Bolest hlavy

Dobry den,chtěl bych se zeptat,doktor mě předepsal asentra 50 a bral jsem je cca pul roku.Potom jsem je vynechal a nakonec jsem je už nebral,newim jestli to muže byt tím po 3 měsisích mě začala mě pposlední době bolet hlava.tak se ptám jestli to není kvuli tomu že jsem prestal brat tu asentru když jsem v práci tak jsem unavení takovej divnej se citim... ospalej.dekuji moc za odpověd kriska jan

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to nepravděpodobné, že byste měl bolesti hlavy díky Asentře tři měsíce po jejím vysazení. Ospalost a únava i bolesti hlavy jsou velmi obecné příznaky, které provázejí celou řadu stavů (od prostého nevyspání po různé nemoci). Pokud Vás výrazně obtěžují nebo máte zkrátka jakékoli obavy či pochybnosti, vyhledejte svého lékaře.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Červovitý přívěsek, který...
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Co bychom měli vědět o...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: