Bolest v levém podbřišku a zad

Dobrý den pane doktore, už 3měsíce mě bolí v levém podbřišku, takové jako píchání, přechází to během dne i do boku a do levého třísla.Bolest cítím zejména v sedě a nebo když ležím na boku.Naopak při chůzi cítit není a při ležení na břiše také ne.Současně mne bolí záda v levé části až dole, bolest mi vystřeluje do nohy.Před 2ma roky jsem byla na magnetické rezonanci, kde mi nic nezjistili, myslíte, že má smysl dělat vyšetření znovu a oč myslíte, že se s těmito potížemi jedná? Prodělala jsem před měsícem zánět močových cest, brala jsem dvoje antibiotika, nyní moč v pořádku.Docházím na rehabilitace kvůli skolioze páteře a častým bolestem krční páteře.Nemohlo by to být vše nějak spojené s krční páteří? Stolici mám normální, v pořádku, sem tam trpím na zácpu.Z gynekologického hlediska také vše v pořádku. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Doplnil bch vyšetření jště vyšetřením gynekologickým. Je ale nejvýš pravděpodobné, že bolest do třísla má souvislost s poruchou statiky a patrně i dynamiky přechodu hrudní a bederní pateře. Odtud se bolest projikuje do vámi zmíněného míásta. Léčba na rehabilitaci je správná, při přetrvávání potíží vhodná hospitalizace, pobyt v nemocnici a komplexní léčba medikamentosní, infuzní a rehabilitace. Stav by se takto měl zlepšit i když vzhledem ke skolioze pozornost a péče o stav pateře a kolemstojícího svalstva bude na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x