Bradavice, znaménko, melanom?

Vážená paní doktorko/doktore, v oblasti genitálií mám 2 útvary, které mě velice znepokojují. Jde oblast vedle penisu v ochlupení, které útvary dokonce prorůstá. Jeden z útvarů se mi v minulosti dokonce podařilo naříznout při holení. Můžete se prosím z přiložené fotografie pokusit odhadnout o co se jedná jakou pozornost tomu mám věnovat? Mohlo by jít o rakovinu kůže?? Velice Vám děkuji.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie může jít o kondylomata - virové bradavičky, takže doporučuji odstranění u kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: