Bolest kolene

dobrý den při větší námaze šla jsem do strany jsem se večer nepostavila na nohu byla jsem na pohotovosti píchnuta injekce nález dle rengenu art.2a3 stupně po měsíci kulhání mě ortoped dal po týdnu 3 injekce sinovialu koleno se nijak více nevyšetřovalo podruhé injekci jsem zjistila necitlivé stehno odeslána na neurologii objednána na vyšetřní na jehličky na citlivost koleno bolí dál na vnitřní straně i vzadu svíravá bolest nohu natáhnu při skrčení cítím pnutí do shodů nebolí mohlo se ještě něco skolenem při námaze stát koleno štípe vadí i oblečení ortoped i na otázku jestli by se do budoucna dala udělat artroskopie řekl ,že se stám nedá nic dělat děkujimza odopěd

Odpověď odborníka:

Je vhodné koleno ještě dovyšetřit. Nejen klinické vyšetření, ale provedení vyšetření kolena magnetickou rezonancí, která vyloučí poranění měkkých tkání nitra kloubu, menisky nebo zkřížené vazy. Je ale pravděpodobné, že se jedná o zhoršení existující artrozy, kdy drobná částečka výrůstku nebo kloubní chrupavky se může dostat do dutiny kloubu, způsobí omezení hybnosti a velkou bolest. V tom případě by byla artroskopie užitečná. Jinak konzervativní způsoby léčby artrozy a budoucí zvážení náhrady kloubu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x