Bolest v levém boku

dobrý den, nejsem si úplně jistá, zda můj problém je gynekologického rázu, ale zatím se tomu přikláním. Před téměř čtyřmi týdny jsem byla na kyretáži dělohy po potratu. (teď očekávám menstruaci) Po zákroku bylo vše v pořádku, jen mě malinko pobolívalo v podbřišku na levé straně. Krevní testy vyšly v pořádku, žádný zánět. Teď mě začalo bolet o něco výše, není to už úplně podbřišek, je to zhruba na úrovni lopaty kyčelní. Cítím bolest na dotek, v klidu to nebolí. Myslíte si, že by to mohlo mít nějakou spojitost s kyretáží? nebo mohlo by se jednat o kýlu??(doufám, že ne) Jsem hodně sportovně aktivní, před zákrokem a po zákroku jsem se sportu vyhýbala...asi po 14 dnech od zákroku jsem zařadila leké kardio cvičení. Mohlo by to být ze cvičení? třeba natažený sval? Jsem z toho dost nervozní a k lékaři jsem objednaná až za týden . Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jsem schopen odpovědět pouze ny gynekologickou část. Pokud Vám byl po výkonu udělán ultrazvuk, kde bylo vše v pořádku ( dutina děložní prázdná , žádná volná tekutina v dutině břišní a negativní nález v oblasti vaječníků a vejcovodů ) a dále pokud je laboratorní vyšetření z hlediska zánětu negativní ( CRP, leukocyty ), pak bych gynekologickou příčinu považoval za nepravděpodobnou.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: