vysadit HA. HA jsem brala 4 roky. Chtela jsem se zeptat, jestli je pravda, ze po vysazeni antikoncepce je vyssi riziko otehotneni nez kdyz bych antikoncepci...

Otěhotnět můžete ihned po vysazení antikoncepce. Šance na otěhotnění může být o něco vyšší, ale také může být první cyklus anovulační. Je to individuální.

Otěhotnění

| Dotaz od: matěj

Chtěl sem se zeptat .. měl sem první sex jsme to vlastně jen zkoušely a partnerka má obavy aby neotěhotněla, k vyvrcholení nedošlo ale z penisu mi uniká taková průhledná...

Ano, mohla by otěhotnět. Napříště doporučuji antikoncepci. V případě, že se nedostaví menstruace či bude nezvykle slabá, ať přítelkyně navštíví lékaře.

Otěhotnění

| Dotaz od: Jenniferr

Chtěla jsem poprosit o radu. S přítelem se 3 měsíce snažíme o miminko a stále nic. Antikoncepci neberu už asi půl roku, koupila jsem si Babyplan, ale chtěla jsem se zeptat...již...

Intenzivní sportování snáší každý organismus jinak. Ale může se stát, že vaše tělo již nemá "dostatek energie" na početí, resp. vaše tělo se "obává", že po početí nebude dost...

Pane doktora, chtěla jsem se spíš jen ujistit - když se v týdenní pauze při užívání antikoncepce dostaví normální sytě červené krvácení podobné menstruačnímu, v intenzitě...

Hormonální antikoncepce je spolehlivější metoda než ta, kterou jste dříve užívala. POkud užíváte podle instrukcí, je riziko otěhotnění skutečně minimální. Krvácení při...

Chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnět když beru antikoncepci? Četla jsem totiž ruzne recenze a některým holkám se to stalo že otehotneli při braní antikoncepce. Ja jsem...

Každá antikoncepce má jisté riziko selhání ,které vyjadřuje tzv. Perl index. V případě per orální kombinované hormonální antikoncepce je to 0,1-0,4. To znamená, že ke kolika...

Ochrana před otěhotněním

| Dotaz od: Květa

Chtěla jsem se zeptat jak velká je pravděpodobnost otěhotnění když antikoncepci ještě neberu a používáme s přítelem prezervativ, který nám bohužel prasknul??? A po jaké době se...

Kondom není nejspolehlivější antikoncepce, zejména u mladého nezkušeného páru. Vyčkejte menstruace, pokud by se nedostavovala, udělejte si těhotenský test. Doporučuji Vám též...

Otehotneni

| Dotaz od: Barbora

Už tři roky užívám antikoncepci sunya. Posledních 11 měsíců užívám antikoncepci 3 měsíce bez pauzy, což znamená 3x21 prášku po sobě a pauzu mám až po dobrání krabičky 7 dní. 3.9...

Pro případ chybného užívání antikoncepce platí následující pravidla: CHYBY V UŽÍVÁNÍ ANTIKONCEPCE I. (hormonální perorální) Doporučení při vynechání jedné tablety: •DO 12...

Pravděpodobnost otěhotnění

| Dotaz od: Simona

Chci se zeptat čistě informativně, jak je možné, že jsem před otěhotněním chráněná i během sedmidenní pauzy(7 dní bez pilulky!), když během cyklu při zapomenutí pilulky o více...

Během 7 denní pauzy jste spolehlivě před otěhotněním chráněna z toho důvodu, že dojde k zablokování ovulace vlivem předchozího užívání antikoncepčních tablet. K zablokování...

Otěhotnění

| Dotaz od: Michaela

Je mi 20 let a přítelovi 22 let, už 9 měsíců se snažíme o miminko a stále nic, nikdy jsem nebrala antikoncepci, prosím mohla by jste mi poradit, jak už snad "konečně" otěhotnět...

Určitě by bylo vhodné důkladné gynekologické vyšetření.

Rozhodla jsem se vysadit HA. HA jsem brala 4 roky. Chtela jsem se zeptat, jestli je pravda, ze po vysazeni antikoncepce je vyssi riziko otehotneni nez kdyz bych antikoncepci...

Některé ženy po vysazení antikoncepce otěhotní velmi rychle, v prvním cyklu po vysazení antikoncepce. Může se však také stát, že první cyklus bude anovulační, tedy takový, kdy...

Otěhotneni při menstruace

| Dotaz od: andrea

Brala jsem antikoncepci linagnette20.tři měsíce..vysadila jsem ji...a v menstruačním cyklu jsem spala s partnerem a on to do mě pustil!..chtěla bych se zeptat jestli je možne...

Ano, můžete být těhotná po pohlavním styku, když neužíváte antikoncepci.

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Petra

Ráda bych Vám položila dotaz. Cca v půlce platíčka HA jsem zapomněla užít 2 prášky, tj.v pá a so, další prášek jsem vzala až v neděli. V sobotu došlo k souloži, kdy partner...

Pravděpodobnost otěhotnění je malá, ale vyloučit zcela nelze.

Chtěl bych se zeptat. Měli jsme s přítelkyní nechráněný PS. Jelikož měla před menstruací tak nebrala již 3 dny antikoncepci. Spali jsme spolu v den kdy proběhlo první krvácení a...

Pokud Vaše přítelkyně pravidelně užívá antikoncepci a k pohlavnímu styku došlo v době, kdy je pauza v užívání léků, je i v tomto období normálně chráněna.

Ráda bych se poradila, jestliže jsem v říjnu prodělala operaci kolene pod celkovou narkózou a současně vysadila hormonální antikoncepci, jestli je vhodné pokoušet se o dítě...

Ne, neobávejte se v prosinci můžete klidně otěhotnět Příjemný den

Nechtěné otěhotnění

| Dotaz od: Hyori

Chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění, pokud ve dnu kdy jsem si měla vzít pilulku jsem ztratila a nahradila ji poslední pilulkou z plata. To znamená, že v...

Domnívám se, že k žádnému závažnému narušení hormonálních hladin nedošlo a otěhotnění je tedy nepravděpodobné.

Špinění při antikoncepci

| Dotaz od: Martina

Chtěla bych se zeptat. Už skoro rok užívám HA Stodette a poslední dobou se stává, že mívám časté špinění. Vzhledem ke zdravotním problém jsem začala brát Mutaflor a Pentasu, ale...

Užívané léky nesníží účinek současně užívané hormonální antikoncepce. Ke snížení účinku hormonální antikoncepce však může dojít vlivem snížené schopnosti střeva vstřebávat látky...

Již třetí měsíc neberu antikoncepci. Dva cykli po vysazení byli bez problému. Druhý měsíc se snažíme o miminko. Ted mám 4 dny spoždění, mám bolesti v podbřísku a nafouklé břicho...

Chápu, že jste nedočkavá a chcete vědět o své ev. graviditě co nejdříve. Močové těhotenské testy mohou být při tak krátkém zpoždění menstruace negativní, i když žena těhotná je...

Otěhotnění z preejakulátu

| Dotaz od: Marek

Jaká je šance, že přítekyně otěhotní z preejakulátu? Dále se chci zeptat, zda při druhém sexu (například během hodiny), může žena otěhotnět ze spermatu, které je ještě v močové...

Pravděpodobnost je malá, ale možné to je - platí na Vaše obě otázky.

Chystám se vysadit antikoncepci po 7 letech užívání. Nyní dobírám antikoncepci Vonille, zbývají mi ještě 2 aktivní tablety, pak následuje 4denní pauza. Chtěla bych se zeptat...

Lucie. 1. den 4 denní pauzy jste ještě před otěhotněním chráněna. V této pauze by se u Vás mělo též objevit menstruační krvácení. V případě nejistoty v užívání antikoncepce se...

Krásný den, je mi skoro 28 let a 7 let mám diagnostikovanou hypotenzi štítné žlázy a beru Letrox 50 každé ráno. Pokud jsem nebrala antikoncepci, cyklus jsem měla vždy...

Milá Barboro, Váš problém se týká jak gynekologie, tak endokrinologie, já Vám mohu poradit jen s tou endokrinologickou částí. Podle loňského TSH jste tehdy měla hodnoty...

Otehotneni

| Dotaz od: Hana

Mela bych dotaz v lednu tohoto roku jsem si nechala naposled pichnout antikoncepci Depo proveru s pritelem planujem miminko a je mi 39let do dnesniho dne jsem nedostala...

Nezbývá nic než čekat, Depro provera má tu nevýhodu, že může její antikoncepční účinek dobíhat i řadu měsíců.

Otěhotnění

| Dotaz od: Denisa

Chtěla jsem se optat. Již za měsíc budu vysazovat antikoncepci a poté by jsme se s přítelem chtěly snažit o miminko. Měla bych dvě otázky. Je nutno po vysazení počkat nebo jakou...

Po vysazení antikoncepce není třeba dělat žádnou pauzu před otěhotněním. Můžete užívat těhotenské vitamíny. Marihuana u mužů ovlivňuje pohyblivost spermií, tedy snižuje plodnost...

Ca. před dvěma měsíci jsem se léčila s boreliozou, dostávala jsem antibiotika ceftriaxon v infuzích po dobu 14 dnů, užívala jsem také antikoncepci Loette, kterou jsem nevysadila...

Pokud otěhotníte přes užívání hormonální antikoncepce, není to zdravotní indikací k ukončení těhotenství, stejně tak jako užívání cefalosporinových antibiotik. Tyto léky nemají...

Chtěla bych se zeptat.. zda se dá otěhotnět při menstruaci. Mám nepravidelný cyklus po 28-32 dnech a problémy s nefunkční štítnou žlízou, od malička se léčím euthyroxem a...

Otěhotnění při menstruaci je možné. Otěhotnět může i žena, která se léčí se štítnou žlázou a má nepravidelný menstruační cyklus. Menstruace, která se vždy dostavuje po 28-32...

Otěhotnění

| Dotaz od: petra

Před skoro dvěma týdny sem vám podala totaz a pořád se mi nidko neozivá opravdu potřebuju poradit co nejrichleji muj dotas zně.-.: Dobrý den,ráda bych se zeptala jeslti mužu...

Pokud užíváte Estrofem, je to jako kdyby jste užívala antikoncepci. Neměla byste tedy otěhotnět.

Chtěla bych se zeptat, zda je možné být těhotná a mít negativní těhotenský test. Před pěti týdny jsem vysadila po deseti letech antikoncepci (Luisea) a od té doby mám s...

Denisko, pokud od poslední menstruace "meškáte" 28 dní a více, bylo by vhodné navštívit Vašeho gynekologa i přesto, že máte negativní těhotenský test. Hezký večer.

Otěhotnění

| Dotaz od: aneta

Pravidelne beru antikoncepci uz od 15let(je mi 19, ted mi akorat byla zmenena z Minervy na Lindynette 20) po dvou dnech kdy jsem zacala brat prasky z noveho plata, jsem mela...

Myslím,že vaše obavy jsou zbytečné příjemný den

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Michala

Mela jsme s pritelem pohlavni styk a praskl nam kondom neejakuloval do me ale je mozne ze jsem i prez to tehotna? V nedeli jsme mela dostat menstruaci mam 3 den spozdeni a jsem...

Michalo, někdy obsahuje živé spermie i preejakulační tekutina, těhotenství tedy nelze zcela vyloučit. Vzhledem k tomu, že máte již 3 dny zpoždění, není nic jednoduššího, než si...

Otěhotnění po depo-proveře

| Dotaz od: Andrea

Chtěla bych Vás požádat o radu. 5 let jsem chodila na injekce Depo Provera, nikoli kvůli tomu, že bych ji chtěla, ale byla mi lékařkou doporučena jako nejvhodnější antikoncepce...

Často se po vysazení antikoncepce (jakékoli) stává, že i několik měsíců trvá, než se obnoví ovulace. Neplodná z antikoncepce jistě nebudete. Doporučuji pití čistícího ženského...

Otěhotnění

| Dotaz od: alena

Chtěla bych se zeptat. Měla jsem nechráněný pohlavní styk, užívám pravidelně hormonální antikoncepci, po dobrání poslední pilulky z plátíčka uplynula doba 4 dnů a menstruaci...

Pokud berete antikoncepci tak, jak máte, není důvod k obavám a těhotenství je velmi nepravděpodobné. Mohlo by spíše jít o hormonální nerovnováhu.

S přítelem, se často škádlíme a jednoho dne, ho do mě párkrát(zhruba6x) zasunul, neudělal se, nebo něco takového, ale stejně se bojíme.. Co kdyby. Je možné, že bych otěhotněla...

Hezký den Nikolo, samozřejmě určitá šance na otěhotnění je vždycky, udává se, že spermie mohou být na penisu přítomny i bez té "hlavní" ejakulace, jako tzv. "kapičky lásky". Na...

S přítelkyní jsme měli sex 3 dny před očekávanou menstruací a praskl nám kondom v průběhu styku. Přítelkyně nepoužívá hormonální antikoncepci. Chci se zeptat, jaká je šance na...

Martine, pravděpodobost otěhotnění je malá, ale je. Je možné použít postkoitální antikoncepci, Postinor či Escapelle lze užít nejpozději do 72 hodin po pohlavním styku, můžete...

Pramino a otěhotnění

| Dotaz od: Gábina

Chtěla jsem se zeptat: šla jsem k lékaři a ten mi napsal antikoncepci Pramino 28. Ve středu jsem ho začala užívat! po třetím dnu užívání jsem měla nechráněný pohlavní styk. A...

Pokud jste začala s užíváním antikoncepce 1. den cyklu, tzn. v první den menstruačního krvácení, pak jste chráněná okamžitě. V jiném případě se doporučuje alespoň 1 týden jiná...

Chci se zeptat, jak velká pravděpodobnost je otěhotnění, v mém případě. Antikoncepci už beru přes pět let. Pilulky beru vždy před spaním. Tento měsíc se mi podařilo zapomenou...

Pravděpodobnost otěhotnění je nízká, spíše se mohlo objevit špinění před pauzou. Příznaky nejsou specifické, spíše vynechání menstruace vede ženy k provedení těhotenského testu

Jak zabránit otěhotnění.

| Dotaz od: Kateřina

Mám trošku složitější dotaz. Dnes ráno mi skončila menstruace a odpoledne kolem 4 hodiny jsem měla nechráněný pohlavní styk. Kluk se kterým jsem spala se do mě udělal. Hned co...

Pokud jste dnes přestala menstruovat a nechráněný styk byl ten den, tabletku jste si také vzala ten den, je pravděpodobnost otěhotnění minimální. Proti početí existuje tabletka...

Tento měsíc mi začala menstruace 1.12. Od 10.12. jsem pět dní užívala Novo Passit, který údajně díky třezalce tečkované snižuje účinnost hormonální antikoncepce. Další...

Slečno Michaelo. Je sice pravda, že třezalka může ovlivnit metabolismus antikoncepce, lék Novo Passit ale zase není tak "silný", takže bych jeho vliv nepřeceňoval, zvláště pokud...

Beru HA Cleonita (24 aktivních + 4 neaktivní tablety). První tři měsíce jsem špinila, další (minulý) měsíc jsem menses dostala až při třetím dnu užívání placebo tablet. Tento...

Příchod menstruace může kolísat v řádu dnů. Menstruační cyklus je kromě užívané antikoncepce ovlivňován také například Vaším aktuálním zdravotním stavem či hormonálními výkyvy...

Sice radikálnější, ale také další možností antikoncepce je sterilizace. Lze ji provést i bez celkové anestezie endoskopicky cestou vaginální. Do vejcovodů se zavede nástroj...

 celý článek

Uz temer 2 roky se s pritelem snazime o dite (vysadila jsem antikoncepci.) Od te doby nemam absolutnebzadny cyklus (ani menzes ani ovulace). Lecen Clostilbegytem a Dupastonem...

Paní Tyno, bez znalosti výsledků všech provedených vyšetření Vám nemohu řádně odpovědět. Doporučuji hysteroskopii k vyloučení srůstů v dutině děložní. Pokud máte zájem, nabízím...

Pane doktore. Zajímá mě, jestli můžu otěhotnět při pettingu, i když užívám antikoncepci. je možné, že se mi spustila menstruace o 14 dní dříve ? může to být otěhotněním, nebo...

Při pettingu je gravidita nepravděpodobná krvácení bude pravděpodobně ze zapomenuté tablety a tím poklesu hormonálních hladin. Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: Eva

Beru antikoncepci pátým rokem neberu ji v přesnou hodinu, ale cca 2-5 hodin se (někdy) spozdím . S přítelem jsme měli nechráněný sex den před menstruací i během. Je možné...

Pokud není prodleva větší než 12 hodin je antikoncepce spolehlivá. Příjemný den

Ha a otěhotnění

| Dotaz od: Denisa

Chtěla bych se zeptat před 3 měsíci jsem začala brát svoji první antikoncepci Belara a první měsíc jsem měla krvavý výtok při němž jsem mela pohlavní styk je možné že jsem mohla...

V prvních cyklech po nasazení se špinění může vyskytnout, byla-li menses, je těhotenství nepravděpodobné-pokud jste neudělala chybu v užívání, pokud chcete mít úplný klid v...

Nechtěné otěhotnění

| Dotaz od: Jakub

Měl jsme s přítelkiný nechráněný sex bylo to pouze krátké a velmi brzo jsme to zatrhly a jsem si jist že k elakulaci nedošlo ale není nějaká možnost otěhotnění ? moje přítelkyně...

Otěhotnění je možné vždy, existují kapičky lásky,které mohou obsahovat spermie.nemyslím si,že by došlo k otěhotnění, v každém případě pokud bude menstruace normální, není úplně...

Jsem 20 dni od porodu, po akutnim cisarskem rezu, takze jeste v sestinedeli, je mozne otehotnet? Miminko nekojim, jsme na umele vyzive.. je dobre si koupit postinor nebo co by...

I po císařském řezu by se mělo dodržovat šestinedělí, tedy včetně pohlavní abstinence. Navíc po c.s. se nedoporučuje otěhotnět dříve než za 6 - 12 měsíců od porodu kvůli jizvě...

Otěhotnění s ha

| Dotaz od: Karolína

Nedostala jsem již třetí den menstruaci, nikdy se mi to nestalo. Antikoncepci beru již 7 let. Minulý měsíc jsem byla vystavena velkému stresu, spala jsem jen pár hodin denně a i...

Jestliže jste se od vynechání tablet chránila při styku po zbytek cyklu, tak nemusíte mít obavy. Kdy jsou při antikoncepci plodné a neplodné dny sám nevím!

Jeden týden jsem brala antibiotika duomox 1000 a dobrala je v pondělí ráno. V pátek večer jsem pak měla nechráněný sex (v platicku s antikoncepci jsem byla na konci 2. tydne) a...

Antibiotika mohou ovlivnit cyklus-špinění při antikoncepci, ne však účinek na otěhotnění

Užívám antikoncepci Jangee 8 dní a už sem měla nechráněný pohlavní styk. Je možnost těhotenství? Vzala jsem si první prášek a měla jsem slabé krvácení asi hodinku.

Hezký den Natálie, užíváte-li antikoncepci pravidelně, možnost otěhotnění je minimální ( ale samozřejmě při nechráněném pohlavním styku vždy teoretická šance na otěhotnění...

Špinění při antikoncepci

| Dotaz od: Petra

Už šest let beru antikoncepci a teď už rok beru HA Regulon. Momentálně beru třetí plato. Menstruaci mám dostat až za 11 dní, ale včera jsem z ničeho nic začala špinit, bolelo mě...

Pokud berete 3 plato v kontinuálním užívání je špinění časté dokončete plato a dejte si obvyklou 7 denní pauzu. Příjemný den

Riziko otěhotnění

| Dotaz od: Lucie

Poslední menstruaci jsem měla od 27.6 do 2.7. Předtím jsem vysadila antikoncepci Lindynette na 3 měsíce a první pilulku si vzala právě 2.7. a 4.7. jsme měli s přítelem...

Měla jste začít užívat první den menses a ne poslední nyní po dobu 10 dní použijte ještě kondom a kdyby nepřišla menses udělejte si gravitest. Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: Dominika

Beru hormonální antikoncepci Maitalon. V týdnu menstruace, kdy se prášky neberou jsem měla 4. den (čtvrtek) nechráněný pohlavní styk. Následně na to jsem si zapoměla vzít 1. den...

V tom případě pravděpodobnost gravidity je velice malá. Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: Andrea

Chci se zeptat když vysadím antikoncepci a dostanu menstruaci tak jestli hned po ní můžu otěhotnět nebo se musí nějakou dobu ještě počkat. Předem děkuji za odpověď.

Bez obav můžete otěhotnět v dalším cyklu po vysazení antikoncepce. Příjemný den

20.3. Jsem měla menstruaci ze spádu zhruba po 27 dnech. Nové plato jsem měla začít brát v patek 25.3. Ale již jsem nezačala z důvodu vysazení antikoncepce. Další menstruace...

Nejsem gynekolog a proto bych vám doporučila navštívit odborníka. Hezký den.

Laparoskopie + otěhotnění

| Dotaz od: Milada

Od 12 let mám potíže s velmi silnou a bolestivou, tehdy i nepravidelnou menstruací. Ve 14 letech jsem skončila kvuli tomu i v nemocnici. Na tento problém mi nasadili...

Milado, doporučuji navštívit centrum asistované reprodukce a provedení základních vyšetření - hormonální profil, reprodukční imunologie, spermiogram u partnera, apod...

Těhotenství při antikoncepci

| Dotaz od: Daniela

Ráda bych se zeptala, zda je možné otěhotnět při užívání hormonální antikoncepce. Užívám ji přes 11 let. Nyní jsem zapomněla po menstruaci vzít 1.tabletu v balení - Minerva...

Spíše to vypadá na zažívací problém, i když otěhotnění při vynechání tablety o dobu delší než 12 hodin je možné, udělejte si těhotenský test, ten je positivní již 5-7 den po...

Ráda bych znala Váš názor na můj stav z gynekologického hlediska. Je mi 23 a už hodně tedy alespon přes 5 let beru antikoncepci (nejdříve lyndinette a ted MYWY). Ještě než jsem...

Jestli dobře počítám, začal jste brát antikoncepci v 17 letech - to ještě nemusel být váš menstruační cyklus zcela pravidelný a nyní vlastně nevíte, jaký by byl bez antikoncepce...

Byla mi zjištěna neuroborelioza. Příští týden nastupuji na 14 na antibiotika do žíly. Chtěla bych se zeptat po jak dlouhé době se mohu s přítelem pokoušet o miminko? Je možné...

Otěhotnět můžete prakticky hned. Na léčbu neuroboreliózy se používají zpravidla penicilinová nebo cefalosporinová antibiotika, která lze užívat i při těhotenství.

Mám Dotaz ohledně otěhotnění s přítelkyní. Říkala mi že bere antikoncepci pravidelně. Měli jsem spolu poprvé pohlavní styk ale nechráněný a já sem se do ní udělal. Je nějaká...

Milane, pokud Vaše přítelkyně bere pravidelně hormonální antikoncepci, tak pravděpodobnost otěhotnění je velmi malá, ale není nulová, není to 100% ochrana. Účinnost hormonální...

Otěhotneni při menstruace

| Dotaz od: andrea

No v sedmi denni pauze jsem dostala menstruaci a už jsem nezačla brát antikoncepci .Třeti den menstruaci jsem se vyspala s partnerem a on to do mě střik dva krát...tak je možne...

V sedmidenní pauze jste ještě chráněná antikoncepcí.dále už ne.

Chtěla bych se Vás zeptat...Chtěla bych mít miminko a už 10let užívám antikoncepci.zajímá mě,jak dlouho po ukončení užívání mohu otěhotnět.Jestli je lepší nějakou dobu počkat a...

Otěhotnět můžete ihned první měsíc po vysazení antikoncepce. V prvních měsících po vysazení dochází k otěhotnění poměrně často. Miminko to nijak neohrozí, nemusíte s početím čekat.

Otěhotnení

| Dotaz od: Marie

Cca 2 roky beru antikoncepci Katia. Minulí měsíc jsem nedostala menstruaci. Většinou když doberu platičko dostanu mensturaci za 2-3 dny a trvá 3-4 dny. Přiznám se, že občas...

Pokud není antikoncepce brána pravidelně je vždy možnost otěhotnění, pro jistotu si udělejte gravitest a když by se menses nedostavila bude vhodné gynekologické vyšetření...

Již od prosince 2013 neužívám antikoncepci, kterou jsem užívala cca 10 let s jednou roční přestávkou. Od června 2014 se snažíme s přítelem o početí, ale zatím bezúspěšně. V...

Pokud se již rok snažíte cíleně otěhotnět a nedochází k ovulaci je rozhodně na místě cílené vyšetření, zkusit indukci ovulace případě zajít do porady pro sterilitu. Příjemný den

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: lana

Mám jeden určitý problém a nevím jak to vyřešit.Ještě nikdy jsem s nikým nespala V sobotu jsme se s přítelem mazlili a on do mě potom vniknul, nevím jestli uplně ale myslím si...

Z toho jak styk popisujete by k otětotnění mohlo dojít ,20 den cyklu je pravděpodobnost již o něco nižší nedostaví li se menses v ternímu udělejte se těhotenský test a v...

Špinění při antikoncepci

| Dotaz od: Petra

Už šest let beru antikoncepci a teď už rok beru HA Regulon. Momentálně beru třetí plato. Menstruaci mám dostat až za 11 dní, ale včera jsem z ničeho nic začala špinit, bolelo mě...

Chráněná s největší pravděpodobností jste.Jednorázově se špinění může vyskytnout, pokud by se situace opakovala bylo by možné znovu uvažovat o změně preparátu. Příjemný den

Strach z otěhotnění

| Dotaz od: Jana

Mám takoví problém.Beru antikoncepci Chloe.Pravidelně bez zapomínání akorát někdy nevezmu uplne v přesný čas (ale čas je v rozhraní 2 hodin).Mám strach z otěhotnění.Jaká je...

Při pravidelném užívání antikoncepce jste spolehlivě před otěhotněním chráněna.

Otěhotnění

| Dotaz od: Tynexa

Chtěla bych se zeptat jaké je riziko otěhotnění když beru antikoncepci Lunafem 2. den teprve a ještě mám menstruaci. Když jsem měla s přítelem nechráněný sex, je to možné?

Možné to je, antikoncepce nechrání od 1.dne,ale až tak za týden.

Otěhotnění po interupci.

| Dotaz od: Lenka

Paní doktorko. V polovině prosince jsem byla na miniinterupci.vše v pořádku,bez komplikací.po šestinedělí jsem si byla u dr.pro antikoncepci,a čekala na menstruaci,abych ji...

Pokud to bylo po šestinedělí,tak by mělo být vše v pořádku. rentgen je v 1.trimestru rizikový, může poškodit plod.záleží,který den vývoje proběhlo ozáření. pokud je gravidita...

Otěhotnění

| Dotaz od: Tereza

Už dva měsíce beru pečlivě každý den antikoncepci Lindynette 20 a po osmi denní pauze kdy jsem měla menstruaci. Poslední den jsem souložila se svým přítelem a on se do mne...

Pokud berete antikoncepci pravidelně, tak je šance na otěhotnění je pod 0,1%

Otěhotnění

| Dotaz od: Radka

Začala jsem brát antikoncepci a po 8 dnech jsem měla nechránění styk, pilku jsem si vzala tak půl hodiny před tím. Druhý den ráno mě bolelo břicho a krvácela jsem. Je možné že...

Pokud jste tabletky užívala správně bez zapomínání, měla byste být chráněna před otěhotněním.

Dotaz na antikoncepci chloe

| Dotaz od: Ivan

Moje přítelkyně užívá antikoncepci Chloe. V pondělí si nevzala tabletku s tím že ji v úterý přijdou měsíčky, ale měsíčky ji přišly až ve čtvertek, takže 3 dny nebrala tabletky a...

Přítelkyně zřejmě udělala 7 denní plánovanou pauzu mezi jednotlivými platíčky antikoncepce. Jestliže užívání tablet před pauzou bylo pravidelné, byla před otěhotněním chráněna i...

Mám nové prášky aritiza a zajímalo by mě, jestli po tom, co jsem dobrala minulé platíčko jiných prášku a udělala jsem si klasickou pauzu a navázala hned na 8 den první pilulkou...

Pokud se jednalo o podobný kombinovaný preparát, tak ano.

Dlouhodobě (4 roky) užívám antikoncepci, ale nedopatřením jsem ji vynechala a nemohla plato dobrat z důvodu ukradení (od 7. tablety vynecháno) a použila jsem postinor 2. Poté...

Správný postup je v příbalovém letáku Začíná se užívat první den menstruačního cyklu, tj. první den menstruačního krvácení. Např. menstruační krvácení začalo v pátek...

Otěhotnění

| Dotaz od: Sylvie

Na konci prvního tydne, co jsem brala antikoncepci, jsem uplně vynechala jednu tabletku.. Vím, že bych na antikoncepci teď neměla spoléhat. Teď bych za 5-7 dnů měla dostat...

Nevím jestli zcela rozumím: v prvním týdnu užívání HAK jste vynechala tabletku a nechránila jste se při pohlavním styku? Pokud to tak je, otěhotnět opravdu můžete a je možné...

Riziko otěhotnění

| Dotaz od: Anežka

Chtěla bych se zeptat jaké je riziko těhotnění,když bez si bez přestávky nechávám aplikovat už asi rok a půl antikoncepci Depo provera.Přítel do mne i ejakuloval,tak jestli je...

Depo Provera je spolehlivá gestagení antikoncepce nemusíte mít obavy. Příjemný den

Otehotnění

| Dotaz od: Lucie

Chtěla bych se zeptat po jak dlouhé době vysazení antikoncepce můžu otěhotnět? antikoncepci jsem vysadila v lednu a menstuaci mám každý měsíc po 28 dnech už mám skoro 3 letého...

Jestliže jste vysadila v lednu antikoncepci do května je velmi krátká doba na závěry ohledně otěhotnění a vašemu dotazu na lék na dozrávání vajíček nerozumím příjemný den

Už asi rok ma trápi otázka, či ten týždeň, keď prestanem brať antikoncepciu kvôli menštruácii.. či aj cez ten týždeň môžem mať pohlavný styk nechránený.. Beriem Artiziu, 3...

Při pravidelném užívání tablet jste před otěhotněním chráněna i během týdenní pauzy.

Ha jangee proti otěhotnění

| Dotaz od: Michaela

Mohla bych se zeptat. Beru antikoncepci Jangee a tento týden beru jen tablety bílé (placebo). Chrání mě i tyto bílé tablety stejně jako ty růžové, které beru 3 týdny plně při...

Antikoncepce Vás chrání i v době placebových tablet, pokud začnete další platíčko.

Změna v antikoncepci

| Dotaz od: Jana

Chtěla bych požádat o radu. Již 5 let beru antikoncepci Foxinette. Předtím jsem měla Jeanine také 5 let. A vzhledem k tomu, že už mi bude 30let a ještě stále neuvažuji o dítěti...

Pravděpodobnost otěhotnění je stejná po vysazení jakéhokoliv preparátu, dejte na doporučení vaší lékařky. Příjemný den

Vysazení ha a otěhotnění

| Dotaz od: Jiří

Chci se Vás zeptat, moje partnerka měla velmi silnou menstruaci od samého počátku, od 13 let, celou dobu proto bere HA. V říjnu jí bude 29 a v zimě bychom se chtěli pokusit o...

Nemohu předvídat co bude, až si budete přát graviditu vysadíte antikoncepci a když by se vyskytly problémy pak vám jistě gynekolog poradí jaká bude nejvhodnější léčba. Příjemný...

Riziko otěhotnění

| Dotaz od: Kristyna

Nejsem si jistá jestli jsem těhotná.Posledni menstruaci jsem měla 25.11-2.12. A s pritelem jsem spala 17.12. S ocharnou,ale asi za 20-30min na to byl ve mě znova ale bez ochrany...

Popsaným způsobem mohlo sice k otěhotnění dojít, nicméně opakovaná negativita testu znamená, že je to velmi velmi nepravděpodobné - "rozhození" cyklu bude dáno týdnem užívání...

Otěhotnění

| Dotaz od: Eva

Snažíme se s přítelem od prosince o miminko, ale zatím se nezadařilo. Je mi čerstvě 30, příteli 36 (ten už děti z předchozího vztahu má). Já antikoncepci už 5 let neužívám...

Evo, díky za dotaz, důležité je, že máte pravidelnou menstruaci, pravidelnou ovulaci, kompenzovanou štítnou žlázu. Od prosince ještě není dlouhá doba, zkuste se na otěhotnění...

Otehotneni

| Dotaz od: andrea

Chtěla jsem se zeptat když moje gynekološka si mysli že beru antikoncepci a ja ji neberu už druhy měsíc a otěhotněla jsem jestli zjisti že jsem tu antikoncepci nebrala dekuji

Ne nezjistí,ale je nesmyslné jí to neříci příjemný den

Otěhotnění po vysazení

| Dotaz od: Pavla

Mám dotaz u prvního dítěte jsem po 7 letech braní antikoncepce otěhotněla po 2 letech cca. Ted beru 1r a 3m antikoncepci zajímá mě za jak dlouho bych opět otěhotněla po tak...

Otěhotnět je možno již v prvním cyklu po vysazení antikoncepce. Příjemný den

Antikoncepce a otěhotnění

| Dotaz od: Barbora

Již 3. měsícem beru antikoncepci Bonadea. Jenže ji neberu každy den ve stejnou dobu př.: ( pondeli v 8 rano, úterý v 16:00 , středa zase rano ...) a pred 16 dni jsem spala se...

Prodleva by neměla být delší než 12 hodin procentově se možnost případné gravidity vyjádřit nedá zopakujte test s odstupem cca 10 dní. Příjemný den

Pravděpodobnost otěhotnění

| Dotaz od: markéta

Ahoj chci se zeptat jsme s přítelem už 16 let a nikdy jsem nebrala antikoncepci ani jsme neměli prezervativ,dávali jsme si jen pozor,je možné ,budeme mít problém mít dítě nebo...

Markéto, největší pravděpodobnost otěhotnění je během ovulace, to je kolem 14. dne menstruačního cyklu, těhotenský test si udělejte po 14 dnech od příp. oplodnění. Zatím se...

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Adéla

Chci se zeptat, zda je možné, že jsem těhotná. Poslední pohlavní styk, jsem měla 18.srpna,ale brala jsem antikoncepci. Dělala jsem si asi 3tydny po styku 2x těhot.test a byl...

Těhotná byste být neměla. Pokud máte potíže, doporučuji navštívit gynekologa (i pro Váš klid k absolutnímu vyloučení těhotenství), a dále vyšetřit moč k vyloučení zánětu v...

Ráda bych se zeptala, jak dlouho po dobrání penicilinového antibiotika (Penicilin VK 500mg), je třeba používat další ochranou metodu před otěhotněním, užívám antikoncepci Logest...

Ochranu užívejte ještě 7 dní po dobrání ATB.

Otěhotnění

| Dotaz od: alena

Chtěla bych se zeptat. Měla jsem nechráněný pohlavní styk, užívám pravidelně hormonální antikoncepci, po dobrání poslední pilulky z plátíčka uplynula doba 4 dnů a menstruaci...

Pokud berete antikoncepci tak, jak máte, není důvod k obavám a těhotenství je velmi nepravděpodobné. Mohlo by spíše jít o hormonální nerovnováhu.

Riziko otěhotnění ?

| Dotaz od: Irena

Paní doktorko, předem se velmi omlouvám za svůj hloupý dotaz, ale zatěžuje to již delší dobu moji hlavu a ráda bych znala odpověď odborníka: Nemohu ze zdravotních důvodů užívat...

Hloupý dotaz to určutě není, spousta žen to řeší, třeba i maminek u jejich holčiček. Takto otěhotnět nelze, to sperma by muselo být čerstvé a zavedeno do pochvy. Spermie mimo...

Otehotneni po umele interupci

| Dotaz od: Barbora

V 8.tydnu tehotenstvi jsem sla na umely potrat.Den pred interupci jsme meli s pritelem nechraneny pohl. styk.Den pote mi udelali interupci, po propusteni 2.den jsem mela jen...

Milá Barčo, při UPT (umělé přerušení těhotenství) se důkladně vyčistí dutina dělohy, takže otěhotnění ze styku den před výkonem je skoro nemožné. Pokud neplánujete otěhotnění...

V neděli jsem měla s přítelem nechráněný sex..samozřejmě zapomněl,že jsem přestala brát antikoncepci, tak jsem jela do lékárny a užila EllaOne. (1h po styku) V pondělí jsme...

Vážená paní, EllaOne je spolehlivý preparát,další tabletu rozhodně neberte a pro jistotu do konce cyklu použijte ještě kondom. Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: veronika

Řeším následující problém: Poté, co mi nesedla antikoncepce, jsem ji musela po delším užívání vyměnit, jelikož jsem krvácela mimo menstruaci. Výměna nepomohla, antikoncepci...

V případě, že se menstruace nedostaví, zopakujte těhotenský test s týdenním odstupem. V případě negativity si můžete být jistá, že těhotná nejste.

Problémy s antikoncepcí

| Dotaz od: eva

Obracim se na Vás kvůli dlouhodobějším gynekologickým problémům ve spojitosti s antikoncepcí. v 18 letech jsem začala užívat antikoncepci Chloe, ve stejném okamžiku jsem...

Je v každém případě nutné gynekologické vyšetření, pokud vylučujete graviditu bude se jednat o hormonálmí poruchu, a bylo by dobré kontrolní vyšetření mikrobního obrazu...

Otěhotnění

| Dotaz od: Petra

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká možnost otěhotnět při 4 dnu měsíčku, s opřítelem jsem krátce a tohle bylo nečekané. antikoncepci neberu aspoň 3 měsíce. Děkuji za...

Petro, pokud se opravdu jednalo o nechráněný styk, můžete otěhotnět i při menstruaci. S pozdravem, MUDr. Klímová

Možné otěhotnění?

| Dotaz od: Anna

Užívám hormonální antikoncepci. Z posledního platíčka jsem si vzala o dva prášky méně, aby se menstruace dostavila o dva dny dříve. Čili místo neděle jsem skončila v pátek...

Domnívám se,že těhotná nebudete,ale postup ,který popisujete,jak pilulky užívate, je nestandardní a není doporučen.Užívejte pilulky, tak jak je doporučeno.

Otěhotnění

| Dotaz od: Hana

Dorbý den, mam trochu obavy z otěhotnění. Měla jsem těsně před menstruací nechráněný sex. Beru antikoncepci. Je pravděpodobné, že bych mohla otěhotnět? Děkuju za odpověď

Pokud jste neudělala chybu v užívání,ke graviditě by nemělo dojít,jste chráněna. Příjemný den

Otěhotnění v šestinedělí

| Dotaz od: Alice

Předem chci říct,že jsem vlastní hloupostí dostala do nepříjemné situace,a je mi to trapné,ale musím se zeptat. 26.8. jsem podstoupila miniinterupci.14 dní poté,jsme se s...

Ovulaci jste asi zatím neměla, ale stoprocentně to nelze říci. Pokud nejste 72 hodin po styku, nelze již Postinor použít. Navštivte gynekologa a nechte si předepsat antikoncepci...

Zacala jsem ve ctvrtek vecer (1.den krvaceni ms) uzivat antikoncepci Verezana (3x21) v utery vecer už bylo krvaceni nepatrne, probehl styk bez dalsi ochrany - pocitam s tim, ze...

Nemějte obavy již v tomto cyklu jste chráněna. Příjemný den

Antikoncepce a otěhotnění

| Dotaz od: Petra

Paní doktorko, chtěla jsem se zeptat, pravidelně beru každý den ve 20:00 antikoncepci Pramino, včera jsem ale zapomněla a vzala jsem si ji až ve 24:00. Mezitím jsem ale měla...

4 hodiny později jsou v limitu, neotěhotněla jste kvůli tomu. Praminoje třífázová antikoncepce,neměla byste ji brát v kuse, ale dělat pauzy, jinak budete špinit. Pokud chcete...

Otěhotnění

| Dotaz od: Barbora

V sexuálních otázkách jsem celkem nová. Vždy jsem měla jen známosti na jednu noc, kdy byl po ruce kondom. Teď už mám 5 měsíců přítele. Beru antikoncepci Lunafem(přes půl roku, a...

Kouření ani občasné vypití alkoholu nesnižuje účinek antikoncepce, nicméně s přibývajícím věkem budou stoupat rizika nežádoucích účinků antikoncepce pokud s kouřením neskončíte.

Možnost otěhotnění?

| Dotaz od: Martina

Antikoncepci beru už 5 let. Chci se zeptat zda je možné aby se stalo že při pauze se mestruace nedostaví vůbec? Může to být způsobeno např. stresem? Antikoncepci beru správně a...

V případě pochybností navštivte svého gynekologa, který Vás může vyšetřit a posoudit, nakolik je stav v pořádku. Užívání hormonální antikoncepce neprospívá přirozenému...

Moje 18ti letá dcera užívá asi rok antikoncepci. Asi 2 měsíce po začátku užívání se u ní objevila alergie (vyrážka), kožní lékař naordinoval zyrtec. Při jeho užívání se alergie...

Samozřejmě tzv. bariérovou ochranu (kondom, pesar), která kromě toho, že nemívá žádné nežádoucí účinky, chrání i před nákazou pohlavními nemocemi.

Již několik let užívám hormonální antikoncepci z důvodu tvoření cyst na vaječníkách. Jenže jsem zhruba před rokem přešla z logestu na yasminalle a bohužel se musím přiznat, že...

Pokud máte menses je gravidita nepravděpodobná,pokud chcete mít absolutní jistotu udělejte si gravitest sama. Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: Jana | z mobilní aplikace

Už jsem několikrát psala a dekuji za vaše odpovědi :) jen více popisu jak to semnou vypadá . Uz jsem nějak 5 mésicu po zámlklém těhu, po te mi zjistili menší dělohu nez by měla...

K popisu Vašeho stavu přesněji by bylo třeba přesnějšího vstupu-tedy informací, výsledky ultrazvuků, hormonálních profilů z krve, event.dalších vyšetření. Klidně požádejte svého...

Chtěli bychom dítě beru antikoncepci a slyšela jsem že by se měla na nějaký čas vysadit a pak zkusit otěhotnět.Zajímá mě zda.li to je pravda a ohrozila bych nějak plod kdybych...

Hned po vysazení je naopak největší šance, že otěhotníte, a plod to neohrozí.

Otěhotnění

| Dotaz od: Anonymka | z mobilní aplikace

V úterý jsem dostala menstruaci a zároveň jsem začala brát hormonální antikoncepci Artizia. V pátek jsem měla sex s přítelem bez kondomu a vyvrcholil do mě. Je nějaké riziko...

V tom případě je riziko gravidity minimální. Příjemný den

Neberu antikoncepci a s partnerem používáme při sexu kondom,můžu otěhotnět bez kondomu i když partner před vyvrcholením soulož přeruší? Nebo se do těla ,,vyplavuje" něco i během...

Přerušovaný styk je nejméně spolehlivá metoda ochrany před otěhotněním, rozhodně by jste se měla postarat o bezpečnější způsob. Příjemný den

Mám takový problém. Před dvěma dny jsem spala poprvé se svým přítelem a on se do mě udělal a já mám strach že můžu být těhotná. Antikoncepci beru pravidelně, ale stejně mám...

Účinnost jednotlivých metod (nejen léků) antikoncepce se hodnotí. Stejně jako u všech léků - na rozdíl od volně prodejních doplňků nebo alterantivních postupů u různých...

Neumíte si představit ranní kávu bez cigarety a během dne nezůstane u jedné? Pokud zároveň užíváte některou z moderních hormonálních antikoncepčních metod, měla byste cigarety...

 celý článek

Uz pul roku neberu antikoncepci, protoze chceme miminko. Pred tydnem jsem byla u gynekologa a ten mi rekl, ze budu mit druhy den ovulaci. Hned jsme toho s manzelem vyuzili, ale...

Hezký den Terezo, samozřejmě těhotná být můžete, ale na druhou stranu špinění po dobu 3-4 dnů nebývá brzkým příznakem těhotenství. Teoreticky by se mohlo jednat o tzv...

Po 5 ti letech uzivani Depo Provery, jsem se rozhodla antikoncepci vysadit a pokusit se s partnerem o miminko. Posledni davku Depo Provery jsem si pichla zacatkem zari 2015. V...

V prvé řadě navštivte gynekologa, je nutné vyšetření, jak se Vaše tělo srovnává s následky Depo-Provery. Fertilita může nastoupit až po roce a půl.

Otěhotnět po antikoncepci

| Dotaz od: marcela

Obracím se na vás s dotazem jaká je nejdelší doba čekání než se tělo vyčistí od antikoncepce? Brala jsem léta HARMONET, po té mi předepsal doktor PRAMINO, prášky jsem vysadila...

Otěhotnět můžete hned po vysazení antikoncepce. Tělo již máte zbavené hormonů. Navíc ne každý cyklus můžete obvykle otěhotnět, často se stává, že až tak každý 6.až 7. měsíc...

Otěhotnění s ha

| Dotaz od: Karolína

Nedostala jsem již třetí den menstruaci, nikdy se mi to nestalo. Antikoncepci beru již 7 let. Minulý měsíc jsem byla vystavena velkému stresu, spala jsem jen pár hodin denně a i...

Stres se na cyklu může podílet pro jistotu ji můžete udělat gravitest. Příjemný den

Riziko otěhotnění

| Dotaz od: Kristýna

Chtěla bych se zeptat.. Již 10 dnem používám antikoncepci (Tri-regol) .. Jenže dnes se nám s přítelem stalo to,že nám praskl kondom.. Přítel se do něj sice neudělal,ale bylo v...

Antikoncepce začíná chránit cca 10. den. Tedy riziko není nijak vysoké. Nicméně pokud budete mít zpoždění, udělejte si pro jistotu těhot. test. Hezký den.

Otěhotnění

| Dotaz od: Hana

V roce 2014 říjen jsem po 3 letech vysadila antikoncepci a pokoušeli jsme se už tedy skoro rok o otěhotnění,menstruační cyklus mám nepravidelný,3x vyvolávaný injekcí agolutin...

Paní Hano, neznám přesně výsledky spermiogramu Vašeho manžela, ale pokud se jedná o patologický spermiogram, doporučil bych další vyšetření - viz zde http://www...

Aka antikoncepcia?

| Dotaz od: jana

Mam 33 rokov a rozmyslam nad zavedeni vnutromaternicoveho telieska. Uz 1 dieta mam a druhe zatial neplanujem,mozno casom. Mavam migreny preto nechcem hormonalne ani tablety ani...

Nitroděložní tělíska jsou prakticky všechna stejně kvalitní, nejlepší variantou je Mirena , i když je to hormonální tělísko, působí lokálně v dutině děložní a na migrénu by...

Tromboza, embolie- otěhotnění

| Dotaz od: tamotam

Jsem měsíc po zjištěné tromboze v levé noze (lýtko)a prodělané plicní embolii. Nyní užívám warfarin. Mám zakázanou hormon.antikoncepci a prozatím nedoporučené otěhotnění. Mám...

Risiko je pro Vás,měsíc po prodělané plicní embolii na graviditu pomýšlet je nerozum,vyčkejte až internista a gynekolog vám řeknou, že akutní nebezpečí pominulo warfarin je v...

Je mi 15 let,beru antikoncepci od 26.3.2015.S mým přítelem jsem poprvé spala 13.7,nechráněně a později taky, jelikož mi gynekolozka rekla,že nemusím mit strach,ale teď mám...

Nevím jakou antikoncepci máte předepsanou u většiny preparátů po 21 aktivních tabletách je 7 denní pauza v které přichází menses, u některých je balení 24+4, v každém případě si...

Chtela bych se zeptat. Ve stredu 3.11. Jsem si zapomnela vzit antikoncepci (Yosefinne) pokracovala jsem podle navodu vzala jsem si v pravidelnou dobu obe naraz-ve ctvrtek a v...

Jestliže se užití tablety opozdí o méně než 24 hodin, není kontracepční ochrana snížena. Je třeba užít tabletu okamžitě, jakmile si vzpomenete, a další tablety pak užívat v...

Beru antikoncepci Dienille a dostala jsem antibiotika Biseptol 480 beru dva ráno a dva večer na zánět ledvin a močových cest. Mají tyto antibiotika nějaký vliv na antikoncepci ?

Samotná antibiotika vliv na otěhotnění při antikoncepci nemají

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Barbora

Chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění, když partner nevyvrcholil a já měla antikoncepci (nuvaring), kterou jsem však vyjmula o tři dny později než se správně...

Barbaro, možnost otěhotnění je velmi malá, ale 100% se vyloučit nedá. Hezký den. Dr. Krákora M.

Chtěla bych se zeptat, jestli bych mohla kvůli otěhotnění vysadit antikoncepci Janin před dobrání platíčka. Respektive bychom chtěli s manželem miminko na léto a chtěli bychom...

Platíčko rozhodně doberte,nastalo by nepravidelné krvácení,odmenstruujte a v dalším cyklu se již můžete o graviditu snažit. Příjemný den

Pokus o otěhotnění a borelióza

| Dotaz od: Michaela

Pokoušíme se s manželem o dítě, těhotná zatím nejsem. Manželovi teď diagnostikovali boreliózu v 1. stádiu a jeho praktický lékař mu nasadil silná antibiotika na celý měsíc...

Kvalita ani počet spermií by neměly být ovlivněny,ale chcete li mít naprostou jistotu použijte antikoncepci na dobu užívání antibiotik i když je to až zbytečná opatrnost...

Otěhotnění

| Dotaz od: Eva

Chtěla bych se zeptat už 7 měsícu se snažím otěhotnět ale pořád nic lékař mi říkal že mám vše v pořádku může to byt tím že jsem pět let brala antikoncepci tak než se to tělo...

Antikoncepcí kterou jste brala to jistě nebude, pokud se již tak dlouho snažíte otěhotnět obraťte se na poradnu pro sterilitu,které jsou při větších nemocnicích, tam mají...

Chtěla bych se zeptat, když jsem s přítelem měla pohlavní styk, měli jsme kondom , ale prasknul, ale větší množství vyteklo ven. beru antikoncepci už 7 měsícem a nevzala jsem...

Přesný výpočet rizika otěhotnění Vám těžko říci, ale bude malé - vzhledem k tomu, že berete hormonální antikoncepci (jednorázové opomenutí jste vyřešila adekvátně, důležité je...

Otěhotnění

| Dotaz od: Markéta

Je mi 28 let, 8 let jsem brala antikoncepci (Cilest, Gracial) koncem dubna jsem ji vysadila z důvodu otěhotnění. Ihned po vysazení se dostavila menstruace, ale od té doby již ne...

Bylo by vhodné aplikovat Agolutin amp k vyvolání zda se menses dostaví a poté měření bazálních testů spolu s ovulačními testy

Otěhotnění při pettingu

| Dotaz od: Tomáš

S přítelkyní už nějakou dobu provozujem petting, tedy třeme se pohlavními orgány o sebe. Zpozdila se jí menstruace o 3 dny. Bere Antikoncepci Nelya, a to tak že když ji vysadí...

Pokud nedošlo k chybě v užívání je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: Sandra | z mobilní aplikace

Pravidelně užívám hormonální antikoncepci ayreen. S přítelem jsme měli pohlavní styk během menstruace i s ejakulací dovnitř. Bylo to druhý den probíhající menstruace, která byla...

Menses při antikoncepci je obyčejně slabší gravidita není pravděpodobná pokud chcete mít jistotu udělejte si gravitest s odstupem cca 10 dní. Příjemný den

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Michalea

Nedávno jsem mela s přítelem nechráněný sex. Nepoužívám antikoncepci. Dozvěděla jsem se, že možnost otehotneni je, kvůli tzv."kapickam lásky", které obsahují male...

Otázka je poněkud nesmyslná: nemůžete být "jen trochu těhotná," tedy "nějaká velká šance" je nesmyslem. Pokud nechcete být těhotná a pokud tedy chcete mít chráněný pohlavní...

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Simona

S užíváním antikoncepce jsem začala až druhý den menstruace (v neděli). Už v týdnu (v pátek) jsem měla styk. Vím, že se v takovém případě týden musím chránit ještě jinou metodou...

Těhotná byste být neměla, bolesti v podbřišku nemusí souviset s těhotenstvím.

Otehotneni

| Dotaz od: APOLENAKA

Chci se zeptat chodila jsem na antikoncepci injekce a ted sem ji vynechala protoze chci otehotnet .zajak dlouhou dobu bych mohla otehotnet ?

To nikdo neví, je to individuální a záléží na náhodě a přízni přírody. Hodně štěstí. Pokud ale myslíte Depo proveru, interval pro návrat menstruace je měsíc až jeden rok i více...

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Aneta

Chtěla bych se zeptat zda je možné, abych otěhotněla, když můj přítel ejakuloval "na povrch", ale těsně po té mi do vaginy strčil prsty. Žádnou antikoncepci neberu a na pilulku...

Záleží jestli měl na prstech ejakulát nebo ne.pokud ne, můžete být klidná, pokud ano, šance je,ikdyž malá.

Možné otěhotnění?

| Dotaz od: dagmar

Rada bych vas poprosila o konzultaci, posledne menzes jsem mela 16.3 pote ke konci mesice jsem mela pohlavni styk jako ochranu jsme pouzili kondom nicmene jednou jsme se...

Pokud jste na pochybách a jeden test Vám vyšel pozitivní, je možné, že k oplození skutečně došlo i přesto, že Váš partner neejakuloval - před samotnou ejakulací dochází k výronu...

Beru antikoncepci KATYA a myslím,že jí beru poctivě a pravidelně. Asi před měsícem,když jsem brala 6.prášek jsem měla pohlavní styk s přítelem. Obvykle ejakuluje mimo mě,ale v...

Pokud jste neudělala chybu v užívání,nedělejte si starosti,antikoncepce je velmi spolehlivá,a sperma není silnější,je ho jen více,myslím,že by k rozptýlení vašich obav by byl...

Možné otěhotnění

| Dotaz od: Michaela

Chtěla bych se zeptat, jak je velká pravděpodobnost, že bych mohla otěhotnět. Beru antikoncepci Tri-regol a minulý týden jsem měla 7-denní pauzu. Prášek vždy začínám brát v...

Buďte v klidu, účinek antikoncepce není ohrožen.

Mám přítelkyni a chceme zkusit sex ale. Dá se otěhotnět když nebude brát antikoncepci a já nebudu mít kondom?Při vzrušení mi z penisu vytéká taková průzračná lepkavá hmota...

Bez hormonální antikoncepce a bez kondomu přítelkyně otěhotnět může, i když se Vám podaří penis vytáhnout z pochvy ještě před vyvrcholením. Protože skutečně ještě před...

Menstruace a otěhotnění

| Dotaz od: Pan P.

Chtěl bych se zeptat, S přítelkyní jsme měli před měsícem nechráněný pohlavní styk. Bere antikoncepci již několik let. Minulý pátek jí měla přijít menstruace, ale nepřišla...

Pokud vaše přítelkyně bere antikoncepci pravidelně, těhotenství je prakticky vyloučené. Ale i tak bych doporučovala provést běžný těhotenský test z lékárny. Mírné krvácení...

Nechtěné otěhotnění

| Dotaz od: Jitka

Mám dotaz ohledně nechtěného otěhotnění. Před necelými dvěma týdny jsem měla první pohlavní styk, zároveň také nechráněný. Neužívám žádnou antikoncepci a kondom jsme neměli...

Jestliže menses proběhly normálně nemáte se čeho obávat, pro klid v duši si kupte v lékarně těhotenský test, ale je to až nadbytečná opatrnost. V každém případě by jste měla...

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Eliška

S přítelem jsme se milovali, ejakuloval mi na břicho, ale něco se dostalo i do okolí vagíny a na ni. Hned poté jsem se utřela. Mám asi 4 dny před ovulací. Je možnost, že bych...

Při nechráněném pohlavním styku existuje vždy nějaké riziko, že otěhotníte. Pokud přítel ejakuloval mimo pochvu,není to riziko mo veliké, ale v případě, že se Vám opozdí...

Otěhotnění a antikoncepce

| Dotaz od: Michaela

Je mi 23 let a antikoncepci beru osmým rokem. Začali jsme s přítelem uvažovat o založení rodiny a proto bych se Vás chtěla zeptat, zda by mě po vysazení HA mohly čekat nějaké...

Antikoncepce obvykle komplikace s otěhotněním nezpůsobuje, naopak často dochází k otěhotnění hned po jejím vysazení. Můžete tedy otěhotnět hned následující cyklus po vysazení...

Byl mi zjištěn PCO. Lékařka mi sdělila, že laparoskopii se nejspíše nevyhnu. Všude se doslýchám a čtu, jak je více způsobu prvotní ,,léčby" - ano, zkoušela jsem asi 3cykly...

Pochopila jsem správně, že plánujete otěhotnět? Pak tedy logicky není možné nasadit antikoncepci. Clostilbegyt je lékem volby, pokud však tento postup nepomůže, přichází na řadu...

Strach z otehotneni

| Dotaz od: Evelina

Mam dotaz . 11.8 jsem mela sex se svym pritelem s ochranou. Po zkoumani ochrana nepraskla a pritel se ani neudelal. Byli jsme velmi opatrni. Ale ted bych to mela dostat + - 2...

Vyčkejte na menstruaci. Pokud se nedostaví, udělejte si tets. Pokud budete mít styk pravidelně, navštivte gynekologa pro antikoncepci. je to lepší než se stále takto stresovat.

Mám dotaz na otěhotnění během menstruace. Antikoncepci beru pravidelně, ale tento měsíc jsem ji musela vynechat. Nechráněný styk jsme měli v polovině menstruace tohoto měsíce...

Při menses je možnost gravidity velmi málo pravděpodobná. Příjemný den

Pravděpodobnost otěhotnění?

| Dotaz od: Luciana

Pred tyden cca jsem uplne poprve spala s mim pritelem. Pritel mel ochranu,ale ja ne. Nic mene,se bojim jestli nemohu byt gravidni. Pritel se sice neudelal ani do me ani venku...

K otěhotnění mohlo dojít, nedostaví li se menses udělejte si těhotenský test,případně navštivte gynekologa a postarejte se o antikoncepci. Příjemný den.

Otěhotnění

| Dotaz od: Pavla

Chtěla jsem se zeptat. Od června bych chtěla přestat brát antikoncepci. Budeme se snažit o miminko. Je mi jasné, že když přestanu brát HA že okamžitě otěhotním, ale zajímalo by...

Není nikde řečeno,že by jste okamžitě po vysazení antikoncepce otěhotněla, žádná statistika vám na tuhle otázku kdy otěhotníte neodpoví, léky na oddálení menses otěhotnění...

Vliv operace na otěhotnění

| Dotaz od: Myška

Moc Vám děkuji za možnost konzultace. Chci se zeptat, jaky vliv na moje pripadne otehotneni ma operace kterou jsem prodelala pred 6 lety.. Jednalo se o odstraneni cysty na...

I po takové operaci, jakou jste prodělala můžete otěhotnět, ale pravděpodobně to bude trvat déle, než kdybyste měla oba vaječníky a vejcovody. Jestliže nyní menstruujete...

Otěhotnění

| Dotaz od: Michaela

S přítelem se už 9 měsíců snažíme o miminko a stále se nám to nedaří, jsme už z toho zoufalí, nikdy jsem nebrala antikoncepci,mohl by jste prosím poradit jak otěhotnět ? Děkuji...

Kolik je vám a partnerovi let byla jste někdy těhotná ?

Obavy z otěhotnění

| Dotaz od: Kateřina

Včera jsem měla s přítelem pohlavní styk. Beru HA - Bonadeu, dnes 12. tableta. Ale s ní jsem i dostala dnes angínu a Penicilin. Jak velká je možnost zpětného otěhotnění? Ty...

Antibiotika ovlivní antikoncepci méně než se traduje po dobu užívání pro jistotu můžete použít ještě kondom. Příjemný den

Otehotneni

| Dotaz od: Nikol | z mobilní aplikace

Ptala jsem se zda muzu otehotnet kdyz jsem panna (s pritelem jsme sice provozovali pohlavni styk ale ja se porad stahuju proto mi jeste neprotrhl blanu) ale presto se do mne...

Pokud užíváte antikoncepci a neuděláte chybu je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Nat

Pane doktore, chtěla bych se Vás zeptat na možnost nechtěného otěhotnění. 20.11. jsem měla naposledy menstruaci, 26. a 29. listopadu do mne přítel ejakuloval, ale beru...

Bez vyšetření těžko odpovědět je potřeba zkontrolovat krevní HCG které je kvantitativní a vyšetření včetně ultrazvuku. Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: Monika | z mobilní aplikace

Krásné poledne. Beru HA rhonya již tak půl roku, pravidelně. S přítelem plánujeme miminko. Nyní mám sedmidenní pauzu na menstruaci a chci se Vás zeptat, kdy by bylo...

Vysaďte antikoncepci a hned začněte. Není třeba pauza:)

Chtěl bych se zeptat, zda moje přítelkyně může otěhotnět potom co jsem šáhl na ubrousek se spermatem a pak až po několika minutách šel uspokojit svou přítelkyni ruce jsem si...

OTĚHOTNĚT MŮŽE!!! Jistě je menší, pravděpodobně výrazně menší, risiko, než kdybyste ejakuloval do pochvy své přítelkyně, ale rozhodně není vyloučené. Jednak jsou spermie...

Antibiotika a otěhotnění

| Dotaz od: Petra

Užívám pravidelne antikoncepci jeanine a momentálně antibiotika doxybene. Mela jsem sex s přítelem 2 dny po dobrani pilulek, v menstruacni pauze, a on to udělal do me. Můžu byt...

V tom případě není gravidita pravděpodobná. Příjemný den

Snaha o otěhotnění

| Dotaz od: Zuzana

Je mi 30 let.Od 18 do 28 let jsem užívala antikoncepci, nikdy jsem neměla žádné gynekologické problémy. Mám hypotyreózu, celiakii a astma, ale na vše jsem léčena a dodržuji...

Upřímně s vaší lékařkou souhlasím, ikdyž jiný lékař by třeba nesouhlasil. Raději bych podstoupila osobně IVF než laparoskopickou operaci na průchodnost vejcovodů. určitě...

Užívala jsem HA Essete (21 tb) a v 7 denní pauze na menstruaci jsem měla nechráněný styk. Po pauze jsem začala brát Nyssiela, která má tablet 28. Je možné, že jsem těhotná? Mám...

Pokud jste navázala jak jste měla, tak těhotná byste být neměla. Pravděpodobně to bude změnou HAK.

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Anežka

Chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou antikoncepci 16.10. Jsem měla nechráněný sex přítel se do mě udělal a 25.10 jsem dostala měsíčky.. podle testu těhotná nejsem ale...

Teoreticky byste těhotná být neměla, protože máte menstruaci. Samozřejmě minimální riziko tu je vždy - i při používání antikoncepce (a některé ženy menstruují i v těhotenství...

Můj problém je docela obsáhlý proto Vám napíši vše důležité. Beru HAK Minerva již rok. Poslední menstruaci jsem měla od 7.12.13 a první pilulku z platíčka po menstruaci jsem si...

Měla by být vstřebaná, těhotná byste být neměla. Pro Vaši jistotu bych udělala test v době příští menstruace.

Otěhotnění po depo-proveře

| Dotaz od: Andrea

Chtěla bych Vás požádat o radu. 5 let jsem chodila na injekce Depo Provera, nikoli kvůli tomu, že bych ji chtěla, ale byla mi lékařkou doporučena jako nejvhodnější antikoncepce...

Často se po vysazení antikoncepce (jakékoli) stává, že i několik měsíců trvá, než se obnoví ovulace. Neplodná z antikoncepce jistě nebudete. Doporučuji pití čistícího ženského...

Je mi 17 a nedavno jsme se milovali s přítelem,ale poněvadž nepoužívám žádnou antikoncepci,tak se vždy jenom tak laskáme,ale ted nam to nedalo a tak přítel svým penisem jezdil...

Asi Vás příliš nepotěším, ale otěhotnět žena může i při nekoitálních praktikách (petting, necking, atd.). Záleží na tom, zda se spermie, ať už při ejakulaci přímo, nebo třeba...

Tento týden mi zjistili, že mám dost špatné žilní stěny v dolních končetinách (pořád mě bolí, neuvolní se) a paní doktorka mi na to dala Detralex. Chtěla jsem teď už přestat...

Dokud neotěhotníte, můžete bez obav Detralex užívat. Vzhledem k diabetu a poškození cév se s Vaším lékařem (praktickým a/nebo internistou -diabetologem, prostě s tím, který zná...

Zpětné otěhotnění

| Dotaz od: Jitka

Včera večer (úterý) jsem začala brát antibiotika gyrablock a algifenové kapky (1x 20 kapek). V neděli večer jsem měla pohlavní styk s přerušovanou souloží. Tzn. uběhlo přes 48...

Nelze říci, nevím, zda berete antikoncepci a kdy jste měla poslední menstruaci,jestli je pravidelná a kdy máte ovulaci. Pokud ovulace proběhla po styku a spwerma se dostalo do...

Zdravím, chtěla bych se zeptat. Před třemi a něco týdny jsem mněla chránení sex, ale antikoncepci neberu. 3 týden ráno bylo pálivé močení, tak jsen zřejmně někde nastydla...

Antibiotika jistě potrat nezpůsobují a pokud byla menses 14,6 není gravidita pravděpodobná. Příjemný den

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Michala

Mela jsme s pritelem pohlavni styk a praskl nam kondom neejakuloval do me ale je mozne ze jsem i prez to tehotna? V nedeli jsme mela dostat menstruaci mam 3 den spozdeni a jsem...

Michalo, někdy obsahuje živé spermie i preejakulační tekutina, těhotenství tedy nelze zcela vyloučit. Vzhledem k tomu, že máte již 3 dny zpoždění, není nic jednoduššího, než si...

Otěhotnění

| Dotaz od: Ivana

Chtěla bych se zeptat už skoro 2 roky beru antikoncepci CILEST před mesíce jsem ji vysadila na 1 mesic po menstruaci 7 dní jsem ji zacala brát znovu chtěla bych se zeptat vzala...

Abo,otěhotnění je možné, po pauze jste měla postupovat podle návodu Užívání zahajte první den menstruačního cyklu (první den krvácení. Příjemný den

Otěhotnění v mezičase

| Dotaz od: Jan

Rád bych se zeptal zda může přítelkyně otěhotnět, když jsme měli nechráněný sex v době, kdy dobrala plátíčko antikoncepce a čekala menstruaci. Menstruace se u ní dostaví...

V mezipauze mezi platíčky antikoncepce je zajištěna ochrana, nemusíte se bát,pokud bere přítelkyně antikoncepci pravidelně.

Užívám antikoncepci Yaz. 24 tabletek a 4 bílé (bez antikoncepčních látek). V sobotu byl první den, kdy začnu brát bílé tablety a v průběhu týdne se dostaví menstruace. A v tuto...

Pokud jste nedělal chybu v užívání, pak jste chráněna i při braní bílých tabletek. Příjemný den.

Otěhotnění

| Dotaz od: Marie

Chtěla jsem se Vás zeptat, brala jsem rok a 3 měsíce antikoncepci Minervu. A ted jsem jí vysadila 2.5.2015. A pokoušíme se o miminko. A 26.5. jsem si dělala těhotenský test a...

Pokud jste stále neodmenstruovala a jste těhotná, test by měl být jasně positivní. Pokud už jste odmenstruovala, mohla to být falešně positivní reakce testu nebo tzv...

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Žaneta Brůhová

Mela jsem problemi z menstruaci doslala sem prasky na hormony a brala jsem mezi tim antikoncepci adele pak sem prechazela 1ledna mi zacla menstruace 8ledna mi skoncila 16 ledna...

Žaneto, pro příště bych Vás poprosila o lepší úroveň Vašeho psaného projevu. Opravdu mi dělá problém se v textu vyznat a pochopit, co a kdy jste brala. Jednak mi není jasné...

Otehotneni

| Dotaz od: Karina

Mam posledni mesic pocit tehotenstvi. Jiz skoro pul roku uzivam pravidelne hormonalni antikoncepci. Nyni prebiram druhe platicko. Posledni dobou mam mirny tlak v prsou, belavy...

Pokud užíváte pravidelně nemusíte mít obavy,antikoncepce je spolehlivá,pocity které máte může způsobovat i preparát ,který máte nasazený,mohla by být na místě i úvaha o jeho...

Otěhotnění

| Dotaz od: Katka

Mám dotaz. Před týdnem jsem musela vysadit antikoncepci kvůli plánované operaci. 14.7 jsem dostala menstruaci, která trvala do 17.7 .. Dnes jsme měli s přítelem nechráněný styk...

Pokud jste vysadila antikoncepci a byl nechráněný styk pak samozřejmě graviditu nelze vyloučit. Příjemný den

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Lucie

Při pohlavní styku s přítelem nepoužíváme kontom, ale nikdy se do mně neudělal, vždy před vyvrcholením ho vytáhl. Takže nikdy se do mně neudělal. Je možné že i tak otěhotním...

Přerušovaný styk není příliš spolehlivá metoda. Příjemný den

Moznost otehotneni

| Dotaz od: anezka

Chtela bych se zeptat.. již půl roku mám antikoncepci Depo provera a přítel do mě ejakuloval,je možné otěhotnět? Děkuji za odpověď.

Depo provera se aplikuje jednou za 3 měsíce,potom má spolehlivý antikoncepční účinek. Příjemný den

Mám již dvě děti, je mi 27 let. Mám zavedeno nehormonální tělísko, protože po hormonální antikoncepci mi bylo hodně špatně. Bohužel mi momentálně mešká menstruace cca o 5 dní...

Aleno! Záleží, jakou smlouvu máte se svou pojišťovnou uzavřenu, ale interupce se obykle neproplácejí a s tímto dotazem se obraťte na zástupce své pojišťovny. Potrat by Vám...

Otěhotnění

| Dotaz od: petra

V Listopadu jsem přišla v 19. týdnu o dvojčátka, lékaři mi nedokázali říci příčinu dodnes, prý infekce, měla jsem vysokou hladinu bílkoviny. Všechny testy ale byli v pořádku v...

Petro! Osobně si myslím, že může být prostě ještě příliš brzy. Že jste napoprvé otěhotněli snadno a brzy není zárukou úspěchu do budoucna. Méně se upínejte na těhotenstsví...

Strach z otěhotnění

| Dotaz od: Kristina

Je mi 16 let a dnes jsem měla nechráněný sex, ale partner se vystříkal na mne. V preejakulátu by spermie být něměly, protože se předtím vymočil. A poté jsem šla i já, protože...

Při nechráněném styku je vždy možnost gravidity ,pokud by se menses nedostavily udělejte si gravitest a bylo by dobré postarat se o antikoncepci. Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: Martin

Pane doktore, dívka mi řekla, že se v žádném případě nemusím bát ejakulace, protože nemůže otěhotnět. Antikoncepci nebere. Prý byla na potratu ( mým odhadem 2-3 roky zpět ) a...

Musel bych uvidět operační zprávu z nemocnice,aby vám mohl dát odpověď,ale myslím,že i zde platí nikdy neříkej nikdy. Příjemný den

Otěhotněni´

| Dotaz od: bla bla | z mobilní aplikace

Když jsem vyhazoval ubrousek se spermatem a pak si utřel ruku a pak šel uspokojit svou přítelkyni rukou, je možné , že by mohla otěhotnět? je jí 14, nevím zda si může vzít...

Může, měla by, i když je pravděpodobnost otěhotnění za těchto okolností není velká. Obecně by měla mít regulerní antikoncepci, pokud má sexuální život. Nechtěná gravidita by...

Možnost otěhotnění?

| Dotaz od: Jana

Užívám antikoncepci Jeanine a začala jsem brát antibiotika Dalacin C. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění, jestliže jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk? Antibiotika...

Antibiotika snižují účinnost antikoncepce doporučuje se v cyklu, kdy antibiotika užíváte kombinace metod,například kondom Příjemný den

Již druhým rokem mám zavedenou Danu,do teď vše v pořádku.Nyní jsem zjistila,že jsem těhotná.Co bude následovat?Bude případná interupce zdarma?

UPT by mělo být indikované a placené pojišťovnou. je to gravidita přes antikoncepci v děloze.

Včera jsem měla nechráněný pohlavní styk. Beru antikoncepci jangee 0,03 mg / 3 mg a jsem v posledním týdnu. V neděli jesm začla brát antibiotika Penbene 1000 000. Bojím se že...

Pokud jste bez zapomínání užívala antikoncepci, není důvod obávat se otěhotnění. Antibiotika jako Penbene účinek antikoncepce nesníží.

Chtěla bych se zeptat zda je možné abych byla těhotná. Antikoncepci (Katya) beru pravidelně již rok, tento měsíc jsem nevynechala žádnou tabletu a brala jsem vše poctivě. S...

Hormonální antikoncepce je vysoce spolehlivá, ale ne stoprocentní. Pokud jste po vysazení neodmenstruovala, doporučuji udělat si těhotenský test. Když bude negativní, je vše v...

Otěhotnění při ha

| Dotaz od: Marie

Ráda bych se Vás zeptala, jestli může mít dobrání platíčka HA vliv na špatný vývoj plodu, pokud žena omylem otěhotní při braní HA a nevědomky tomu dobere antikoncepci tak, jak...

Není risiko poškození plodu ani v případě, že žena otěhotní během užívání tablet. ¨Příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: aneta

Pravidelne beru antikoncepci uz od 15let(je mi 19, ted mi akorat byla zmenena z Minervy na Lindynette 20) po dvou dnech kdy jsem zacala brat prasky z noveho plata, jsem mela...

Myslím,že vaše obavy jsou zbytečné příjemný den

Otěhotnění

| Dotaz od: Míša

V r. 1994 jsem prodělala opakovanou resekci kraniofaryngeomu, hypopitiutarizmus na substituci.Užívám Hydrokortison a Letrox, a hormonální antikoncepci, abych pravidelně...

Míšo! Oplození přirozenou cestou, samozřejmě. To je možné, jsou-li splněny všechny podmínky : zralé vajíčko, průchodné vejcovody, připravená děloha, nastavení hormonů...

Riziko otěhotnění

| Dotaz od: Jana

Jaké je riziko při pravidelném užívání hormonální antikoncepce? Antikoncepci užívám déle než dva roky, s přítelem máme pravidelný nechráněný styk. Za celou dobu užívání jsem...

Pokud myslíte riziko otěhotnění,tak minimální.nic není 100%,ale antikoncepce hormonální je absolutně nejspolehlivější,pokud ji užíváte pravidelně.nemusíte se bát otěhotnění.jen...

Beru už přes rok a půl antikoncepci a pravidelně ,ale ted mám podezdření že jsem těhotná.Test sem si zatím neděla,ale chtěla bych se zeptat jak je to s interupcí jelikož již...

Pokud máte podezření, že jste těhotná, bude vhodné, abyste si udělala těhotenský test. Interrupce se platí i v případě užívání hormonální antikoncepce. Nelze doložit, že...

V sobotu jsem užila první tabletu antikoncepce Artizia.Asi hodinu potom se mi udělalo nevolno a zvracela jsem.Včera už jsem užila tabletu, ale už jsem nezvracela.Jen mi je pořád...

Používejte 7 dní ještě kondom, riziko otěhotnění z nevstřebané tabletky zde je.

Otěhotnění po menstruaci

| Dotaz od: Barbora

Mám otázku. Už asi půl roku neberu antikoncepci, kterou jsem brala cca 5 let. A od vysazení jsem doteď měla nepravidelný cyklus,menstruaci jsem měla silnější a o několik dnů...

Jestli byla menses 30.1 těhotenství je nepravděpodobné,klidně vyčkete menses a když by se nedostavily pak si udělejte test příjemný den

Ptám se pouze hypoteticky (no, tedy za svoji kamarádku), ale pokud si žena, která je stále panna seznámí s mužem, a má s ním svůj první pohlavní styk, a je ve věku, kdy jiné...

Jano, otěhotnění (pokud má Vaše kamarádka stále menstruaci) rozhodně nelze vyloučit, na věk jako antikoncepci bych nespoléhala. A také si myslím, že pokud je kamarádce přes 40...

Otěhotnění

| Dotaz od: Veronika | z mobilní aplikace

Včera jsem si vzala první prášek po 7.denní pauze,měla jsem sex..nemůžu být těhotná? Přijde mi,že to ani nemá žádné účinky :-D třeba teď je mi špatně a opravdu mám z toho strach...

Pokud jste brala antikoncepci v minulém cyklu jak jste měla, těhotná nebudete. Pokud Vám je špatně po antikoncepci, lze ji vyměnit za jinou. To záleží na domluvě s Vaším...

Bylo možné otěhotnění?

| Dotaz od: Pavla

Paní doktorko. Nejdříve bych Vám chtěla říct, že si Vaší práce v poradně vážím. Ráda bych se Vám svěřila s mým problémem. Cca 5 let jsem brala spokojeně HA Pramino, nyní mi...

Otěhotnění se v tomto případě vyloučit nedá,udělejte si gravitest,který je positivní již 5-6 den po koncepci a kdyby byl positivní navštivte gynekologii k provedení krevního...

Otěhotnění

| Dotaz od: Martina

Mám otázku brala jsem cca 6 měsícu antikoncepci a teď jsme se s přítelem rozhodli mít miminko a snažíme se cca 3 měsíce a pořád nic tak nevím zda to může být tím než se tělo...

Nečekejte graviditu hned po vysazení antikoncepce, hlavně všemu nechte volný průběh. Začněte řešit plodnost až po cca 1,5roce pravidelného nechráněného styku. Cyklus máte...

Strach o otěhotnění

| Dotaz od: Michaela

Chci se zeptat,jestli je možné otěhotnět,když sem si dala antikoncepci zhruba 2h. před pohl. stykem a když se přítel do mě udělal? Děkuji předem za odpověď.

Pokud užíváte antikoncepci pravidelně není důvod obavám. Příjemný den

Mám tu jeden problém, se kterým bych se chtěla poradit. Užívám antikoncepci Lindynette 20 už cca 3-4 měsíců. Vždycky si beru prášek kolem 7- 8h ráno. 10. října jsem si zapomněla...

Gravidita se vyloučit nedá pokud se nedostaví menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

Ha jangee proti otěhotnění

| Dotaz od: Michaela

Mohla bych se zeptat. Beru antikoncepci Jangee a tento týden beru jen tablety bílé (placebo). Chrání mě i tyto bílé tablety stejně jako ty růžové, které beru 3 týdny plně při...

Při užívání této antikoncepce jste plně chráněna po celou dobu užívání Příjemný den

Vliv antibiotik na antikoncepci

| Dotaz od: Veronika

Beru antikoncepci Minerva a na hnisavou angínu mi doktor předepsal antibiotika Augmentin. Asi tak den, dva dny po dobrání jsem měla sex, ale nenechali jse to dojít až k...

Pravděpodobnost otěhotnění je velmi malá.

Chci se zeptat , zda je pravěpodobnost otěhotnění . Menstr. cyklus mam nepravidelný 28-34 dní . Poslední PS byl 7.12 a druhy den 8.12 2015 a menstruaci jsem dostala 13.12 2015...

Pokud jste dostala normálně silnou menses a test je negativní je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

Otehotneni

| Dotaz od: Simonka

Chtela bych se zeptat jsem tedka 22 dni po operaci cisty a zistili mi endimetriozu ve velkem stadu a nasadili mi antikoncepci mohla bych ji po 2 mesicich vysadit a pokusit se o...

O graviditu se můžete pokusit i když je pravděpodobné, že endometrióza bude vyžadovat delší léčbu. Příjemný den

Ha a otěhotnění

| Dotaz od: Lucie

Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem je možné, že žena otěhotní i přes skutečnost, že užívá hormonální antikoncepci. Poslední dobou to slyším dost často, tak se chci zeptat...

Odpověď je n celý román, prostoru moc není. Často ženy nepřiznají, že vynechaly tabletu, užívaly antibiotika nebo léky, kterésnižují účinnost antikoncepce, průjem, zvracení apod...

Beru antikoncepci Katya teprve prvním měsícem.Je mi 16 a s přítelem jsme spolu rok.Antikoncepce již byla chtěná z obou stran,zároveŇ potřebná, protože jsem chudokrevná a mám...

Anno, menstruace se nedostaví hned po dobrání platíčka. Je nutné, aby v krvi klesly hladiny hormonů a pak se objeví do 5 dnů lehké krvácení, někdy jen špinění. Určitě přijde...

Chtěla jsem se zeptat po dohodě s přítelem jsme se rozhodli pořídit si miminko. Minulý měsíc konkrétně 10. ledna jsem vzala poslední pilulku dne 14. ledna jsem měla menstruaci a...

Cyklus se musí nastartovat, dejte tomu čas, menstruace nemusí chodit přesně jako při antikoncepci. Ovulační testy bych nyní rozhodně nedělala, akorát Vás rozhodí psychicky...

Nechtěné otěhotnění

| Dotaz od: Tereza

Jsem zoufalá!S přítelem jsme se moc rozvášnili,zapoměli na to,že neberu žádnou antikoncepci a ke všemu štěstí nepoužili ani kondom..Přítel do mě ejakuloval.Začali sme to hned...

Ten lék je na předpis, předepisuje ho gynekolog, doplácí se. 72 hodin je správná informace. Jmenuje se Postinor, ev. jsou i další ke stejnému použití.

Otěhotnění po menstruaci

| Dotaz od: Tereza

Beru antikoncepci Lindynette už přes půl roku. V tomto měsíci jsem si v polovině platíčka zapomněla jednu pilulku vzít, ale platíčko jsem dobrala celé a týdenní pauzu jsem měla...

Risiko sice existuje,ale je minimální. Příjemný den

Dnes jsem měla nechráněný pohlavní styk s mým přítelem a on se do mě trochu udělal. Chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Ještě mám druhý dotaz. Jaká je...

Zjevně Vám chybí základní informace a jste navíc vedenalichou nadějí: v prvním případě je pravděpodobnost vysoká, ve věku, jejž udáváte, je pro vysokou plodnost (fertilitu...

Otěhotnění

| Dotaz od: Jaroslava

Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho si myslíte že se mi srovná ovulace po vysazení antikoncepce, s přítelem jsme se začali snažit o miminko v červenci a zatim se nám nedaří...

Cyklus se srovná během dvou měsíců, pokud máte delší cyklus než 28 dní, nic se neděje, pokud je pravidelně.odchylka pár dní je zanedbatelná.co se týče spermatu z pochvy, je to...

Pravděpodobnost otěhotnění

| Dotaz od: Denisa

Jaká je pravděpodobnost otěhotnět. Minulý měsíc jsem přestala brát antikoncepci. Poslední menstruaci jsem měla 30.9, měla jsem to 5 dní. Teď s přítelem spíme každý den a nevím...

Pravděpodobnost je 50/50 (ANO/NE). Těhotenství se v moči dá prokázat cca 5 až devět dní po oplodnění (tj.průměrně týden po oplodnění, jistější je to spíš o týden později). Co se...

Prevence před otěhotněním.

| Dotaz od: zuzana

Chtěla bych vás poprosit o radu...Začala jsem užívat antikoncepci (Natalya) při prvním dni menstruace(v sobotu) zároveň užívám antibiotika na angínu a tento víkend bych měla být...

Pokud začnete užívat antikoncepci při prvním dnu menstruačního krvácení, jste před otěhotněním chráněna ihned. Běžná antibiotika na účinek hormonální antikoncepce prakticky vliv...

Otěhotnění

| Dotaz od: Kateřina

Beru antikoncepci Belara. Dobrala jsem plato a hned brala další abych neměla menstruaci a to jsem tak udělala pak ještě jednou (po sobě) Dobírám prášek v úterý a v sobotu...

Udělejte si těhot.test, doporučuji dodržovat 7denní pauzy,pokud se stav nezlepší, navštivte gynekologa. Více Vám nyní poradit nelze.

Otěhotnění před mc

| Dotaz od: Nikola

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné otěhotnět při nechráněném styku den před menstruačním cyklem, když beru pravidelně antikoncepci?

Pokud berete antikoncepci pravidelně,tak je pravděpodobnost téměř nulová.

Chtela bych se zeptat, zda je mozne, ze bych otehotnela i pres to, ze jsem brala antikoncepci. Menstruace se dostavila, ale je slaba, tehotensky test negativni. Mam vsak strach...

Menstrauce slábne při antikoncepci, těhotenství je málo pravděpodobné. Zopakujte test za cca 3 tý.

Brala jsem na angínu antibiotika Penbene. Současně užívám pravidelně antikoncepci Asumate. Den před tím, než jsem začala brát antibiotika se do mě přítel udělal. Snížila se...

Antibiotika penicilinového typu by účinnost antikoncepce neměla snižovat, teoreticky to ale možné je (například mechanismem ovlivnění střevní flóry a odlišeného vstřebávání léků...

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Anežka

:) , v pondělí jsme si byla "píchnout" 1. injekční antikoncepci a v pátek večer jsme měli s přítelem pohlavní styk. Přítel se do mě neudělal,ale měla jsem pocit,že něco málo...

Pokud nedošlo přímo k ejakulaci do pochvy, tak je pravděpodobnost otěhotnění téměř nulová

Antikoncepce a otěhotnění

| Dotaz od: Śárka

Ráda bych se zeptala brala jsem 10let v kuse antikoncepci nyni jsem pred půl rokem vysadila planujeme miminko nebudu mit problémy otěhotnět?a někde jsem se dočetla ze po delším...

Po vysazení antikoncepce se doporučuje alespoň 3-6 měsíců nechat tělo odpočinout, následně by již mělo otěhotnění probíhat bez problémů. Pokud přesto potíže přetrvávají, je...

Otěhotnění

| Dotaz od: Lucie

Je možné, že jsem těhotná, přestože beru antikoncepci a po čtrnácti dnech po styku jsem měla menstruační krvácení? Prášky beru pravidelně, občas si vezmu pilulku do 12 hodin od...

Nejlepší ujištění vám dá těhotenský test. Koupíte ho v každé lékárně.

Je mi 19 let. Beru dva měsíce antikoncepci Cleosensa. poslední menstruaci jsem mela začátek 2.3. A konec asi 8.3. Prášky beru pravidelně , ale někdy se stane ze zapomenu a vezmu...

Pokud byla prodleva 12 hodin gravidita se nedá vyloučit udělejte si gravitest. Příjemný den

Možnost otěhotnění

| Dotaz od: Dana

Je mi 42let mám 3 děti, v 36 letech jsem prodělala mozkovou mrtvici s pěti epileptickými záchvaty, beru léky na epilepsii a srážlivot krve , mám zakázanou antikoncepci a bojím...

Pokud máte zpoždění v cyklu, udělejte si těhotenský test. Pokud bude pozitivní a Vy další dítě nechcete, budete se muset rozhodnout pro předčasné ukončení těhotenství...

Možnost otěhotnení

| Dotaz od: Barbora

Měla jsem sex s přítelem používám antikoncepci cleosensa a nedala jsem si přestávku týden a beru 2platíčko za sebou a k tomu jsem dostala antibiotika nolicon na zanět močového...

Pravděpodobnost je stejná jako když užíváte antikoncepci, Nolicin ani absence pauzy na tom nic nemění.

Minulý týden 7.8.2014 jsem dostala vodnaty průjem a zvracení. V úterý 8.7 mi byli také nasazeny antibiotika Abactal. Zvracení a průjem skončil pátek 11.8. S přítelem jsem měla...

Pravděpodobně udáváte špatné data, ale pokud byl průjem a zvracení pak možnost gravidity existuje, bylo by vhodné udělat si gravitest,a když krvácení do týdne nepřestane pak by...

Agolutin a otěhotnění

| Dotaz od: Aneta

Už 7 let se potýkám s nepravidelnou menstruací, ve 14ti letech mi byly operativně odstraněny cysty na ovariích. Pak jsem brala asi půl roku Duphaston, menstruace chodila...

Z Vašeho dotazu usuzuji, že příčina je pravděpodobně hormonální porucha, když byl cyklus pravidelný s Duphastonem. Ovšem otázkou je, jak s ovulací. Já osobně bych Vás poslala do...

Byla mi pri laparoskopii diagnostikovana endometrioza, ktera byla odstranena laserem. Nyni mi lekar doporucil brat tri az sest mesicu antikoncepci microgynon. Chtela bych...

Endometrióza vyžaduje nepřetržité braní antikoncepce po dobu až 6 měsíců aby byla zvýšena pravděpodobnost vyléčení a tím i zvýšena naděje na budoucí graviditu, záměrné...

Otehotneni

| Dotaz od: E.

Chtela bych se zeptat, jestli muzu byt tehotna, kdyz jsem vysadila antikoncepci (v sobotu rano posledni pilulka, Menyan) a v ten den vecer + dalsi den odpoledne jsem mela sex...

Gravidita je nepravděpodobná nyní by během 7 dní po vysazení měla přijít menses. Příjemný den

Šance na otěhotnění

| Dotaz od: Radka

Před 4 měsíci jsem po 10 letech vysadila hormonální antikoncepci(HA)(Diane 35)a snažíme se 4.měsíc počít dítě a zatím se nedaří.Měřím si bazální teplotu, ovulace u mě je 15 den...

Radko! Po vysazení HA, zvláště po víceletém nepřerušovaném braní, je spíše normou, že trvá dlouhé měsíce (i více než rok), než se menstruační cyklus ustálí a je možné...

Pravděpodobnost otěhotnění

| Dotaz od: Kateřina

Už přibližně 3 roky užívám hormonální antikoncepci MISTRA. Během menstruace je při užívání pauza 7 dnů a poté se opět nasazuje další platíčko. Osobně se mi ale doba menstruace...

Antikoncepce Vás chrání i v sedmidenní pauze. V celé pauze, nejen při menstruace.

Pane doktore, 3 týdny beru antikoncepci Jangee. V pátek jsem ji ale zapomněla užít (předpředposlední pilulka ve 3.řadě) a uvědomila jsem si to až v sobotu ráno, kdy jsem si...

V případě opomenutí které je delší než 12 hodin se gravidita vyloučit nedá pokud by se menses nedostavily udělejte si gravitest který je positivní již kolem 6 dne po případné...

Otěhotněníí

| Dotaz od: Romana

Před třemi lety jsem začala brát antikoncepci Bonadea kvůli nepravidelné menstruaci,která byla ovlivněna cystami. Před měsícem jsem antikoncepci vysadila, protože se s přítelem...

Po vysazení HAK někdy dochází k tzv. postpill amenoree - vynechání pravidelného menstr. krvácení. Tento stav se většinou sám upraví, pokud by menstruace nedorazila ani další...

Chtela jsem se zeptat,beru delší dobu antikoncepci a měla jsem sex po půl roce a přítel se do mě vystříkl,může se stát,že otěhotním ?

Marie, pokud berete správně antikoncepci, možnost otěhotnění i při nechráněném styku je téměř vyloučena. Přeji pěkný večer.

Mám takový problém dneska mi doktor zjistil zánět průdušek. Beru antikoncepci. Antibiotika jsem zatím neměla, dnes začnu s prvním práškem. Před návštěvou lékaře jsem s přítelem...

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje,chcete li mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom, onemocnění účinek antikoncepce nesníží. Příjemný den

Možné otěhotnění

| Dotaz od: Petra

Má dotaz. Používám třífázovou antikoncepci Pramino 28 a zapomněla jsem udělat týdenní přestávku, kdy by se měla dostavit menstruace, Antikoncepci jsem tedy brala 6 týdnů a v té...

Těhotná nebudete, slabá menstruace nebo krvácení během cyklu je důsledek nerovnováhy. Pokud potřebujete posunout cyklus, berte jen tablety poslední fáze z dalšího platíčka.

Otěhotnění

| Dotaz od: Klára

Chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci Dienille a nyní beru již druhé plato. Z toho plata jsem si jeden prášek vůbec nevzala (myslím, že to bylo v prvním týdnu) a ve druhém...

Riziko je, antikoncepci nutno brát pravidelně, aby měla správný účinek. Jistě proveďte těhotenský test cca 5 dní po oček.menstruaci, ikdyž budete špinit nebo krvácet.

Riziko otěhotnění

| Dotaz od: Anna

Užívám 4 měsíce gestagenní antikoncepci a beru ji každý den pravidelně. V pondělí 25.4 jsem ji brala také, avšak mám obavy, že jsem část hormonů obsažených v pilulce nespolkla...

Myslím,že v tomto případě je riziko gravidity minimální. |Příjemný den

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
Články: Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
O spojitosti mezi hlubokou...
Alergie hrozí i při čištění zubů
Články: Alergie hrozí i při čištění zubů
Dvakrát denně dvě minuty...
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vaginální výtok: poznáte, co je normální, a co už ne?
Na akromegalii mohou upozornit bolest hlavy i potíže s očima
Články: Na akromegalii mohou upozornit bolest hlavy i potíže s očima
Typické příznaky spojené s...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®

Soutěžte o krém pro péči o suchou pokožku  celý článek

x