| Nápověda

Arytmie

  • Dotaz od: johana
  • Publikováno: 9.6.2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem tři roky po porodu dvojčat, těhotenská gestoza, vys. krev. tlak, poslední dobou mě trapí palpitace provazené hlavně zavratěmi, absolvovala jsem kardiologická vyš, jako ekg, echo, ergometrie, vše v pořadku, léky žadné neužívam, ale občas se mě jakoby zatočí hlava, někdy u toho palpitace a když si změřím tlak, tak se tam objeví arytmie na přístroji a srdce nepravidelně bije, mam digitalní tlakomer, stává se mi parkrat do měsíce, tlak mam někdy nízky 105/65, někdy když mam palpitaci tak vylítne i na 150/85, puls mam také někdy kolem 60, jindy trošku vyšší.chci se zeptat když se mi neprokazaly žadné arytmie možná nebyly zrovna na holtru zachycené, holtr mam také dobry, nemam absolvovat znova nějaé vyšetření ještě??může to být nebezpečné?jsem i trošku labilní osobnost, přisuzuji to psychice, když mi nic nezjistili ale chci být klidná jestli to nemůže být važné.občas bývam dost unavená a pocity zavratí mám docela často.děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Johano! Na dálku samozřejmě nemohu nijak polemizovat s vyšetřeními, která jste prodělala. Pokud na Vašem srdci neprokázalo ani holterovské vyšetření poruchu, pak se skutečně bude nejspíš jednat o projevy mentální lability, jak sama píšete. Pomoci by Vám mohl i důraz na pohyb a kondici.

 
Sleva na léky:
Jako uživatel uLékaře.cz získáváte slevu. Slevový kupón zde.
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Nejčtenější dotazy
Nejnověji hodnocení lékaři
 
Naposledy čtené:
Medicínská poradna uLékaře.cz<br />Položte dotaz přímo z mobilu HLASUJTE PRO
APLIKACI

kategorie
Pro lepší svět