Bolest penisu a prolémy s předkožkou

Dobrý den, mám problém s přetažením předkožky jak v klidném stavu, tak ve stopoření. Z poradny na webu jsem zjistil, že mám navštívit urologa a že nejspíše budu muset podstoupit obřízku. Mám ale i problém s citlivostí žaludu, nemůžu se ho ani dotknout, když se ho dotknu, tak pocítím velkou bolest. Mám proto strach, že když mi odstraní předkožku, že budu zpočátku zažívat obrovskou bolest. Je to tak, nebo tato bolest po obřízce zmizí. Tato bolest žaludu nenastal teď, ale pociťuji ji od dob co si pamatuji. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lukáši. Pokud pociťujete i bolesti žaludu jen při pouhém dotyku, tak máte o důvod víc urologa vyhledat - a to co nejdříve. Možná se jedná součastně i o zánět. Bolesti se při samotném zákroku obávat nemusíte - provádí se v lokální anestezii. A navíc po zákroku a následné léčbě se Vám určitě uleví, proto s návštěvou urologa dlouho neotálejte.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Biologická léčba u revmatoidní artritidy: otázky a odpovědi
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: