Boulička u kostrče

Dobrý den, před cca 3 dny jsem si všimla bouličky pod kostrčí, která trošku zasahovala i do levé půlky zadnice. Protože se léčím na hemoroidy, natírala jsem si bouličku gelem Hemostop (myslela jsem si, že se jedná o hemoroid). Po 3 dnech se mi boulička trošku zmenšila a nezasahuje do levé půlky, je jen uprostřed pod kostrčí. Nyní je asi o velikosti třešně. Na internetu jsem četla, že se může jednat o absces nebo píštěl atd, ale zde se popisuje bolestivá boulička nebo vytékající hnis. Mně ale boulička nebolí, ani z ní nic nevytéká.. Prosím o radu, o co by se mohlo jednat, příp. zda navštívit doktora? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z vašeho popisu se nelze k diagnóze přesněji vyjádřit. Jistě nepůjde o žádné závažné onemocnění, nicméně návštěvu lékaře mohu jen doporučit

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět středního ucha
Články: Zánět středního ucha
Zánět středního ucha...
Bradavice
Články: Bradavice
Bradavice jsou drobné kožní...
Marihuana v dětském pokoji: je důvod k panice?
Články: Marihuana v dětském pokoji: je důvod k panice?
Na zahradě nebo doma za...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Biologická léčba lupénky: dostupná jen pro vážné případy
Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
Články: Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
O existenci své prostaty se...
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: