Bolesti při močení

Dobrý den Včera večer jsem měla poprvé sex s mým přítelem.Dnes ráno mám docela silné krvácení a bolesti při močení(pálivé).Tento týden jsem si navázala druhé plato antikoncepce abych oddálila menstruaci.může to být nějaká infekce?Jen bych se ještě chtěla zeptat-beru antikoncepci Vreya,je spíše zaměřená na akné a doktorka mi říkala že je to slabší druh antikoncepce,můžu být tedy těhotná,když jsme nepoužili kondom?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při sexuální styku dochází k namáhání zevních pohlavních orgánů, které jsou při sexuálním vzrušení také velmi prokrvené - proto je větší riziko, že se infekční zdroj dostane do vašeho těla. Je proto velmi pravděpodobné, že máte infekci močových cest, která je dobře zaléčitelná léky, ale bylo by dobré se dostavit k lékaři co nejdříve, aby vám předpisem léků ulevil. Tato antikoncepce Vreya je sice slabší než jiné, ale má velmi pozitivní efekt na akne - přesto musela projít velmi přísnou testovací kontrolou a spolehlivost je plně srovnatelná s jinými antikoncepcemi. Je skladbou hormonů více uzpůsobená mladším ročníků narození s významným efektem proti akne, ale na její spolehlivosti to nic nemění. Proto nemějte obavy, jste plně chráněná, pokud jste dodržela všechny podmínky jejího "braní". Pro váš vnitřní klid si ale můžete udělat těhotenský test /v lékárně jej koupíte za malou finanční položku/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: