Bolest břicha

dobrý den ! nevím,jak začít,tak asi takto v květnu v roce 2007 jsem měl erosivní nález na žaludku/včetně helicobacter pylori/,po podání antibiotik,vše v pořádku.začátkem tohoto roku opětovné bolesti břicha v oblasti epigastra,pupku a hlavně žaberních oblouků,4x krev ve stolici.následovala řada vyšetření gastroskopie,koloskopie,ultrazvuk,ct břicha,rtg.vše v pořádku-výsledek psychická porucha.léky /prosulpin,velaxin/od psychiatra mají spoustu vedlejších účinku a po dvou měsících terapie bez výsledku spíše zhoršují žití.poslední týden ještě rtg plic,také bez výsledku.mou prosbu na vyšetření krve na markery doktorka odmítla s tím,že není důvod /základní rozbor byl v pořádku/.proto vás prosím o váš názor,protože bolesti přetrvávají /nejsou závislé na jídle ani nikdy nebyli/,v posledních 14 dní hubnu /5kg/,jsem velice unaven a hlavně mě bolí holenní kosti /jakoby ve vnitř/,nemůžu mít něco s kostmi,jako takovými /bolest u žeberních oblouků,bolest holenních kostí/,nebylo by dobré ještě nějaké vyšetření z vašeho názoru,popřípadě ty markery.předem vám děkuji za váš názor,který sice nic nezmění,ale mohl by nastartovat nápravu jiným směrem.s pozdravem honza

Odpověď odborníka:

Vzhledem k tomu, že všechna vyšetření byla vpořádku, je těžké určit, kterým směrem by se další vyšetřování mělo ubírat. Hubnutí, bolesti břicha atd. samozřejmě nejsou v pořádku, mohly by se ještě provést náběry na některá celková infekční onemocnění (vč. HIV) , případně vyšetření na systémová onemocnění pojiva (autoimunní onemocnění). Ev. se můžete obrátit na Centrum celostní medicíny, kde se specializují na diagnostiku jinými než konvenčními metodami a ev. by i doporučili léčbu.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: