Remood

Podobné štítky

Anxiolytika

Remood a neurol

| Dotaz od: Věruna | z mobilní aplikace

Z dlouhodobého stresu se u mě vyskytují panické ataky. Po prvním záchvatu mi byl předepsán neurol 0,25 večer před spaním jsem si ho měla brát, ale užívala jsem ho jen v případě...

Remood byste měla užívat 1x denně po probuzení. Pokud je to jen trochu možné, zkuste si přeorganizovat režim dne, abyste nepracovala do noci, ale byla vzhůru během denního...

 

Rada bych se vas zeptala, jestli ma nekdo z vas zkusenosti s lekem Remood na panickou poruchu..Trpim zachvaty, brala jsem nejdriv diazepam, ale i presto se to stalo, dale Neurol...

Každý lék může mít nežádoucí účinky, ale neznamená to, že je budete mít právě Vy. Zhoršení psychického stavu bylo hlášeno vzácně, tj. méně než u jednoho pacienta z tisíce. Proto...



 celý článek

Remood - panická úzkost

| Dotaz od: Radka

Dlouhodobě užívám Remood, nyní 1/4 denně, po komplikovanějším životním období se mi náhle zhoršil stabilizovaný stav. Stačí jen navýšit např. na půlku denně? Obávám se...

Milá paní Radko, určitě nezůstávejte se svým zhoršením stavu sama, co nejdříve vyhledejte svého ošetřujícího psychiatra, rozhodne o optimalizaci Vaší léčby,.Možná Vám pro...

Podobné štítky

Anxiolytika

Remood nežádoucí účinky

| Dotaz od: Lukáš

Dostal sem na uzkosti remood beru ho prvni 2dny pul tablety a je my hrozne zle pali me oci hlava me boli nevolnost a spatne mysleni nevim zda mam pokracovat v lecbe jsem hrozne...

Paroxetin neboli Remood firmně, prakticky žádné vedlejší učinky nemá, někdy zpočátku lehká nevolnost, ale spíš se jedná o sugesci, doporučoval bych vydržet 4-6 týdnů event. se...

Působení ad

| Dotaz od: Radim Valach

Chtěl jsem Vás požádat o radu.Beru cca.3 měsíc EFECTIN na úzkost,vč.občasných úbytků energie,napětí,nervozity,přehané-opakované obavy a strachy,ale účinek nic moc,je to pořád...

Změnu medikace bych doporučoval probrat přímo s ošetřujícím lékařem, který zná Váš přesný zdravotní stav. Neuvážené změny totiž mohou způsobit více škody než užitku. Hezký den.

Forlax 10 g

Schizofrenie

| Dotaz od: Misa

Je mi 27 let a 5 let mam diagnostikovanou paranoidni schizofrenii, rezidualni schizofrenii a smisenou poruchu osobnosri. Hlasy jsem uz rok nemela, kdykoliv jsem je mela, tak...

Milá Miso. Začnu od podlahy. My lékaři máme k dispozici tabulky pro takzvané interakce(tedy nežádoucí účinky léků mezi sebou). Existují pouze tabulky na kombinaci maximálně...

Vysoky tep

| Dotaz od: Lukáš

Měl bych na vás dotaz. Cca před 11lety se mi při práci stala taková příhoda od které mám problémy až dodnes. Tahl jsem za sebou dva voziky (každy cca 80kg) a v jednu chvili mi...

Bude dobré se poradit ze svým ošetřujícím lékařem, jestli nebude lepší vrátit Remood. Vaše potíže jsou pravděpodobně psychického rázu, protože na ně působí léky na psychiku...

Motání hlavy

| Dotaz od: hana

Před rokem mi lékař stanovil diagnozu stavy úzkosti,nasadil mi prášky remod....Měl jsem časté motání hlavy,pocity šlapání do prázdna.po práškách mi nějakou dobu bylo dobře,ale...

Remood je vynikající protiúzkostné antidepresívum.Vaše příznaky mohou měnit charakter,jako vnímavá citlivá bytost jistě procházíte různými obdobími.Navštivte,prosím,lékaře,který...

Úzkost

| Dotaz od: Jan

Paní doktorko .Chtěl by sem se vás zeptat na můj zdravotní problém .Beru už lék Cipralex 10 mg asi 2 roky + lék Pregabalin Sandoz 75 mg .Ale pořád se necítím dobře občas mi buší...

Zdravím Jane, oba vaše léky jsou antidepresiva, ale každé ze všech dalších antidepresiv je přece jen trochu jiné a trochu jinak působí...takže někdy je potřeba zkoušet i jiné...

Léky

| Dotaz od: Martin

Já jsem Muž,věk:37let TK:136/92 P:91( bez léků) Váha:93-95Kg prosím o aktuální zhodnocení uvedených hodnot a příp. nasazení léků. Mám 5 cm jizvu po operaci kýly ve svých 5...

Milý Martine, to je mnoho otázek najednou, avšak na tyto otázky by Vám měl odpověď Váš ošetřující psychiatr, který Vám ty léky,o kterých píšete, předepisuje.

Panická porucha

| Dotaz od: Karel

Po několika vyšetření mi byla diagnostikována panická porucha. Jako léčba mi bylo doporučeno uživat oxazepam ráno a v poledne 1/2 tablety, ráno ke snídani 1/2 tablety Remood a...

Nástup účinku psychiatrických léků může být i několik týdnů stejně tak i vedlejších reakcí na léčbu. Někdy vedlejší projevy s délkou užívání preparátu postupně odezní. Určitě...

Psychoterapie místo antidepresiv

| Dotaz od: Tomáš

Je mi 19 let a tento rok maturuji na gymplu. Prožíval jsem celkem stresové období, nicméně bylo i hůř, takže nevím, proč se to stalo zrovna tehdy... V září minulého roku se mi...

Dle vámi popisovaných příznaků s nejspíše jednalo o panickou ataku. Psychoterapie by byla jednou z možností léčby. Využívá se buď samostatně nebo v kombinaci s psychofarmaky...

Dieta

| Dotaz od: Marie Nováková

Obracím se na Vás s dotazem. Beru antidepresiva Remood a antikoncepci Lindinette a moje váha je při výšce 172 cm, 81 kg a neustále roste. Prosím o radu. Děkuji

Přidejte si pohybovou aktivitu (stačí chodit po schodech místo výtahu, chodit do práce část cesty pěšky, zařadit např. pravidelné plavání -ale pravidelně a soustavně) po dobu...

Extrasystoly při ad

| Dotaz od: Jiřina

Je mi 56let, žena, od 53 provedena histerotomie, na tlak Prestarium Neo combi 5 mg ráno, od ledna jsem užívala na panickou poruchu Deniban, následně Seropram kapky, které byl...

Píšete, že extrasystoly cítíte, ale nepíšete, že byly potvrzeny na ekg. Nicméně trimepranol je lékem pro srdeční arytmie a jestliže je účinný, měla byste pokračovat v léčbě a...

Velaxin-sociální porucha

| Dotaz od: Petra

Lékař mi předepsal Velaxin 75, beru už šestou tabletku a od počátku mám stavy závratí a zdají se mi abnormálni sny. Před touto léčbou jsem brala Zoloft,Remood a ani jeden mi...

Zatelefonujte svému lékaři, který lék nasadil - měl by vědět, s čím se potýkáte a o rozhodně o dalším postupu. Po internetu nemohu tyto konzultace poskytovat, neznám váš...

Chtela bych vas poprosit o radu. Mam hyatovou hernii spolecne s GERD. S cim mam nejvetsi problem je ze me strasne boli zaludek. Porad musim zatahovat svaly nebo se snazit ho...

Zdravím Vás...ano také si myslím že jde o dvě různé věci, které spolu jen částečně souvisí... na sevřený žaludek léky na reflux samozřejmě vůbec nepůsobí.. ty pouze sniží...

Lexaurin ad

| Dotaz od: bartosek.b

Prosim Vas mam dotaz a nikde sem to na internetu nenasel. Jiz 5 mesic se lecim na PP a stale nejsem v pohode. Celych 5 mesicu neustala uzkost. Ted jiz mesic zkousim uz 4...

Samozřejmě je možné, že by to mohlo jednat o úzkost po vysazení léků. Je ale třeba Vás upozornit, že jen tak nasazovat a vysazovat léky, není vůbec dobré! Proto bych Vám...

Chci se informovat jelikoz uz sem kazdemu k smichu napisu vam muj pribeh ve zkratce zila sem s mym byvalym pritelem asi 3 roky byla sem ale delsi dobu v psychickem napeti a...

Vážná a milá paní Marcelo, Vaše úzkost je vázaná na zdravotní stav a možné (děsivé) komplikace. Tady utěšování nepomůže, protože se uklidníte jen na chvíli a potom se obavy...

Skladba léků

| Dotaz od: babička

Dotaz se týká mé babičky, která se kvůli mrtvičky dostala do nemocnice, následně do pečovatelského domu a nyní ji máme doma. vždy měla nízký tlak a lehce se jí tvoří modřiny...

Babičko! Bohužel Vám na dálku absolutně neporadím, je ale fakt, že popsané léky by se jistě daly "proklestit" a je velmi vhodné přihlížet k tomu, co nasazená léčba dělá s...

Bušení srdce

| Dotaz od: Dana

Pane doktore,mám na vás dotez.Už léta docházím k psychiatrovi-psychoterapeutovi.Celý život jsem víc citlivá a tak jsem si vždy dělala se vším a každým starost.Trpěla jsem víc...

Co se Vašeho problému se srdíčkem týče, pokud během 24 hodinové Holter monitorace nedošlo k záchytu žádné závažnější arytmie, byly přítomné jak uvádíte jenom extrasystoly, které...

Panická porucha

| Dotaz od: zdeneěk

Paní doktorko měl bych dotaz jednáli se o panickou poruchu.Moje základní diagnoza je ERESKA 14 let.Před 4lety mě začaly komplikace popíšu podrobně.Zčervenání v obličeji,bušení...

Takto Vámi popsané potíže se mi jako panická porucha na první pohled nejeví. Asi by bylo vhodné vyloučit i jiné příčiny. Minimálně pomočení a pokálení do obrazu panické poruchy...

Antidepresiva

| Dotaz od: Kateřina

Paní doktorko. Chtěla bych Vás požádat o názor. Již 10 let užívám antidepresiva, posledních 5 let pravidelně Remood. Kvůli absolutní ztrátě libida mi p. doktorka postupně...

Velmi si vážím Vaší důvěry,také obdivuji Vaši inteligenci a informovanost/i když asi "nechtěnou"/v oblasti farmakoterapie depresivní poruchy.Opravdu není jednoduché najít...

Dotaz

| Dotaz od: Marie

Dobrý dem, chci Vás poprosit o radu. Můj ošetřující lékař mi předepsal na snížení váhy tablety Meridia 250 mg. Po přečtení neřádoucích účinků se bojim je vzít, protože užívám...

Marie! Meridia na psychiku mít vliv může, obvykle je pociťováýn jako vliv pozitivní. Meridia zrychluje tep, metabolismus, snižuje únavu, potřebu spánku a zvyšuje chuŤ k...

Dychani

| Dotaz od: Marcela

Chtěla bych se informovat, jsem strašný nervák a už sem i hodně lidi k smíchu kvůli tomu, že mám ze všeho strach tedy spíše z nemoci. Důvod je takový, že mě postihl velký...

K rizikovým faktorům trombózy (krevní sraženiny, nejčastěji v žílách dolních končetin) a následné embolie patří pozitivní rodinná anamnéza (to znamená výskyt trombózy či embolie...

Psychika

| Dotaz od: Vera

Psychiatrie,psychologie: Dobry den, pane doktore. Nevim uz moc co mam se sebou a svymi myslenkami delat. Od te doby co jsem na materske porad muze prudim, ze bych moc chtela mit...

Zdravím Věro, váš stav opravdu není něco šíleného či mimořádného, opravdu taková porucha psychiky je prakticky velmi častá, takže se tím tak až netrapte a nebojte že zblázníte...

Tetanie, úzkost

| Dotaz od: Adéla

Často mám sevřený žaludek a je mi nevolno. Mám závrať a k tomu mě ještě brní ruce, ve kterých v ten moment neudržím ani propisku. V ten moment mi vždy pomůže čerstvý vzduch...

Zdravím Vás... ano bohužel se nejspíše jedná o stresovou zálěžitost, která je u dospívajících velmi častá... ale zase můžete být klidná, že se většinou žádná nemoc nezjistí...

Třes, mravenčení

| Dotaz od: Natalie

Už měsíc a půl mě trápí mravenčení v končetinách, občas takové tupé bolesti v nich. Nejdříve to začlo v levé ruce, kdy přestala být jakoby citlivá, pak se to přesunulo do levé...

Zdravím Natalie...nemyslím si že patříte na psychiatrii...určitě je potřeba dokončit to neurologické vyšetření a čekat 2 měsíce na MR mi přijde taky dost šílené...rovněž si...

Uzkostna porucha

| Dotaz od: Marcela

Lečím se antidepresivy remood jiz 3 mesice na uzkostnou poruchu nebo neco takoveho me problemy trochu ustaly ale stale jsou predevsim bolest a tlak na hrudi nekdy i zkracene a...

Je skvělé,že jste udělala takový pokrok.Léčba depresivních a úzkostných poruch je vždy dlouhodobou záležitostí,klade velké nároky na trpělivost pacienta.Proto,prosím,vydržte...

Lék na uklidnění

| Dotaz od: Lucie

Ráda bych se zeptala zda jsou nejake uklidneni nervove soustavy bez predpisu.Rozcili me kazda malickost,staci kdyz mi pritel jen neco rekne nebo me se neco nelibi okamzite...

Zdravím Lucie... ano, jsou volně prodejné léky s takovým účinkem... pokud vím tak si lidé chválí lék s obsahem Kozlíku lékařského na takové uklidnění a zlepšení spánku...

Magnex 375mg a latentní tetanie

| Dotaz od: Marcela

Trpím latentní tetanií a denně kromě Remoodu a Neurolu jím 6 tablet Magnesii lactici 0,5 GLO. Nyní mi v lékárně paní magistra prodala Magnex 375 mg, který mám užívat však pouze...

Můžete, ale doporučuji přípravek s čistým magnesiem (Magnosolv, Tbl. magnesii lactici, Magnerot ...), Magnex totiž obsahuje i vitamín B6.

Již ve 20ti lety jsem měla problém, že jsem se někdy začala třepat, nedokázala jsem stát na nohách až jsem upadla. Po chvíli se třes ustálil a jako by se nic nestalo. Pak to...

Takto se epilepsie většinou neprojevuje. Nemohl by příčinou být stres, který uvádíte? Nebo nízký tlak? Neurologický nález je předpokládám v pořádku, když jste byla vyšetřena u...

Panicka deprese-úzkost

| Dotaz od: ZDENĚK

Už řadu let trpím stavy panické ůzkosti,užíval jsem diazepam,lexaurin a podobné.Asi před půl rokem jsem vyhledal pomoc psychiatra,dal mi Mirzatin a Neurol,bez zlepšení.Nyní jsem...

Zdeňku! Ačkoli Vás neznám a nemám možnost s Vámi pohovořit, domnívám se, že Vaše léčba není vhodně vedena. Neurol, lexaurin a jiné benzodiazepiny nejsou určeny k trvalé...

Psychosomatika

| Dotaz od: Suchá

Před 4mi měsíci mi zemřel tatínek, což špatně snáším. Od te doby jsem přestala jíst a zhubla během prvního měsíce 10kg. Poté kolaps, přivolaná sanitka. Lékařem přisouzeno ke...

Zdravím Vás... samozřejmě na nervy se dá svádět všechno, ale samozřejmě bych doporučoval udělat gastroskopii a vyloučit vřed na žaludku a dvanáctníku, vředy jsou nejčastější...

Fibrilace síní

| Dotaz od: Jiří

Mám diagnostikovánu fibrilaci síní, a chtěl bych poprosit o nějaké informace jak se zachovat v případě, že mám podezření na záchvat. Pro zastvení fibrilace jsme dostal lék co se...

Zdravím Vás... hodně složitá otázka... srdce si potvora často dělá co chce...ale samotná fibrilace není nějak nebezpečná, spíš nepříjemná... riziko vzniku sraženiny krve...

Cipralex

| Dotaz od: Olga

Pani doktorko! Jiz jsem Vas v minulosti kontaktovala a moc dekuji za Vasi odpoved. Tentokrat se na Vas obracim s dotazem ohledne leku jmenem "Cipralex". Po navsteve neurologa...

Krásný den, jsem moc ráda,že "zkoušíte štěstí" s Cipralexem, je to opravdu vynikající antidepresívum, docela určitě stojí za to překlenout to období zvykání si, nežádoucí účinky...

Krev v moči

| Dotaz od: Jana

Mam diagnozu hyperaktivni mocovy mechyr,lecim se a jezdim na kontroly,pri kazdy navsteve u lekare mam na papirku krev v moci ke dvojce,ale kdyz moc odeslou do laboratore,tak nic...

Zdravím Jano... ano krev v moči by být samozřejmě neměla prakticky žádná, test papírkem nemusí být spohlehlivý, laborka by měla být přesná, samozřejmě je potřeba pro jistotu...

Ejakulace

| Dotaz od: David | z mobilní aplikace

Mám takový dotaz. Mám 19 let a aktivní sexuální život, ale od určité doby mám problémy s ejakulací, beru prášky REMOOD, protože mám záchvaty úzkosti a mívám problém s ejakulací...

Tento typ prášků to oddálení erekce běžně způsobuje. Nejlepší by bylo zkusit změnu na jiný typ léku

Nechutenství

| Dotaz od: Petra

Mám problémy se zažíváním. Trpím nechutenstvím, s tím asi spojeným úbytkem váhy, častým říháním (i po probuzení aniž něco sním nebo vypiji) bolestí někdy pálivou v oblasti...

Zdravím Petro, na 99 procent je příčinou vašich potíží ta fobie, že máte rakovinu...je to bohužel častá fobie, která patří do rukou psychologa či psychiatra a je nutno ji...

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x