Bolest varlete po souloži

Dobrý den, cca před 3 týdny se mi objevila tupá bolest v levém podbřišku a s ní i malá bulka (průměr cca 2-3cm) Byl jsem na vyšetření pro potvrzení či vyvrácení kýly. Na chirurgii mi kýlu vyloučili a na urologii též. Bylo mi řečeno, že mám být v klidu. Začalo se to lepšit, do doby, než jsem měl pohlavní styk s přítelkyní. Od té doby mě vždy po slouloži bolí levé varle. Bolest vystřeluje do břicha a třísel. Po pár dnech opět odezní. Bulka stále zůstává. Co mám ještě podstoupit na vyšetření? Byl jsem na ultrazvuku, sono a vyšetření kýly.

Odpověď odborníka:

Nejlepší by bylo nové urologické vyšetření včetně prosvícení a ultrazvuku varlete. Je otázka, zda bolesti varlete a bulka spolu souvisí (nevím, jak sonografista popsal ultrazvukový obraz bulky, mohlo jít např. o lipom - tuková bulka).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ořechy a grepy pomáhají při zánětu jater
Články: Ořechy a grepy pomáhají při zánětu jater
Důsledné dodržování...
Léčit vysoký cholesterol jde i bez statinů
Články: Léčit vysoký cholesterol jde i bez statinů
Statiny jsou široce...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Chronické onemocnění střev – hrozí při něm i rakovina?
Články: Chronické onemocnění střev – hrozí při něm i rakovina?
Nespecifické střevní záněty...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: