Brneni prstu po urazu malicku

Dobry den,porezala jsem si pred 4 dny malicek leve ruky od ostre špony z uměle hmoty,Poraneni mam v ohybu posledniho clanku maliku.Necitim konec prstu a brni me cela ruka a bolest vystreluje az do lokte,mam sanci ze se to muze zlepsit? dekuji za informaci

Odpověď odborníka:

Paní Martino. Pokud byla rána hladká, čistá a dobře se hojí, dá se předpokládat, že se brnění a necitlivost časem zlepší. Nějakou dobu to ale potrvá, hojení poraněného nervu chce čas. Podpůrně můžete užívat vitamíny skupiny B a magnesium (různé preparáty, koupíte volně v lékárně...). V případě, že rána byla velmi hluboká nebo se nehojí dobře, je vyš. lékařem určitě vhodné. Přeji brzké uzdravení!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: