Bolest nohy vystřelující do třísla

Dobrý den, trápí mě silná bolest nohy - stehna - vystřeluje i do třísla, bylo mi řečeno od páteře, injekce dolmina nezabrala vůbec, nyní užívám gel dolgit a tbl mydocalm. Bolest je stále sejná, noha bolí při pohybu a v klidu, a ta bolest je jako bodavá, noha brní trochu a jakoby pálí a štípe. Děkuji za radu a odpověď. Mám tablety dobrat? Vzala jsem jich teprve 6. Mám počkat, zda zaberou a nebo jít na speciální vyšetření? Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Evo! Neznám důvod bolestí. Může se jednat klidně jen o bolest z blokády páteře, která by byla řešitelná rozpohybováním páteře a pravidelným cvičením. Na druhou stranu se může jednat třeba i o výhřez plotýnky, pak cvičení nemusí mít žádný efekt nebo může stav i zhoršit a pomohla by operace. Bez znalosti výsledků vyšetření, zvláště CT či MRI páteře, nemohu napsat více.

 
Líbí se vám odpověď?
+9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Bolest nohou | Od: Štěpánka | 13.6.2012 08:37
Dobrý den.Jsme žena a je
mi 14let.Mám takový
problém když třeba dlouho
jedu v autě nebo i doma
když prostě dlouho sedím
mám strašné bolesti do
stehenních svalů většinou
pravá noha někdy i levá je
to jako křeče a bolest
dohromady..toto trvá asi už
2roky..Děkuji
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x