Bolest kolene

Dobrý den, před týdne se mi stal úraz při fotbale. Srazil jsem se s protihráčem a pocítil jsem jako když se mi ,,vyhodí" koleno, ale naskočilo hned zpět, na nohu jsem mohl s těží došlápnout. Jel jsem k lékaři který mi z kolene vytáhl krev, za dva dny na kontrole mi z kolene byly vytaženy asi 4 ampule krve (16.5) od té doby se krev netvoří, ale koleno je lehce oteklé a občas pociťuji v koleni píchavou bolest.. Doktor mi řekl, že mám čekat 4 týdny a pak se uvidí.. K ortopedovi jsem poslán nebyl. Ze zoufalství už nevím co dělat. děkuji za radu či názor

Odpověď odborníka:

Dobrý den , mechanismus vniku úrazu a následné ošetření svědčí o stav po distorzi kolenního kloubu ,nyní je důležité kolenní kloub nezatěžovat cca ještě 14 dní , pokud je koleno oteklé nebo teplejší pak ochlazovat ,při přetrvávání potíží po této klidové fázi doporučuji navštívit ortopeda .

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Kolik stojí očkování
Články: Kolik stojí očkování
Očkovací látky proti...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Články: Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Zánět vedlejších nosních...
Umírat na AIDS je dnes již zbytečné
Články: Umírat na AIDS je dnes již zbytečné
Je těžké vysvětlit problém...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: