Boulička na krku

Dobry den, prosim vas dnes se mi udelala boulicka asi tak 2-3 cm pod uchem na leve strane je bolava na prave strane neboli. Co by to prosim mohlo byt? Mám problemy se zady, posledni dobou si dost masiruji krk,ale asi je hloupost si myslet, ze by to mohlo byt od toho. Diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Ačkoli si tím na dálku a bez vyšetření nemohu být jist, popis je typický pro zvětšenou mízní uzlinu. Tento malý orgán lymfatického systému reaguje zduřením a bolestivostí na zánět ve svém okolí. V popsané oblasti je často důvodem bodnutí hmyzu nebo i jen pupínek na kůži. Zvětšená uzlina může přetrvávat i několik týdnů. Pokud se zlepšuje, není to důvod ke znepokojení. Pokud by se bouliček obejvilo víc, nebo by došlo ke zhoršování stavu, vyhledejte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Správný výběr kompresivních punčoch aneb Na velikosti záleží
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zubní kaz
Články: Zubní kaz
Zubní kaz, karies, je...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Články: Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Mnoho lidí se obává toho, o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x