Bolest prsou

Dobrý den,pár dní zpátky jsem již jeden dotaz pokládala panu gynekologovi,teďka mám ais další problém,předtím jsem se ptala na neotikason vs HA,stím že první 4měsíce jeho užívání jsem cyklus měla v pořádku ale po vysazení se mi menstruace opozdila,2x vždy přesně o 2 dny. Pan doktor mi doporučil si udělat těhotenský test který jsem si následně den na to udělala,vyšel negativně,dělala jsem si ho 19dní po posledním sexu,vyšel tedy negativně,ale cítím takové tiky v břiše,trošku mě pobolívají prsa(možná to mám jen vsugerované:( ) Již po jednom porodu jsem,rodila jsem v roce 2010,a i po tom porodu(spontálním) jsem měla tiky v břiše,prá to můžou být plyny ve střevech.. Má to nějaké vysvětlení ?.. bojím se abyxch nebyla těhotná,i kdyžtest vyšel negativně,trápí mě že mě bolí ta prsa,a stačí si dělat test po 19ti dnech po posledním sexu ? snad jsem to popsala tak nějak srozimitelně,jsem v poslední době i v poměrně velkém stresu. MOc děkuji předem za odpověď,Žampachová.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud pravidelně a bezchybně užíváte antikoncepci a navíc vám vyšel negativní těhotenský test, těhotná nejste. Tiky podbřišku mohou souviset jak se stresem, tak i s plynatostí střev.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: