Boule po infúzní léčbě

  • Dotaz od: Ivana Poštolková
  • Publikováno: 28.8.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již téměř před 1/2 rokem jsem podstoupila infúzní 7denní léžbu na ušním oddělení. lékař mi ale jednou špatně napíchl žílu a udělala se mi na ní boule. řekl mi že se to stává, céva je prý slepená a do 3 dnů vše zmizí. Po měsíci jsem šla na odběr krve a bouli tam stále mám, cévu nemohla sestřička kvůli bouli ani napíchnout. A řekla mi že mi to do měsíce samo zmizí. Zajímalo by mě zda-li je normální že je boule na cévě tak dlouho a zda-li mi opravdu zmizí. Děkuji

Odpověď odborníka:

Většinou se "boule" vstřebá, ale pokud v místě došlo k většímu zánětu a tvorbě vaziva, určité zbytky mohou přetrvávat.Doporučuji ultrazvukové vyšetření, které prokáže, zda je útvar vazivově změněný.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x