Bolest pateře

Dobrý den,před měsicem jsem byla odeslana neurologem na kapačky a rehabilitaci bederni pateře. Rehabilitačni doktorka mne vyšetřila a napravila zada-nebyla jsem tim moc nadšena,ale ruplo mne a trochu se ulevilo. Jenže nyni od te doby mne trne pravá ruka a děsně boli krčni pateř,nepomahalo nic ani prašky tak jsem opět šla k pani doktorce,řikala,že to mam moc blkkle a že se to někdy stává když napravuje bederní pateř žese hne i krčni,pořadně mne napravila,křupalo to a šileně bolelo. Pry se to časem opravi. Jenže je to tyden,mam stale stejne bolesti a trnou mne i prsty u rukou.Sestřička na rehabilitaci mne řikala až si zajdu znova za pani doktorkou,že takhle mne nemuže ani pořadně cvičit. Jenže tam již nechci jit,dalši napravovani nechci,prosim poradte zdali myslite že se to samo vstřebá a mam čekat a nebo zajit za tim mym neurologem,děkuji Galetkova

Odpověď odborníka:

Napravení bederní pateře nemůže vyvolat potíže v oblasti krční pateře.Skutečností, ale je, že pokud bolí jen některá část pateře, výdy jsou potíže v pateři celé a tato nová potíž se může opět nezávisle objevit. Je třeba zjistit příčinu těchto potíží z oblasti krční pateře vyšetřením u neurologa a provedením zobrazovacích metod na krční pateř a potom s následnou léčbou.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x