Bolesti v pravém podbrišku

Dobrý den,už nějakou dobu mě pobolívá v pravém podbřišku, nejčastěji když ležím na zádech. Dnes jsem byla na preventivní prohlídce u gynekologa,avšak o bolesti jsem se nezmínila. Prodělala jsem několik zánětů močových cest,ale teď je vše v pořádku. Chtěla bych se zeptat,jestli tím stěrem,pokud by mi něco opravdu bylo,tak jestli to odhalí na té cytologii. Už dříve mě to bolelo při sexuálním styku a mám neustálý bílý výtok,ale když jsem s tím před půl rokem byla u lékaře,nic mi nenašel a řekl mi,že jsem v pořádku.

Odpověď odborníka:

Cytologický stěr příčinu bolesti nemůže zjistit měla jste lékaři o té bolesti říci aby věděl jakým směrem má vyšetření zaměřit. pokud bude přetrvávat zajděte znovu na vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Při lupénce může pomoci i propolis
Články: Při lupénce může pomoci i propolis
Ač to zatím nebylo vědecky...
Melatonin je
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Bojujte s křečovými žilami sportem
Články: Bojujte s křečovými žilami sportem
Křečové žíly jsou...
Máte chronickou hepatitidu? Pozor na ústa!
Články: Máte chronickou hepatitidu? Pozor na ústa!
Přibližně u 70 až 80 % lidí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x