Bolesti a nevolnost

Dobrý den, dlouhodobě mám potíže s bolestí zad v oblastí kříže. Byl jsem na vyšetřením ale zjištěn zvýšen bilirubin i konjung, oslolalita jinak norma. Chodil jsem na imunologickou kontrolu, zjištěno oslabená imunita, získaná autoimuninitní choroba APS. Kde zjištěn trombofilní stav. Nikdo se mnou pořádně nedělá, pouze opakování rehabilizace. Je možné že se u mě oběvují infekce. Protože jsem již nedávno prodělal infekce krku od toho mě tuhla krční páteř. nyní jsem se šel přeregistrovat. Přesto mám pocyhbností co se mnou je. Bolest zád má i souvislost s tím, že se u mě vyvolá zvracecí rexlex. Citím že se mi hůře polyká. Všechno je vzájemně propojené. zabolíto v kříží ozve se to v krku. Nebo při špatném pohybu z postele mě to natáhne na zvracení a citím tuhost krční pátaře. Celkově se citím po ránu jako kdybych byl nemocný. Odpoledně se to zlepší.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle popisu skutečně se jedná o komplexní problematiku. Nutné zevrubné vyšetření neurologem, doplnit rtg páteře, ev. CT či MR. Jen dle Vašeho popisu, bez vyšetření lékařem, lze jen těžko usoudit o co konkrétně se jedná. Těch příčin může být více. Nutno postupovat vylučovací metodou, krůček po krůčku. Se srdečným pozdravem MUDr. Schwarz

MUDr. Rodion Schwarz
MUDr. Rodion Schwarz

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Přílepská ordinace spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: