Bolesti zubu i přes ošetření

Dobrý den, mám trápení se stoličkou - měla jsem tam cca před 2 lety kaz těsně u nervů, zubař mi kaz odstranil, dal plombu, od té doby to pobolívalo, poslední měsíce se bolest stupňovala, tak jsem opět zašla k zubaři, ten mi tedy zub otevřel, dal mi tam umrtvovací vložku, jelikož jsem měla stále nervy v kanálcích živé, tuto umrtvovací vložku mi dal asi 5x. Po 6 i přesto že mě to stále bolelo mi zubař vyčistil kanálky, bohužel to i poté bolelo , zašla jsem tam tedy opět , s překvapením tam byl jiný zubař a ten mi oznámil, že není možné aby mě to ještě bolelo, zvlášť po čištění kanálků, provedl tedy rentgen a viděl že tam zánět ještě trochu je, vyndal mi tedy z kanálků nějaké dlouhé drátky a dal mi opět umrtvovací vložku, ale bohužel jsou to 3 týdny a stále bolí, již nevím jestli mám vyhledat nějaké odbornější zubaře či se to nedá udělat tak aby člověk netrpěl. Předem Vám moc děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vámi popisovaný postup ošetření kořenových kanálků není správný. 99% případů jsme schopni vyřešit v jedné návštěvě. Bolest po ošetření je samozřejmě možná. Většinou se maximálně do týdně výrazně sníží, nebo úplně vymizí. Určitě doporučuji se obrátit na specializované endodontické pracoviště. Můžete i u nás na www.drlacina.com

MUDr. Radoslav Lacina
MUDr. Radoslav Lacina

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Centrum dentální péče

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x