Bolest plosky nohou

mam hrozné bolesti chodidel,i v klidu i při chůzi.Byla jsem na ortopedii,tam mi lékař řekl-obklady,vmasírovat Voltaren,gelové vložky.Vše dělám i vložky jsem si koupila a změny žádne.Myslím si že se mi moc nevěnoval.Co mám podniknout dále.Může to souviset s mým onemocněním ped 4 roky klištovou encefalitidou po aplikací první očkovácí látky proti kl.enc.?

Odpověď odborníka:

Doporučuji neurologické vyšetření. Teoreticky po encefalitidě by podobné následky být mohly. Ale po očkování jste nemohla onemocnět právě klíšťovou encefalitidou, protože se očkuje neživou vakcínou, která nemůže vyvolat toto onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bolest plosky nohy | Od: Martina | 21.1.2011 21:01
Dobrý večer Ilonko, mám úplně
stejné problémy jako Vy a
ortoped mi řekl k léčbě úplně
to samé. Můžete mi,
prosím,napsat, jak je to s Vám
dál? Děkuji moc!! Martina
reagovat
re:bolest plosky nohy | Od: Monika | 30.7.2014 17:23
Dobrý den. Dámy, můj problém je úplně stejný
jako Váš! V klidu a po rozchození jsem bez
problémů, při prvním stoupnutí si z klidu (zvlášť
po spaní) od trnutí a bolesti obou plosek nohou
mám pocit, že snad ani neudržím pro bolest
rovnováhu. Netuším, co mi je, mozk.encefal.jsem
neprodělala. Trvá to už cca 2 měsíce. V úvahách
to spojuji s častým trnutím ("mravenčením")
svých končetin.. Také na to trpíte? Pokročily
jste některá v řešení problému?
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Menstruace a gynekologie Chtěla jsem se zeptat, zda mohu jít na...
 
Naposledy čtené: