Bolesti u srdce

Dobrý den, Jmenuji se Mirek a jem mi 22 let. v poslední době mívám bolesti v oblasti srdce, bolest mi připomíná jako kdyby mi to srdce někdo mačkal a něčím do něj píchal, je to velice nepříjemné.V tu chvíli mi začnou chladnout ruce a nohy. CCA před 10 lety jsem byl na echokardiografii, EKG, měl jsem i zátěžové EKG na 24 hodin, z důvodu že jsem na sobě začal pociťovat že mi srdce vynechává. Doma jsme měli digitální měřič krevního Tlaku který svým pípáním indikoval tlukot srdce a i na tomto přístroji jsem s rodiči zaznamenal že není něco v pořádky. Nakonec se zjistilo že mám nějakou zvíšemou aritmii srdce,ale nikdy jsem nebyl nijak léčen.Doktorka mě a mým rodičům řekla že se nesmím v žádným případě rozčolovat a rozrušovat se. Důvod k její radě do dnes neznám, ale o té doby jsem žádné problémy nepociťoval.až do posud. mé už bývalé zaměstnání bylo velice psychicky zátěžové. a když jsem se rozčílil hned mi bylo zle a Krevní tlak jsem měl asi 185 na 130 naprosto šílený. poadtě mi peosím co mohu mít za problém a zda je to vážné nebo ne. Mockrát Vám děkuji. Mirek prosím o zaslání odpovědi na můj email Djkozin&seznam.cz děkuji

Odpověď odborníka:

Rozhodně neodkládejte kardiologické vyšetření, může jít o různé typy poruch srdečního rytmu, bez podrobného EKG a dalších vyšetření se nedá příčina blíže stanovit. Ale vzhledem k tomu, že jste již určité obtíže v minulosti měl, léčba bude nutná.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: