Bolesti na leve strane podbrisku vystrelujici pod zebra a do trisel

Dobry den,jmenuji se petr.mam bolesti v brise pichani,pri nadichnuti do bricha me to pichne v miste kousek nad trislem taky kdyz dam nohy od sebe me boli vnitrni strana stehna.prvni pichnuti jsem mel pri sexu a po a asi po 2 dnech jsem sel na pohotovost kdy jsem prosel 4 mi dvermi a bez vysledku jen ze jsem tam mel mali hematom tod vse ze to mam masirovat ze to zmizi, ale poslali me na vysetreni na kylni oddelenii v praze kde jsem byl vysetren 3d ultrazvukem ,kolonoskopii a bez vysledku.dnes jsem stal celi den v praci a vecer jsem mel velke bolesti ale kdyz jsem si lehl uz to nebylo ta strasne ,bolest vystreluje smerem nahoru k srdci a take do trisel az k prostate a mam take nateklou levou mandli ,take mam problemi s mocenim to ze nekdy se mi stava ze po domoceni a obleknuti my vytece jeste male mnozstvi moci,pred osmi roky jsem byl operovan na varikokeu varlete a pred 6 ti lety jsem byl na vyriznuti udajne kuriho oka na plosce nohy mezi malickem a prstenickem,po roce bolesti neustavali tak me to doktor vyrizl po druhe a to mi zhnisalo po dalsim roce bolesti jsem navstivil meho ortopeda a ten my napsal specialni vlozky do bot a to taky nepomaha.take me obcas boli zada a mel jsem vyhreznute plotynky priblizne pred 7 mi roky.nevim jestli to spolu souvisi ale moje zena byla nedavno na konizaci delozniho cipku a z histologie to jeste neprislo ,doktori se na me divaji divne mysli si ze jsem blazen posilaji me k psichologovi nevim co mam delat posledno vysetreni ct jsem mel pred rokem a bez vysledku .dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takový typ bolesti nebývá z pohlavních orgánů. Varlata by měla být v pořádku, pokud jste si nic nenahmatal. V případě obtížného močení by bylo vhodné urologické vyšetření. Malý únik moči po vymočení není úplně neobvyklý

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x