??

  • Dotaz od: slunicko.332
  • Publikováno: 18.7.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká pravděpodobnost otěhotnění, když se mi můj přítel udělal, ale nebyl plně ve mě? Byl na okraji. Stačí to k tomu abych otěhotněla? Jak daleko musí být, abych otěhotněla? Neberu žádnou antikoncepci. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano stačí to k tomu,aby jste otěhotněla příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: