Bolest zubu

Dobrý den, na 5tce zubu jsem měl týden umrtvující vložku, poté mě byli běhen dvou dnů kanálky vyčištěny a zaplněny a dána provizorní plomba. Je možné že by následkem tohoto zákroku začala na druhý den po zákroku bolet na skus 3ka zub? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to nepravděpodobné. K přesnější diagnoze bych ale potřeboval vidět alespoň rtg snímek. Je spíše pravděpodobnější, že Vás bolí ta zaplněná 5ka

MUDr. Radoslav Lacina
MUDr. Radoslav Lacina

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Centrum dentální péče

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: