Bolest hlavy

Dobrý den, mám takový 'menší' problém. Vždycky jsem byla zvyklá, když jsem se ráno probudila na zemi a musela jsem se svému tvrdému spaní smát. Jenže před několika dny mi "spadla" z postele jen hlava. Ráno mě bolela, ale nic jsem si z toho nedělala. Po pár hodinách jsem už cítila takové jemné bodání nahoře nad pravým uchem. Napadla mě krční páteř, ale nepřijde mi, že bych jí měla někde zablokovanou. K večeru mě bodalo i na druhé straně hlavy, také nad uchem, jenže víc. Teď mě to bodne jen několikrát denně, mnohem.častěji v levo, je to dobře lokalizovatelné, cca8-10 cm nad 'špičkou' ucha. Bodne to ostře, krátce. V noci častěji. Dokonce je to už hodně citlivé a bolavé i na dotek. Žádné jiné změny jsem si nevšimla. Určitě jsem se nikde nebouchla, to vím jistě. Nedělala bych si starosti, jenže jsem si vzpomňela na slova maminky ''Zvedni tu hlavu, ať ti tam nenateče krev''. Pokud to bude trvat déle, určitě půjdu k doktorovi, ale nechci tam chodit s každou "prkotinou". Takže se chci zeptat, jestli nevíte, od čeho by to mohlo být? Chápu, že takhle to jde těžko určit, ale zajímá mě váš názor. Moc děkuji za váš čas a odpověď. M.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potíže určitě nebudou způsobeny "natečením krve do hlavy", páteř jako původ potíží je možná pravděpodobnější. Příčin bolestí hlavy je ale celá řada, takže pokud budou potíže trvat, obraťte se na svého lékaře.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Spála
Články: Spála
Spála je infekční...
Hlemýždí sliz pomáhá léčit akné
Články: Hlemýždí sliz pomáhá léčit akné
Pro pacienty trpící jizvami...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Laryngoskopie
Články: Laryngoskopie
Laryngoskopie je vyšetření...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: