Bolesti hlavy, závratě, rs

Dobry de.prosila bych o nazor.uz 7let chodim na neurologii pro bolesti hlavy a zavrate.pred 6lety jsem byla na magneticke rezonacni a lumbalce ale negativni.jen mam na spancich 5mm loziska a proto me muze bolet hlava rikal neurolog.jenze ted behem pul roku se to zhorsilo(spatne videni,krece v nohou i rukou,nizky tlak,zavrate,omdlivam a silna unava)na krvi jsem byla tak vse bylo v poradku i stitna zlaza i cukr proste vse.na ocnim mi rekla ze oci mam v poradku ze mam jit na neurologii ze bude nejspis chyba tam...nedokoncila jsem perimetr z duvodu silene bolesti hlavy.ve ctvrtek me ceka eeg a 30.6 magneticka rezonance.jen se bojim aby to nebyla roztorusena skleroza nebo neco horsiho:/ mam skvelou rodinu a nerada bych je trapila.snad to bude nejaka banalita ale uz jsem snad byla na vsem a vsechno negativni..uz si pripadam bezradne kdyz chci pomoct ale doktori mi rkenou ze jsem zdrava ale manzelovi se to uz delsi dobu nelibi a prave me dokopal k doktorovi.desim se toho.co by to teda mohlo byt?dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očekávání na vyšetření jistě není věc příjemná, ale nedá se nic dělat, je třeba vydržet. Možná mohou Vaše potíže být způsobeny nízkým tlakem, možná krční páteří. Roztroušenou sklerosu bohužel vyloučí až MR, ale isolované dobré ložisko na MR mozku nemusí nic znamenat. Bývá poměrně často, bez většího významu. Zkuste zatím magnesium a vitamíny, dostatek tekutin, podle možností pohyb.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: