| Nápověda

Bolest pod levou lopatkou

Dobrý den. Mám už týden bolest pod levou lopatkou(bolí to při nádechu a když ležím),dva dny teplotu 38 a pořád kašlu. Můj obvodní lékař mi dal pouze léky na bolest a injekčně B12. Nic z toho mi vůbec nepomáhá. Vůbec nevím jestli mam jít opět k lékaři. Myslím že mi opět předepíše nějaká analgetika. Tak nevím jestli to mam řešit a nebo to přejde po čase.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k teplotě a kašli by mohlo jít o zápal plic - jistě by bylo dobré rentgenové vyšetření hrudníku a krevní testy - k lékaři opět zajděte, pokud by šlo opravdu o zápal plic, je třeba podat antibiotika.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem
Články: Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem
Mezi sexuálně přenosné...
Nebezpečí nákazy hepatitidou C číhá i na zubním kartáčku
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
Přenos hepatitidy typu C
Články: Přenos hepatitidy typu C
První zprávy o objevu...
Danajský dar: květiny pro alergika
Články: Danajský dar: květiny pro alergika
Věřili byste, že na světě...
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Pylová alergická rýma
Články: Pylová alergická rýma
Pylová rýma patří mezi...
Sedm nejčastějších důvodů vynechané menstruace
Články: Sedm nejčastějších důvodů vynechané menstruace
Už několik dní čekáte, kdy...
Alergenová vakcinace může selhat z mnoha důvodů – třeba i kvůli nespolupráci pacienta
Články: Trpíte Bechtěrevem? Dejte si pozor na oči!
Bechtěrevova choroba neboli...
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Naposledy čtené: