Bolesti varlat při sexuální abstinenci

Dobrý den, rád by se Vás zeptal na následující problém. Je mi 22 let a z důvodu svého náboženského vyznání se snažím žít v absolutní sexuální abstinenci. Pokud delší dobu nemasturbuji(po několika týdnech), dostaví se tupá neznělá bolest (či tlak) v oblasti varlat. V případě sexuálního vyvrcholení pak okamžitě odeznívá. Rád bych se Vás zeptal, zda tato bolest může být nějakým způsebem nebezpečná zdraví, pokud ji budu překonávat a v sexuální abstinaci pokračovat, i když má tendenci se trochu s postupem času stupňovat. Případně existuje-li nějaký jiný způsob(než ejakulace), jak tuto nepříjemnou bolest odstranit. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nebezpečné to není, pouze asi nepříjemné. Preventivně lze se vyvarovat podnětům vedoucím k sexuálnímu vzrušení. Jestli Vám pomohou analgetika?? Je to možné, ale ta masturbace zase tak proti vyznání není

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ejakulace | Od: liricek | 3.2.2016 10:31
Dobrý den..Chtěl bych požádat o radu..Je mi 53
let amám problém s ejakulací.Při pohlavním
aktu,nebo při masturbaci mám docela silný
orgasmus..To jsem měl vždy..Jenže dříve jsem
měl i silnou ejakulaci,ale ted když"sříkám"tak se
mě varlata vtáhnou dovnítř a mírně
pobolívaji,ale jen při orgasmu.Potom tlak během
chvilky odejde.Jen mám pocit,že semena mám
dost,ale při orgasmu toho jdu"ven"podstatně
méně jek dřív..Děkuji za odpověd
reagovat
re:ejakulace | Od: uLékaře.cz | 3.2.2016 13:07
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x