Bolesti podbřišku v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Již asi 3 měsíce mě pobolívá v podbřišku jako před ms. Jsem 31+3 tt. Před měsícem jsem ležela s tímto problémem v nemocnici. Ovšem je to pořád stejné. Žádná změna ani k lepšímu a ani k horšímu. Beru magnesium 4 x 2 tablety. Myslíte, že se nemusí jednat o předčasný porod. Bolesti nejsou nějaké extra, spíše nepříjemné. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud nejsou kontrakce nebezpečí předčasného porodu nehrozí, když vás z nemocnice propustili byli si jisti , že je vše v pořádku, magnezium by bolesti mělo zmírňovat a pokud se nebude při kontrole měnit nález na čípku děložním není důvod k obavám. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Bolest v podbříšku těhotenství bez krvacení a špinění. | Od: šárka | 2.12.2015 10:58
Dobrý den chtěla jsem se zeptat už týden trpým
bolestmi v podbříšku ale je to bez krvacení a
špinění, jen v 10tt bolest je intenzivnější když
stojím,jdu nebo něco dělám, když ležím bolest je
slabší. Děkuji za radu.
reagovat
re:Bolest v podbříšku těhotenství bez krvacení a špinění. | Od: uLékaře.cz | 4.12.2015 11:34
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
Bolení v podbříšku a nižší břicho | Od: Nikola | 31.7.2014 20:42
Dobrý den
Mam takovéj problém jsem 21 tt+6 pul roku
těhotenství jsem pracovala jako pomocná síla v
kuchyňi,pracovní hodiny jsem měla střídavé někdy
12hodin někdy 14hodin na nohou muže být ten
duvod proč mi poboléva a někdy bolí spodek? a
břicho mam směrem dolu? muj gynekolog mi vždy
při prohlllídce řekl že je vše v pořádku (sice je to
dobrý gynekolog) ale prostě necítím se že by to
bylo v pořádku
reagovat
re:Bolení v podbříšku a nižší břicho | Od: uLekare.cz | 1.8.2014 09:32
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: